AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 21 no 40
Lapa 21 no 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2350. Man gan ljoti patika! Ljoti skaistas telpas, ljoti daudz vietas, klusums (neija pretīgās balsis mikrafonā ) mūzika, un gaišs :)))) Vienīgais kas nebija noorganizēts bija tie puishi kas stradaja pie sertifikātiem!!!!! Vinjiem vnk. vajadzeja sadot pa galvu ka dazhs labs tur jau solija
2351. nu es jau tos puishus ari domaju izstades atmosfera loti jauka un patikam bija,viss gaiss,bet tikai tas zalajs,kaut ka nevisai,jo viniem bus gruuti vinu izstiiit tagad :D
2353.
Man arii tiesnese ne visai patika... un kas tas pa mulkiibaam ka tur liidz 23 kaut ko printeeja.... mees bijaam kaut kaadi pirmspeedeejie un mees ap kaadiem 20.30 vai pat aatraak aizbraucaam....
Beigaas tur jau saaka kasiities futbola treneris ar tiem dzekiem lai vaacas prom, jo vinji zaali iiree no 19.00 un ko mees veel te ar saviem sunjiem daram
Man arii tiesnese ne visai patika... un kas tas pa mulkiibaam ka tur liidz 23 kaut ko printeeja.... mees bijaam kaut kaadi pirmspeedeejie un mees ap kaadiem 20.30 vai pat aatraak aizbraucaam....
Beigaas tur jau saaka kasiities futbola treneris ar tiem dzekiem lai vaacas prom, jo vinji zaali iiree no 19.00 un ko mees veel te ar saviem sunjiem daram
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
2355. Vakar mana mīlulīte Dixone aizbrauca uz Minheni, uz jaunajām mājām :((( :)))))
2357. Dream,apéd saldéjumu ;) man paliidzéja...visas pukjes(kas bija màjàs vél dziivas) pàrstàdiiju....tagad rokas atkal niez péc .......
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2358. Ajame, vinji pashi muus atrada :)) :D Dobelee dziivo viena mūsu kucīte un kad viņi bij atbraukuši uz LV nejauši viņu satika, un viņiem taaaaa iepatikaas, ka uzreiz prasija kur pirkts, bija gatavi kaut uzreiz braukt pie mums :)) Re kaa, visi musu kuceni staiga ka reklaminjas :D
2360.
Yuhuuu... driiz algas diena :) un nakamo ned. saakas skola un veel uz 7.12. jaabuut kursa darbam gatavam, kursh man pat nav iesaakts
Yuhuuu... driiz algas diena :) un nakamo ned. saakas skola un veel uz 7.12. jaabuut kursa darbam gatavam, kursh man pat nav iesaakts
Kitija- Profesional
2361.
Hmmm... kaapeec taads klusums shodien???
Hmmm... kaapeec taads klusums shodien???
Kitija- Profesional
2362. Es nespeeju paarvareet savu shodienas "besi" un nosnaudos ... nepajokam labi tas tomeer bij tagad atkal varu kalnus gaazt
2363. kads no jums redzeja krievu zinas pa pervij baltiskij kanal? es tomer paspeju majas atbraukt noskaitities un ieraksiit
es omitei aizmirsu pazvanit pateikt lai skatas zina,bet vina pec zinam pati zvanija un teica ka mus ar Shaneli pa TV radija
es omitei aizmirsu pazvanit pateikt lai skatas zina,bet vina pec zinam pati zvanija un teica ka mus ar Shaneli pa TV radija
2365. aaaaaa kaapeec neviens man neatgaadinaaja :( es noguleeju un neredzeeju par tojiem raidiijumu
2366. es ar neredzēju:(
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2367. ja pavisma godigi man mamma atgadinaja man pasai citas domas pa glavu jaucaas aizmrisu :(
meginasu ielikt video lai visi var noskatiites kam interese
meginasu ielikt video lai visi var noskatiites kam interese
2368. labi ...gaidam.....................:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2369. ka vel iznemot youtube var ielik video kads nezin? man slinkums registreties youtube
2370. dators nerada videoo laikam kaut kas nav kartiba ar to disku.. bac jacer ka rita atrisinasu so problemu
kamer nav video ---> Shaneli radija tuvplana un tad kad staveja uz galda un vel visur ja ieskatas fona es gozos pavisma neapzinat jacer ka intereta bus atkartojums,jo man jau skiet ka video nav saglabajies
kamer nav video ---> Shaneli radija tuvplana un tad kad staveja uz galda un vel visur ja ieskatas fona es gozos pavisma neapzinat jacer ka intereta bus atkartojums,jo man jau skiet ka video nav saglabajies
2371. http://www.1tv.lv/1tv.nsf/(main1)?openagent - kreisaja pusee izvelaties 30.novembri un atveriet video, 18minute sakas sizets par suniem
kapec sodien tads klusums?
kapec sodien tads klusums?
2372.Wohoo Eliin - super noskatiijos video,paldies ka padaliijies :) Klau taa bija Shaneliite uz taa galda,ja?? Un tu vinjai blakus?? Pashaa saakumaa kur juus uz rinkji gaajaat, tur gan tevi atpazinu :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lily rakstīja:...Dobelee dziivo viena mūsu kucīte ...
2373. Lily - nezini kaa sauc saimnieci kas Dobelee dziivo?? Un kuciitei kaa vaardinsh, cik vinja veca??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 21 no 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Lapa 21 no 40