AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 39 no 40
Lapa 39 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2756. Ruby, mes nopirkam bileti uz to sarkano ekskursijas businu - samaksajam 22 marcinas par cilveku un vizinajamies 2 dienas. te ir info https://kiosk.iristickets.co.uk/k?originaltour&individual
Noteikti ir verts apmeklet British museum(nav jamaksa), London Eye (bet ir bus ilgi jastav rinda...), Thames River Cruise (ja nopirksi to bileti uz businu, tad bus pa brivu). Pie busina iedos karti ar visiem objektiem, ko ir verts apskatit. Jebkura laika varesi iziet no busina, apskatit objektu un braukt ar nakamo businu
Noteikti ir verts apmeklet British museum(nav jamaksa), London Eye (bet ir bus ilgi jastav rinda...), Thames River Cruise (ja nopirksi to bileti uz businu, tad bus pa brivu). Pie busina iedos karti ar visiem objektiem, ko ir verts apskatit. Jebkura laika varesi iziet no busina, apskatit objektu un braukt ar nakamo businu
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
1757.
Twixy - pie London eye es vareeshu viena pati tajaa rindaa staaveet,jo maniem viirieshiem ir bail no augstuma
Paldies tev milziigs par info :)
Lily - cik daudz tu saproti no kameraam( photo un video)?? Cik saprotu jums ir labas kameras, es gribu profesionaalo shoreiz, bet vinju ir tik daudz!!! Cenas protams nav nekaadas zemaas, taapeec negribu noshaut greizi!
Twixy - pie London eye es vareeshu viena pati tajaa rindaa staaveet,jo maniem viirieshiem ir bail no augstuma
Paldies tev milziigs par info :)
Lily - cik daudz tu saproti no kameraam( photo un video)?? Cik saprotu jums ir labas kameras, es gribu profesionaalo shoreiz, bet vinju ir tik daudz!!! Cenas protams nav nekaadas zemaas, taapeec negribu noshaut greizi!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1758. Nu es saprotu tikai tik, ka CANON ir pati labākā :D paraadi varbut starp kuram tu nevari izskjirties un es paradishu mammai, vinja skataas pec tiem parametriem un tiem skaitljiem- no tiem es neko nesprotu.
1759. ehhh es veel neesmu izleemusi kuru :( es gribu arii lai var nedaudz pafilmeet, nu pavisam nedaudz, shad tad, bet es nezinu vai ar spoguljkameru tas vispaar ir iespeejams, bet cik citaam lasu taas atsauksmes tad it kaa ir dazhaam! Kaa ir ar tavu kameru,vai var ko uzfilmeet un kaada kvalitaate?? Kaa ar gasimu?? Mees panjeemaam jau otro video kameru bet aizvedaam abas atpakalj uz veikalu jo kvalitaate briesmiiga, cena nebija tik zema lai buutu tik slikta kvalitaate, nu negribu es pirkt profesionaalo video kameru, es vinju neizmantoshu tik biezhi un vinjas ir milziigas! Taapeec izleemu ka vajag jaunu fotoaparaatu!
Nu par to vai Canon ir labaakaa, tas veel striidiigs jautaajums :) veel Nikon ir ljoti labas :)
Nu par to vai Canon ir labaakaa, tas veel striidiigs jautaajums :) veel Nikon ir ljoti labas :)
Ruby- Estimable
1760. jaa es ari domaaju, ka canon un Nikon abas ir labas.
Nuuuuu, profesionaalajaas spoguljkameraas nav tada iespeja filmet, vispar pirmo reizi ko tadu dzirdu :D tajaas pavisam lielajaas profesionaalajaas pat nav taimeris :D nekad neesmu redzejusi tadu spoguljkameru ar kuru varetu filmet!!! tad tev vajag digitaalo fočuku!
Nuuuuu, profesionaalajaas spoguljkameraas nav tada iespeja filmet, vispar pirmo reizi ko tadu dzirdu :D tajaas pavisam lielajaas profesionaalajaas pat nav taimeris :D nekad neesmu redzejusi tadu spoguljkameru ar kuru varetu filmet!!! tad tev vajag digitaalo fočuku!
1761. Skaidrs tad taa ir digitaalaa, gribeetos zinaat cik vinja laba, es te taa tagad padomaaju ka man laikam liidz iistai spoguljkamerai ir veel jaaizaug citaadi panjemshu un vispaar nesapratiishu kas kur jaaspiezh LOL
Shitaa it kaa ir taa kurai ir taa movie mode Canon 500D
Vinjai cik saprotu var mainiit objektiivus un pievienot flashu u.c
Shitaa it kaa ir taa kurai ir taa movie mode Canon 500D
Vinjai cik saprotu var mainiit objektiivus un pievienot flashu u.c
Ruby- Estimable
1762. un tad veel shitaa Nikon D5000 ir movie mode
Ko noziimee Digital SLR?? Ko tas SLR diez noziimee??
Tad jau ja taa padomaa nemaz spoguljkameru zem 1000 eiro vai lati nevar nopirkt??? Nu taadu ko iesaaceejam lietot?? Protams ne jau pofesionaalo.
Un veel esi dzirdeejusi taadas kameras - LECIA ?? Nu nieka 5000 tik maksaa un tikai body un objektiivi ap 3000 leetaakie, hmmmm es laikam par profesionaalu fotograafu negibeetu buut
Tad jau ja taa padomaa nemaz spoguljkameru zem 1000 eiro vai lati nevar nopirkt??? Nu taadu ko iesaaceejam lietot?? Protams ne jau pofesionaalo.
Un veel esi dzirdeejusi taadas kameras - LECIA ?? Nu nieka 5000 tik maksaa un tikai body un objektiivi ap 3000 leetaakie, hmmmm es laikam par profesionaalu fotograafu negibeetu buut
Ruby- Estimable
1763. Es zinu, ka CANON 30D ir baigi labā.!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1764. mana mamma laikam ieteiktu to canon tas ir jaunaaks modelis un neesot pārbāzts ar visādiem sūdiem, bet vinja nesaprata kas tas par movie mode, iespējams tas ir domāts sporta režīms kad sekundē vairakas bildes var uztaisīt nu visu laiku spiežot. bet es tā skatos vienā bildē ir podzinja ar kameru, varbut ari var filmet, bet es domāju, ka tad tur kvalitāte nekāda :D manai draudzenei ir viens modelis vecāks 450D, un tur nav iespēja filmēt.. :(
1765 maneejaa ir taas pašas klases, izskataa gandriiz tada pati tikai jaunaaks modelis, jau uzlabotais canon 40Dsassaa rakstīja:1763. Es zinu, ka CANON 30D ir baigi labā.!
1766. Paldies Lily - es jau veel vinjus taa iisti nebiju noskatiijusi, vienkaarshi ieliku kaa piemeeru ar to filmeeshanas rezhiimu!! Nu settingos rakstiits : "Full HD movie recording with HDMI connection for viewing and playback on an HDTV" taa kaa jaabuut tai movie recording!?!? Veel jau uz veikalu jaaiziet jaaparunaa ar tiem cilveekiem, man patiik ka tajaa veikalaa kad nopeerk kameru, tajaa cenaa ir iekljauta pusdienas apmaaciiba ar to kameru kuru tu nopirki, var uzjautaat visu kas neskaidrs :)
Veel ma liekas ka te ir stirpi daargaakas taas kameras nekaa LV, varbuut nogaidiishu un tad vasaraa LV paskatiishos. Naakoshnedeelj kad buusim Londonaa buus tur ar jaapaluur kaadas cenas :)
Skatos tagad taas Canon kameras, tu saki ka tev ir 40D taadu iisti neatradu bet redzu 50D - tad taa klase ir tie cipari,ja?? Nu vienaa klasee visi desmitnieki 0 30 40 50 , tad visi simtnieki 450 500 un tad taa klase ar 5D un 7D - jo taadas arii redzeeju!?!?
Veel ma liekas ka te ir stirpi daargaakas taas kameras nekaa LV, varbuut nogaidiishu un tad vasaraa LV paskatiishos. Naakoshnedeelj kad buusim Londonaa buus tur ar jaapaluur kaadas cenas :)
Skatos tagad taas Canon kameras, tu saki ka tev ir 40D taadu iisti neatradu bet redzu 50D - tad taa klase ir tie cipari,ja?? Nu vienaa klasee visi desmitnieki 0 30 40 50 , tad visi simtnieki 450 500 un tad taa klase ar 5D un 7D - jo taadas arii redzeeju!?!?
Ruby- Estimable
1767. nu es domaaju, ka tev vajag taja veikalaa pashai pajautaat un izpetit visu to fotoaparatu.
Maneejo var atrast googlee, CANON 40D.
jaa pareizi, taas klases dalaas taa, ka taam kuram ir viens cipars piem 5D ir pashas, pashas profesionaalaakaas, pashas krutaakaas un lidzarto arii paarbaaztakaas, lielaakaas un smagaakaas kastes :D protams maksaa arii LV 2000 latus, citur redzeju pat 2350ls. tad talak iet 10nieku klase- 30D,40D utt.... un tad ir 100nieku klase 450D,500D un tad ir talak 1000D utt....
Profesionali fotografi visbiezhak izmanto 10nieku klases fotoaparaatus bet tagad ari zinu daudzus tadus kas foche ar jauno 500D jo tas ir ljoti labs. es vispar nevienu fotografu nesmu redzejusi ar krutajiem 5 vai 7D :D
Maneejo var atrast googlee, CANON 40D.
jaa pareizi, taas klases dalaas taa, ka taam kuram ir viens cipars piem 5D ir pashas, pashas profesionaalaakaas, pashas krutaakaas un lidzarto arii paarbaaztakaas, lielaakaas un smagaakaas kastes :D protams maksaa arii LV 2000 latus, citur redzeju pat 2350ls. tad talak iet 10nieku klase- 30D,40D utt.... un tad ir 100nieku klase 450D,500D un tad ir talak 1000D utt....
Profesionali fotografi visbiezhak izmanto 10nieku klases fotoaparaatus bet tagad ari zinu daudzus tadus kas foche ar jauno 500D jo tas ir ljoti labs. es vispar nevienu fotografu nesmu redzejusi ar krutajiem 5 vai 7D :D
1768.Paldies Lily, es meegjinaashu uz to veikalu tikt driizumaa un to visu noskaidrot, redzees vai es maaceeshu maz apieties ar taadu aparaatu :)
Pepiitei bij uznaacis kaut kaads sliktums, bija ar viiru pastaigaaties aaraa un saaka kraakt,seekt! Viirs saka ka tuliit naacis maajaas jo nevareejis vinju nomierinaat. Ienaaca iekshaa un Pepis veel kraac, nomierinaaju sasedzu, un taa kraaca ik pa minuutei kaadas 10 sekundes, tad paariet atkal. Peec 30 minuuteem zvaniiju uz aatro paliidziibu (zveeru) parunaaju ar vetu - vinja man saka ja taa veel turpinaas kaadas 30 minuutes tad tuliit mashiinaa iekshaa un prom uz kliiniku! Nu pagaidiijaam veel 30 minuutes, bet palika labaak, nu vairs nekraac nemaz!! Riitaa gan pierakstiisimies pie sava veta, lai noskaidrotu situaaciju!! Ceru ka pa nakti viss buus labi! Nez varbuut buus saauksteejusies!?!?
Pepiitei bij uznaacis kaut kaads sliktums, bija ar viiru pastaigaaties aaraa un saaka kraakt,seekt! Viirs saka ka tuliit naacis maajaas jo nevareejis vinju nomierinaat. Ienaaca iekshaa un Pepis veel kraac, nomierinaaju sasedzu, un taa kraaca ik pa minuutei kaadas 10 sekundes, tad paariet atkal. Peec 30 minuuteem zvaniiju uz aatro paliidziibu (zveeru) parunaaju ar vetu - vinja man saka ja taa veel turpinaas kaadas 30 minuutes tad tuliit mashiinaa iekshaa un prom uz kliiniku! Nu pagaidiijaam veel 30 minuutes, bet palika labaak, nu vairs nekraac nemaz!! Riitaa gan pierakstiisimies pie sava veta, lai noskaidrotu situaaciju!! Ceru ka pa nakti viss buus labi! Nez varbuut buus saauksteejusies!?!?
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:1762. un tad veel shitaa Nikon D5000 ir movie mode
1769. Man ir šī. it kā jau tā ir spogulene. Filmēt var HD kvalitātē. Patīk, ka to ekrāniņu var tā forši pagriezt.
1763. oo super Ajame paldies par info :) Un kaa kalpo?? Esi apmierinaata??
Taa HD filmu kvalitaate it kaa jau laba skaitaas,ne?? Kad kaadas filminjas filmee piemeeram vakaraa - var labi visu saredzeet?? Kaa ir ar to gaismu??
Mums pashiem ir Sony DSC-H5 nu kalpoja labi 3 gadus, bildes arii labas, bet nu gribas ko labaaku :)
Taa HD filmu kvalitaate it kaa jau laba skaitaas,ne?? Kad kaadas filminjas filmee piemeeram vakaraa - var labi visu saredzeet?? Kaa ir ar to gaismu??
Mums pashiem ir Sony DSC-H5 nu kalpoja labi 3 gadus, bildes arii labas, bet nu gribas ko labaaku :)
Ruby- Estimable
1764. aaaa un Ajame - kaadu objektiivu tu vinjam lieto?? Jo skatos ka vinju var nopirkt ar dazhaadiem objektiiviem, protams cena uzreiz atshkjiraas :(
Ruby- Estimable
1767.Baigais triks LOL mekleejot kuceenu atradu Pepijas radinieku
pagaidaam nezinu cik taals vai tuvs radinieks, neesmu veel radurakstus apskatiijusi, bet izskataas ka teevi vai vecteevi vareetu buut braalji :)
Ljooooti patiik shis shokolaates purninsh :) gaidu veel atbildi no saimniekiem :)
pagaidaam nezinu cik taals vai tuvs radinieks, neesmu veel radurakstus apskatiijusi, bet izskataas ka teevi vai vecteevi vareetu buut braalji :)
Ljooooti patiik shis shokolaates purninsh :) gaidu veel atbildi no saimniekiem :)
Ruby- Estimable
1769. Ruby - burvīgs mazulīts
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1770. http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/bfphx.html - sie sunuki vienu briidi bija muusu forumaa ehh loti skumji ka saimniekam jaskiraas no sunukiemm...
1771. Jā tas šokolādīte tāds skaistulīts
Un jā žēl par tiem 2 suņukiem ss.lv un arī žēl saimnieces. Es nevarētu savu pārdot. Ja būtu jābrauc es kvai paliktu te, ebt nepārdotu.
Un jā žēl par tiem 2 suņukiem ss.lv un arī žēl saimnieces. Es nevarētu savu pārdot. Ja būtu jābrauc es kvai paliktu te, ebt nepārdotu.
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1702. ehh njaa es ari neveraatu bez savas aizbraukt :( bet tik loti zell sunus ja vien man butu 220ls mazums kads nopirks tikai parosanai jo puika un meitene un nemiles to suniisus paskatijos vecajas diskusijas sunuku bildes,vini ir tik smukini un abi no favoriita
1703. aaaaaaaa ljoti zheeel, ka taa :((((( nagaba suniishi........ puika ir baigais skaistulis :(( :)
1704.Cik tas tomeer ir sirdi plososhi ka shitaa notiek!! Un nav jau pirmaa un vieniigaa situaacija - ka cilveeks ir taadaa izmisumaa ka jaapamet viss un jaadodas prom!!! Un shitaa izjuuk arii cilveeku gjimenes! Kaut kaads vaajpraats kas tagad notiek!!!
Atceros to meiteni te forumaa - vareeja tak saprast ka vinjai sunjuki ljoti ruup un vinja vinjus dievina kaa jau mees visi!! Iedomaajoties vien kaa vinja tagad juutaas asaras saskrien aciis!
Eliin - es tev no sirds ieteiktu vinjai piezvaniit un aprunaaties, varbuut ka vinja nemaz to naudu negrib!! Zini ja ieliksi sludinaajumu ka atdod par velti tad arii peec tam neatkausies no telefona zvaniem, zvaniis visi! Es domaaju ka vinjai svariigaakais ir atrast jaukus un miiloshus saimniekus! Varbuut ja vinja tomeer grib to naudu - var sarunaat maksaat pa daljaam!?!?! Shausmiigi zheel to meiteni un vinjas sunjuku, gribas kaut kaa paliidzeet
Atceros to meiteni te forumaa - vareeja tak saprast ka vinjai sunjuki ljoti ruup un vinja vinjus dievina kaa jau mees visi!! Iedomaajoties vien kaa vinja tagad juutaas asaras saskrien aciis!
Eliin - es tev no sirds ieteiktu vinjai piezvaniit un aprunaaties, varbuut ka vinja nemaz to naudu negrib!! Zini ja ieliksi sludinaajumu ka atdod par velti tad arii peec tam neatkausies no telefona zvaniem, zvaniis visi! Es domaaju ka vinjai svariigaakais ir atrast jaukus un miiloshus saimniekus! Varbuut ja vinja tomeer grib to naudu - var sarunaat maksaat pa daljaam!?!?! Shausmiigi zheel to meiteni un vinjas sunjuku, gribas kaut kaa paliidzeet
Ruby- Estimable
1705. Ruby -n u ja var jau but ari ta vienu bridi domaju,bet tad padomaju ka es gribu vel vineu toju bet ne divus uz rez....un jadoma vai varessu pienacigi visus 3 bpec tam apruupet,jo nauda ko nopelnu par auklites darbu ir nieciiga sanak pelniit tikai lai uzturetu Shaneliiti..... ehh baigi zel,bet e-pastu jau aizrakstiju apjautaties ka veicas ar milosu un gadigu saimnieku meklejumiem
Lapa 39 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Lapa 39 no 40