AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 40 no 40
Lapa 40 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
Sveikas meitenes! =)
Es te tāda jauniņā, jo parasti neko nerakstu, bet gan jau kādu laiciņu lasu jūsu forumu... un arī laikam tāpēc, ka pašai man mīluļa vēl nav, bet tieši apsveru domu iegādāties. :)
Tad nu šdn iegāju ss.lv un arī ieraudzīju šo sludinājumu par abiem suņukiem, nudien žēl... un uzreiz iegāju šeit; tad arī padomāju, kāpēc gan varbūt es nevarētu paņemt abus suņukus...?! Ar vecākiem esmu jau itkā runājusi, bet tā bija tāda īsa saruna, bet kuras rezultātā tomēr *nē* netika pateikts
Un te nu vienīgais rodas problēma, kā būs ar 2 suņiem uzreiz? Agrāk mums ģimenē bija tikai vidēji liels suns, bet tomēr tas ir savādāk nekā mazs tojs.
Gribētu varbūt dzirdēt jūsu viedokli, meitenes? =)
Un tad būtu man kaut cik lielāka skaidrība ko darīt un vai runāt jau nopietnāk ar vecākiem un veikt risinājumu...
Es te tāda jauniņā, jo parasti neko nerakstu, bet gan jau kādu laiciņu lasu jūsu forumu... un arī laikam tāpēc, ka pašai man mīluļa vēl nav, bet tieši apsveru domu iegādāties. :)
Tad nu šdn iegāju ss.lv un arī ieraudzīju šo sludinājumu par abiem suņukiem, nudien žēl... un uzreiz iegāju šeit; tad arī padomāju, kāpēc gan varbūt es nevarētu paņemt abus suņukus...?! Ar vecākiem esmu jau itkā runājusi, bet tā bija tāda īsa saruna, bet kuras rezultātā tomēr *nē* netika pateikts
Un te nu vienīgais rodas problēma, kā būs ar 2 suņiem uzreiz? Agrāk mums ģimenē bija tikai vidēji liels suns, bet tomēr tas ir savādāk nekā mazs tojs.
Gribētu varbūt dzirdēt jūsu viedokli, meitenes? =)
Un tad būtu man kaut cik lielāka skaidrība ko darīt un vai runāt jau nopietnāk ar vecākiem un veikt risinājumu...
VirdzaG- Newbie
- Number of posts : 1
1707. Ja godīgi, es vispirms gribētu iepazīt tos suņukus, nu apmēram uzzināt kādi viņiem raksturi un niķi. Jo suns- tas tomēr ir nopietni- 2 vel nopietnāk, lai pēc tam nesanāk nožēlot. Tie tomēr ir jau pieauguši suņi. Protams ar mīlestību un pacietību var panākt daudz ko. :) Tās protams tikai manas domas.
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
1708. Bijām ar Loti šodien uz atkārtotu rentgenu. Ar ģipsi viņai jāstaigā vēl 2 nedēļas un tad ņems ārā to stieni un ņems nost ģipsi :)
Pēc bildes spriežot, saaudzis ir labi, bet to varēs pateikt tikai kad ņems nost.
Pēc bildes spriežot, saaudzis ir labi, bet to varēs pateikt tikai kad ņems nost.
1709. VirdzaG, jā piekriitu Elīnai, un pieaugušiem suņiem arī jau ir savi niķi un viņiem ir savi paradumi.... tas tomēr nav tā kā audzināt mazu kucēnu un sekot līdzi vinja augšanai....
Ajame, prieks par jums
Ajame, prieks par jums
VirdzaG rakstīja:Un te nu vienīgais rodas problēma, kā būs ar 2 suņiem uzreiz?
Būs mazliet grūti, bet ļoti forši :) Tikai jāapbruņojas ar pacietību.
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
1712.VirdzaG - ljoti gruuti pateikt un izskaidrot kaa buus, atkariigs arii no tavas un tavu vecaaku pieredzes ar sunjukiem. Bet par cik vinji ir dziivojushi kopaa un saradushi - tad vinji daudz daudz labaak un aatraak pielaagosies jaunajiem apstaakljiem, jo ir abi kopaa!! Es arii par saveejaam vairs taa neuztraucos ja naakas kur atstaat kad izbraucu- zinu ka vinjaam 100 reiz vieglaak un vinjas nepaardziivos tik ljoti jo ir abas kopaa! Pa dienu atstaajot maajaa vienas - man ir mieriiga sidrs jo zinu ka vinjas abas ir kopaa :) Ar diviem sunjiem ir tikai plusi :D neesmu maniijusi nevienu miinusu.
Saakums jaa,domaaju buus kjimperiigs! Sazvanies ar meiteni no sludinaajuma, sarunaajiet satikties, aprunaajieties, izstaasti vinjai ka tu veeleetos bet esi mazliet nobazhiijusies, iepaziisis ar sunjukiem un tad jau redzees :)
Lai veicaas!!!
Saakums jaa,domaaju buus kjimperiigs! Sazvanies ar meiteni no sludinaajuma, sarunaajiet satikties, aprunaajieties, izstaasti vinjai ka tu veeleetos bet esi mazliet nobazhiijusies, iepaziisis ar sunjukiem un tad jau redzees :)
Lai veicaas!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1713.Iritushka - vai tik man neizskataas ka juusmaajaas ir kas jauns???
Ruby- Estimable
1714. Jā, mums ir vēl viens loPs.kā jau var secināt - taksis uzdāvināju sev un Bundželei uz svētkiem.
irituska- Prospect
1715. OOO forshi :) apsveicu!!! Kaa tad jauno "lopinju" sauc?? Kaads dzimums?? Kaa Bundzhele pienjeemusi jauno iemiitnieku?? Mums Latvijaa arii bija takseniite - gudraakaa un lojaalaakaa suniite kaadu esmu sastapusi :) Bet vinja pie mums jau nonaaca krietnaa pensionaara vecumaa :)
Ieliec bildiites!!!
Ieliec bildiites!!!
Ruby- Estimable
1716. oi, paldies, paldies :)Tas ir melni - marmora krāsas miniatūrs takšu puika, pagaidām vēl bez vārda - jāliek ar burtu R. Baigi emocionāls puišelis, tāpēc ir doma saukt par Ravelu - par godu šitam komponistam : https://www.youtube.com/watch?v=VA6t9oiq7mM
Bundžele pirmo pusstundu bija ļoti priecīga, pēc tam divas dienas nenormāli greizsirdīga, un tad jau tālāk viss labi - spēlē kopā savas krokodilu spēlītes.
A bilžu naaaaaav - fotoaparāts komā.
Bundžele pirmo pusstundu bija ļoti priecīga, pēc tam divas dienas nenormāli greizsirdīga, un tad jau tālāk viss labi - spēlē kopā savas krokodilu spēlītes.
A bilžu naaaaaav - fotoaparāts komā.
irituska- Prospect
1717. OOoooo apsveicam.!!
Lai visiem labi - labi sadzīvo u.t.t.
Lai visiem labi - labi sadzīvo u.t.t.
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1718. IRITUSKA- super!!! apsveicu! man ljoooooti patiik marmora kraasas takshi!! tādi interesanti
1719.Apsveiciens Irtushkai ar jauno iemītnieku, tas ir jauki:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1720. es jau biju domājusi, ka jūs būsiet tuvāk milijonam
vispār gribēju pajautāt, kā jūsējie jūtas ziemā.. mana vispār ienīst aukstumu :D
vispār gribēju pajautāt, kā jūsējie jūtas ziemā.. mana vispār ienīst aukstumu :D
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
1721. Sveika Sabinilla un Aste kur bijāt pazudušas?
manai nepatīk -20 bet līdz -10 ir oky var iet ara un kartot savas darisanas
-------
https://c-rtt.latvianforum.net/viewtopic.forum?t=420
manai nepatīk -20 bet līdz -10 ir oky var iet ara un kartot savas darisanas
-------
https://c-rtt.latvianforum.net/viewtopic.forum?t=420
Lapa 40 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Lapa 40 no 40