AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 4 no 40
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1888. Jāāē s eju 9. klasē
TĀS IR MOKAS.!
Nu protams ja es pildītu visus mājas darbus sen jau būtu pakārusies, bet man vēl priekšā eksāmeni un e snezinu ko es tad darīšu :D
Nervi būs sabeigti līdz pēdējam
Laimīgā Lily viņa vel tikai 8. klasē tur ir daudz vieglāk...
TĀS IR MOKAS.!
Nu protams ja es pildītu visus mājas darbus sen jau būtu pakārusies, bet man vēl priekšā eksāmeni un e snezinu ko es tad darīšu :D
Nervi būs sabeigti līdz pēdējam
Laimīgā Lily viņa vel tikai 8. klasē tur ir daudz vieglāk...
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1889. vispār Sassaa, tu biji viena no tām, kas teica, ka 8, klase ir visgrūtākā... Un 9.klase pamatā ir atkārtošana un trennēšanās eksamenam. Taa esot viegla :D
1890. cik es atceros,jad jaa man 9klase laikam likas vieglaka neka 8, protmas,tad kad tas viss ir cauri,domas ir savadakas. par tiem pasiem eksameniem nesaprotu kapec es ta uztraucos,jo tur nekas traks vispar nebija Sassa nesataucies eksameni ir vienkarsi zinu,tev noteikti visi ta saka un tu tam nespej noticeet,bet ta tas ir.
1891. Lily - jā man tā teica, un mēs jau arī pamatā visu atkārtojam, bet tie mājasdrabi ir tik daudz un stundas tik duadz nedēļā kādi 2, 3 kontroldarbi un tas jau ir tas grūtākais.
Pati viela jau normāli nav tik traki :)
Eliin - jā man arī visi saka, ka tajos eksāmenos nekas nav, bet man ;suasmīgi bail, jo e sneko nesaprotu un es zinu, ka nenolikšu :D
Bet vismaz 1 mierinājums man ir :D
Es drīksut nenolikt 3 eksāmenus tātad man ir jānoliek tikai viema lai mani pārceltu uz 10. klasi, jo uz liecības kopā ar eksāmeniem var būt tikai 3 nesekmīgas atzīmes :D
Tā kā man liecībā nebūs nesekmīgas tad es varu nenolikt 3 eksāmenus :D
bet nu tad jau redzēs kā tur būs :D
Pati viela jau normāli nav tik traki :)
Eliin - jā man arī visi saka, ka tajos eksāmenos nekas nav, bet man ;suasmīgi bail, jo e sneko nesaprotu un es zinu, ka nenolikšu :D
Bet vismaz 1 mierinājums man ir :D
Es drīksut nenolikt 3 eksāmenus tātad man ir jānoliek tikai viema lai mani pārceltu uz 10. klasi, jo uz liecības kopā ar eksāmeniem var būt tikai 3 nesekmīgas atzīmes :D
Tā kā man liecībā nebūs nesekmīgas tad es varu nenolikt 3 eksāmenus :D
bet nu tad jau redzēs kā tur būs :D
sassaa- Hero
1892. Lily - Es jau vēljoprojām domāju, ka 8. kalse ir visgŗutākā, bet vnk jums albi ats ka nav tie eksāmeni u.t.t :D
sassaa- Hero
1893. Mums ir gala eksāmeni! Un bus shogad tas lielais pārbaudes darbs svešvalodā un dabas zinībās (?)
1894. Sassa tu tachu noliksi,man klasee pedejie id*** nolika eksamenus
1895. 9. klases eksāmeni nav tas trakākais,kautko no tā kas stundās dzirdēts jebkurš atceras!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Jaa jaa... forshais skolas laiks... ;) kaa man gribeetos tagad maaciities kaadaa 8 klasee :) ko tik mees nedariijaam :D un seedeeshana pie direktores kabinetaa bija pati jautraakaa :D
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
1897. Es gan NEKAD un NEPARKO neatgrieztos skolā Visjaukākais laiks man bija studējot Policijas akadēmijā - bija jautri un arī tur satiku savu vīru Tagad, studējot LU maģistrantrūrā, nav tik jautri un gribās atpakaļ uz LPA
Pēdējo reizi labojis Twixy Trešdiena Novembris 11, 2009 12:46 pm; labots 1 reizi
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
1900. Atvainojos, ka aizmirsu nr ielikt!!!
A kas man neuzraadaas profila bildiite??? Vajadzeetu buut bildiitei... :)
Twixy, tu jau preceeta meitene esi? :)
A kas man neuzraadaas profila bildiite??? Vajadzeetu buut bildiitei... :)
Twixy, tu jau preceeta meitene esi? :)
Kitija- Profesional
1902. Mums forumā darbojas Jociņš Spociņš, kurš ik pa laikam noņem kādam bildīti, paņēmis gandrīz visus smaidiņus un vēl visādas palaidnības strādā
1903. Jā, Kitij, jau kādu laiciņu esmu precēta meitene
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
1904. Ronij, pastāsti kaut ko par to projektu "Staro Rīga" kaut ko :) Man sekretāre ļoti grib aizbraukt
1905. Mees raujamies uz puseem, lai sho pasaakumu padariitu par gada lielaako, smukaako, forshaako....... utt pasaakumu shogad. Mums buus 56 izgaismoti objekti. Shogad pirmo reizi 12 objekti buus sadarbiibaa ar Latvijas Maakslas akadeemiju, studenti veidos savus darbinjus, kuri varbuut nebuus tik lieli, bet interesanti gan. Pasaakums saakaas 14. novembrii un ies liidz pat 18. novembrim, katru dienu visi 56 objekti buus izgaismoti apgaismoti, projiceeti utt. no plkst. 18:00 liidz pat 23:00. Vienvaardsakot buus smuki. Buus 2 info centri, kuros varees iegaaadaaties pasaakuma bukletinjus, kuros buus karte ar saziimeetiem visiem objektiem, taa, ka nebuus jaadzenaajaas pa Riigu un jaameklee, kur tad ir :) Lielaakaa objektu koncentraacija buus , protams, Vecriigaa. Bet tai pat laikaa daudzi objekti buus arii citviet Riigaa.
Vairaak informaacija STARO RĪga maajas lapaa www.staroriga.lv lielai daljai objektu jau ir bildiites klaat, taa, ka mazam ieskatam, var iemest aci :)
Vairaak informaacija STARO RĪga maajas lapaa www.staroriga.lv lielai daljai objektu jau ir bildiites klaat, taa, ka mazam ieskatam, var iemest aci :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1907. mes sen ar mammu neko kopa neesam darijuas bus japielauz vina un jabrauc uz centru skatiites
1908. Shodien draudzene strādāja- iznēsāja rēķinus un es savējos uzreiz savācu (veseli 3 :D ) un uz visiem bija ''staro rīga'' reklāminja :) uzreiz iedomājos ''hmm, tas tak bija tas kas Roniju vislaik nomocija''
1909. TAS Roniju beigs mociit tikai 18. novembrii 23:00 :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1910. Man tas sniegs ārā rada TĀDU svētku noskaņu, ka vēderā taureņi griežas
1911. Man gan taa nav... Jo atkal jaadomaa, ko pirkt radiniekiem un ko daavinaat :(
Nju labi man ir taa pavieglaak, jo labaa firmaa straadaaju un uzreiz var saprast ko meiteneem daavinaat :D
Nju labi man ir taa pavieglaak, jo labaa firmaa straadaaju un uzreiz var saprast ko meiteneem daavinaat :D
Kitija- Profesional
1912. mums skolaa bija focheeshanaas, un tagad mans maks ir pilns ar labāko draugu bildēm :)))) Kad nav ko darit tad sēžu un blenžu uz viņiem
Sevi jau protams viduu
Sevi jau protams viduu
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Lapa 4 no 40