DESA's foto albuums......
+19
Žozefīna
Lexy
Liliana Kendra
sirsninja
Dream
Kitija
Twixy
Elīna
Ruby
Māriņa
sassaa
Eliina
Leila
Lily
ajame
Ronija
Sanita
Buciitis
Silkite
23 posters
Lapa 3 no 8
Lapa 3 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: DESA's foto albuums......
Aàààààààààààà,Havaju salas shim noteikti ietu pie sirds(man arii ). es tik citreiz aizdomàjos,labi ka desa nedziivo Lv vinjsh délj aukstuma un sniega sirdstrieku kjertu arii lietus un pelkjes nepatiik. viss ideàlàk ir - saule ap +26°c,zaljà zàliite kurai izklàta sedzinja,bloda ùdens blakus ar ledusgabalinjiem,klusums apkàrt,nav trakie putni ,ir ko uzkost pa laikam un protams saimniece blakus(saimnieks der arii)...tad gan vinjsh jùtàs ideàli un nedusmojàs uz visu pasauli driiz jau bùs pavasaris(es tà ceru,ka vienreiz jau bùs ) un varés no ziemas depresijas liist laukà
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
eh, mums ari tik atliek pasapnjot par taadiem labumiem un tai miinusziimiitei veel vienu sviitrinju domaas paarvilkt paari Pagaidaam jaasamierinaas ka ir -10 ... -20 ... -27 un sniegs paari galvai
Bet nu tuvojas tuvojas tas briidis ... putninji jau chivina un shad tad jau arii saule siltak uzspiid ... lielie sali cerams leenaam atkaapsies
pie jums jau tà sasnidzis ka pusgadu kusiis nost pie mums kaut kà vieglàk pàrciest ziemu un parasti jau februàra beigàs sàkàs jauks pavasaris.sodien(no riita) vinjsh guléja gultà augshpédus, lai nevaru sagjérbt.nàcàs celt aiz muguras turot,tad tas atgàzh galvu atpakal(vinjam patiik sagàdàt grùtiibas,spiitnieks),kad nostàdinàju uz kjepàm(kamér panjému jacinju-tas vilkàs tikai kàdas 2 sec.) shis jau segà ietinies kamolà. pàris min. nonjémos ,lai tiktu ar peksi àrà.vismaz nav problému ar màjàs nàkshanu,kas sagàdà problémas saulainàs dienàs.
Silkite- Estimable
Jap, pavasaris nāk... Mums darbā otrā stāvā no sniega, kas kūst ūdens pil un gar logiem lāstekas pil iekšā
super,var padzerties vésu ùdentinju vai var izmantot par karotiiti maisot kafiju...berniibà més tàdas laiziijàm(édàm) bija neaprakstàmi prieki,tagad uz vecumdienàm ràdam neapmierinàtas sejas.
Silkite- Estimable
Mēs saliekam puķu lejkanniņā ledu un sniegu, un kausējam ūdeni ar ko puķes aplaistīt
labs variants,pie reizes ari kàdu kolégji var aplaistiit,lai paaugàs ..... jeb kàdam mételja kabatàs sabàzst (pa kluso).ir tachu tik daudz variantu ,lai padariitu dziivi nedaudz jautràku sev un kolégjiem
Silkite- Estimable
Silkit, mums darbā ir ļoti daudz skapīšu, kuros paslēpt kolēģa smaržojošo kafijas krūzīti
nu tad jautra diena garentétà
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:labs variants,pie reizes ari kàdu kolégji var aplaistiit,lai paaugàs ..... jeb kàdam mételja kabatàs sabàzst (pa kluso).ir tachu tik daudz variantu ,lai padariitu dziivi nedaudz jautràku sev un kolégjiem
nu silkiit tev gan shodien neganti draisks noskanjojums
Ko vajag to vajag, koleegjus panerrot vienmeer ir forshi
Man tas noskanjojums ir katru dienu(nu gandriiz ),man patiik ik pa laikam kàdu izjokot,bet protams robezhu zinjà jàbùt nekaitiigam un neaizvainojosham. ar mani jautri stràdàt,varbùt citiem tà neliekàs(bet gan jau ). pédéjais nedarbs ko pédéjà darbà sastràdàju(pédéjà dienà) ar trim kolégjém uzspéléjàm futbolu lidostà ,protams bumba bija pagatavota no A4 formàta lapas zhél ka péc pàris min. bija jàbeidz,kaut kà jau jàstràdà arii ir
Silkite- Estimable
Paldies Silkit par atbildeem :)
5 m fleksis izklausaas diezgan vilinoshi :) ja nebuutu nesen nopirkusi jaunu Lurdesai,liidziigu kaa Pepiitei ar kristaalinjiem, tad noteikti apsveertu iegaadaaties taadu kas 5 m :)
Tagad jau es taa saprotu mums vajadzees kaadu laicinju staigaaties ar parastajaam pavadinjaam, jo buus man jaatreneejaas ar 3 sunjiem staigaat
5 m fleksis izklausaas diezgan vilinoshi :) ja nebuutu nesen nopirkusi jaunu Lurdesai,liidziigu kaa Pepiitei ar kristaalinjiem, tad noteikti apsveertu iegaadaaties taadu kas 5 m :)
Tagad jau es taa saprotu mums vajadzees kaadu laicinju staigaaties ar parastajaam pavadinjaam, jo buus man jaatreneejaas ar 3 sunjiem staigaat
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Silkite- Estimable
Tiešām pati labākā vieta Tipīts ar šitā kaut kur ielien, tad tik dibins ārā vien Ka tik viņiem nav šitais no strausiem piemeties
Jà,silta vieta,bet vai érti?saimniekam???!!!!un kàds uzpùtiigs bija kad kaitinàju bakstot sho(suni) man nagi niezéja
Silkite- Estimable
Suņam noteikti ir ērti.. Bet saimniekam, ja nebūtu ērti, tad nemaz nesēdētu tik mierīgi un nepozētu
Parasti jau saimnieki ir tik taalu pielaagojushies sunju eertiibaam ka savas neertiibas vairs nemaz nejuut
Tur tev ir lielàkà taisniiba
Silkite- Estimable
Silkite- Estimable
Silkite- Estimable
Silkite- Estimable