AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 30 no 40
Lapa 30 no 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1573. Shodien mums iista mopshu diena Oma saputrojusies savaa graamataa un tad nu mes 2 stundas sezham un liekam kuceenus pa burtiem, dzimshanas dienaam, teeviem un vaardiem Apzvanijaam daudz mopsishu saimniekus un ir labi jaunumi :) Dazhi mopsishi pastaigaajushi pa izstadem, visi kas bijushi ir vinneejushi
Un jaunas zinjas no Gretas (manas milulites), 30 stundas garo celju liidz Vācijai viņa pārcieta ideāli, nevienu reizi neizvēmās un visu laiku gulēja. Esot ļoti, ļoti aktiiva un mīļa. Kad aizgāja pie vetārsta tad vetārsts pateica tā:''otro reizi dzīvē redzu tik labu mopsi'' un viņa plāno piedalīties izstādēs takā šodien ļoti pacilāti esam prieks un gandariijums...
Un jaunas zinjas no Gretas (manas milulites), 30 stundas garo celju liidz Vācijai viņa pārcieta ideāli, nevienu reizi neizvēmās un visu laiku gulēja. Esot ļoti, ļoti aktiiva un mīļa. Kad aizgāja pie vetārsta tad vetārsts pateica tā:''otro reizi dzīvē redzu tik labu mopsi'' un viņa plāno piedalīties izstādēs takā šodien ļoti pacilāti esam prieks un gandariijums...
2574. kà klàjàs Lotei,joprojàm neéd????
vakar pa dienu izdomàju izmazgàt(nomazgàt) diivànu.bet neiedomàjos ka nav kasrts kà vasarà un neizzhùs tik àtri. sanàca visu dienu un + vakaru visiem draudziigi sédét uz griidas :D Tik Desa bija nesaprashanà kàpéc miiljais diivàns ir slapjsh un nedriiks uz tà lekt. varéja jau sédét pie édamgalda ,bet nav praktiski skatiities TV,tà més visi draudziigi sasédàmies rindinjhà uz zemes un baudijàm neaizmirstamus mirkljus....
vakar pa dienu izdomàju izmazgàt(nomazgàt) diivànu.bet neiedomàjos ka nav kasrts kà vasarà un neizzhùs tik àtri. sanàca visu dienu un + vakaru visiem draudziigi sédét uz griidas :D Tik Desa bija nesaprashanà kàpéc miiljais diivàns ir slapjsh un nedriiks uz tà lekt. varéja jau sédét pie édamgalda ,bet nav praktiski skatiities TV,tà més visi draudziigi sasédàmies rindinjhà uz zemes un baudijàm neaizmirstamus mirkljus....
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2575. Nu gan tev Silkiite labais piedziivojums, bet vismaz paarmainjas un neaizmirstami mirklji :D
2576. aha joprojàm dazhsh labs atceràs vakardienu ar lielu smaidu uz lùpàm,vismaz dabuju màciibu-nemazgàt diivànu ziemà un ne jau ar trauku mazgàjamo,putojàs kà velns tàds,bet traipus gan iznjem labi
Silkite- Estimable
2577.
Kaapeec taads klusums???
Hei.... varbuut kaadai/dam loti padodas filozofija??? :D
Kaapeec taads klusums???
Hei.... varbuut kaadai/dam loti padodas filozofija??? :D
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
2578. sodien tereju savu 5dienas vieniigo briivo vakaru baucu ka parasit uz Molu(sunu skolu)
mana mila trennerite ir aizbraukusi uz izstadi, Ilva K. solijas kadu sameklet vieta,pa dienu zvaniju uz Lilly veikalinu man teica ka viss kartiba trennins bus. aizbraucu un izradas ka nav,jo peksni aizvietojosa trennere salima tadas dusmas uz ILVU Pluss bija tads ka patusejos ar Eky saimnieci un pameriju drebiites
mana mila trennerite ir aizbraukusi uz izstadi, Ilva K. solijas kadu sameklet vieta,pa dienu zvaniju uz Lilly veikalinu man teica ka viss kartiba trennins bus. aizbraucu un izradas ka nav,jo peksni aizvietojosa trennere salima tadas dusmas uz ILVU Pluss bija tads ka patusejos ar Eky saimnieci un pameriju drebiites
2579. GRIBU SNIEGU.!!!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2582. Es gribu sauli un + 35°c
Silkite- Estimable
2583.
Es gan negribu sniegu... jo patiik uz augspapeezhu zaabakiem staigaat
un gribas skaistu saulainu laiku....
Es gan negribu sniegu... jo patiik uz augspapeezhu zaabakiem staigaat
un gribas skaistu saulainu laiku....
Kitija- Profesional
2584. Man gribās MILZĪGAS KUPENAS un vnk tā lai visu laiku puteņo u.t.t.
sassaa- Hero
2585. FUJ kaa es negribu sniegu!!!! :D veee, atkal vis slapjš, auksts un beeeee......
2586. Es gribu sniegu, jo man riebjas tāds laiks kā ir tagad tas ir tāds - NEKĀDS. Viss ir pelēks un drūms. Kad ir sniedziņš tad vismaz skaisti izskatās. Tie plikie koki ir nosegti ar baltu snieg akārtu un vis smirguļo - man tāāāā patīk. Nevis tā kā tgd kaukāda žļurga.
sassaa- Hero
2587. nu jaa smuki, bet ja bus daudz sniega tad pectam bus daudz žļurgas
2588. Njā tad kad kūst tad gan vairs nav forši :D
sassaa- Hero
2589. Es arī sniegu gaidu! Un tā labi daudz! Ziema bez sniega ir tas pats, kas vasara bez saules!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
2590. PILNĪGI TEW PIEKRĪTU.!
sassaa- Hero
2591.
Kurag gribeeja sniegu
Kurag gribeeja sniegu
Kitija- Profesional
2593. jusu sapnis ir piepildiijies
Tikko izmazgāju savu čikvikvī, ārprāts cik viņa īstenībā ir mazinja un cik bieza spalva vinjai
Tikko izmazgāju savu čikvikvī, ārprāts cik viņa īstenībā ir mazinja un cik bieza spalva vinjai
2595. cik aatri laiks skrien, vel tikko tu muus sveici ar 2. adventi! aapaac, jaasapeerk tak davanas visiem!
2596 hei Eliin, tev arii plastmasa Adventes vainadzinjsh kàpéc nav dziivais :D
Silkite- Estimable
Lapa 30 no 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Lapa 30 no 40