AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 16 no 40
Lapa 16 no 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2225. tā man drīz jābrauc uz masāžiņu:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2226. es pec garas maciisanas nakts noteitki rita pasedesu uz sava masazas kresela
2227. Vai kāda no jums ir izbarojusi mākslīgi kucēnu vai kaķēnu? Vai nebija problēmas ar aizcietējumiem? Ko jūs darījāt lietas labā? Mums ārste ieteica piepilināt pus pilienu rīcineļļas klāt pienam.. Redzu kā mazais mokās un sirds pilnīgi raujas man kopā, no tā, ka nevaru palīdzēt.. :((
2228. kas tad nu noticis mazo mammai? vina nebaro vinus? a tu dupsus kakeeniem ar mitru marliiti mazgaa? tad vini saprot kad ir janokartojas
2229. Man Vive sakoda pirkstu un nagu jo es viņai gribēju atņemt nozagtu konfekšupapīriņu
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2230. Jā, masēju. Bet mazais nevar izkakāties. Viņam ciets vēderiņš.
Mamma mums nemākulīga. Daļu rūpju uzņemos es. Tā jau viņa it kā baro, kad es pielieku pie pupa, bet daktere teica, ka vēl jāpiebaro no pudelītes.
Mamma mums nemākulīga. Daļu rūpju uzņemos es. Tā jau viņa it kā baro, kad es pielieku pie pupa, bet daktere teica, ka vēl jāpiebaro no pudelītes.
2231. oj traki gan, TURATIES!!!! es biju domajusi par pasesanu bet par mazgasanu,pamegini varbut kadu teju kas mikstini vederini iejaukt pieninam klaat
2232. Ui tas ir traki! Turaties! Varbuut mazajiem ir sapuuties puncis!!!ajame rakstīja:2230. Jā, masēju. Bet mazais nevar izkakāties. Viņam ciets vēderiņš.
Mazo kuceenu esmu izbarojusi un izaudzinaajusi uz rokaam ... saakot no pirmaa dzimshanas mirklja ... un Juus vinju varat redzeet - manu mazo Orellu Anabellu Big Star! Peec tam protams ir naacies piebarot pirmajaas dienaas kameer viss normalizeejas kuceenu mammaam arii citus kuceenus! Shobrid veikalos ir pieejami vairaaki piena aizvietotaaji tachu vieniigais piena aizvietotaajs no kaa maniem mazajiem nav bijushaas nekaadas probleemas ne veedera aizcieteejumiem, ne uzpuushanos ne caurejaam un 100 % uzticos ir RC piena aizvietotaajs!!! Domaaju ka arii kakjeeniem ir shaads piens pieejams.
2233.http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/dhphg.html - tas kucens izsaktas nevesels :( brrr...
2234. Paldies, ka palīdzējāt, bet ir jau pa vēlu.... Nekad mūžā vairs!!!!!
2235. ak shausmas !!! Vienkaarshi truukst vaardu lai pasaciitu ko vairaak ... ļoti žēl mazulītis!!!!
2236. Ajame, kas noticis?ajame rakstīja:2234. Paldies, ka palīdzējāt, bet ir jau pa vēlu.... Nekad mūžā vairs!!!!!
2237. Mammai laikam par daudz to bērnu bija- 6(!!) un tā kā tās viņai bija pirmās dzemdības (un visticamāk arī pēdējās), 4mazulīši bija pārāk vārīgi. + tam visam klāt vēl asiņošana pēc dzemdībām ( ārsts domā, ka vai nu neiznākusi placenta, vai vēl viens bērniņš), antibiotikas... Tas viss mazajām dvēselītēm bija par grūtu izturams. Tikai 2 no 6 spēja saņemties. Un nu mazie (viens noteikti ir puika) aug griezdamies un normāli pieņemas svarā.
Šodien apglabāju 4 Monas bērniņu... (((((((
Šodien apglabāju 4 Monas bērniņu... (((((((
2238. Laikam šī bija pirmā un pēdējā reize, kad manās mājās kāds dzemdē.. Smagi noskatīties, kā tavās rokās dziest dzīvība un tu neko nespēj darīt...
Tā laikam saucās dabiskā atlase, jeb izdzīvo stiprākais...
Priecē vismaz tas, ka 2 mums tomēr sanāca izglābt :)
Tā laikam saucās dabiskā atlase, jeb izdzīvo stiprākais...
Priecē vismaz tas, ka 2 mums tomēr sanāca izglābt :)
2240. Ajame, turies! Juutu tev patiesi liidzi, jo ljoti labi zinu kaa tu shobriid juuties!!! Sanjemies un taa nevajag! Tas kas notika tagad bij jau ierakstiits lielajaa "liktenja graamataa" un taa bija tam jaanotiek! Pienjem to kaa sava veida paarbaudiijumu sev, jo iespeejams naakoshaa reize nebuut nebuus taada!!! Un tu zinaasi jau turpmaak kas jaadara lai nenotiktu kas tamliidziigs!!!
Priecaajies par 2 mazajiem kas ir dziivi!!!
Priecaajies par 2 mazajiem kas ir dziivi!!!
Pēdējo reizi labojis Dream Trešdiena Novembris 25, 2009 10:47 pm; labots 1 reizi
2241. tas ir pats briesmīgākais un saapiigaakais kas vien ir iespējams!!!!!ajame rakstīja: ... Smagi noskatīties, kā tavās rokās dziest dzīvība un tu neko nespēj darīt...
2242. Ajame man ljoti zheel par notikusho, bet ar to jau laikam jaareekjinaas kad ar to lietu saak nodarboties :( taada nu ir taa ruugtaa patiesiiba diemzheel, ehhhh kaut nu taa nebuutu...
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Dream rakstīja:
Mazo kuceenu esmu izbarojusi un izaudzinaajusi uz rokaam ... saakot no pirmaa dzimshanas mirklja ... un Juus vinju varat redzeet - manu mazo Orellu Anabellu Big Star!.
2244. Dream, kapeec Orellu vajadzeeja ta aukleet un piebarot? Vai mammai kautkas nebija kartibaa?
Eliina rakstīja:2233.http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/dhphg.html - tas kucens izsaktas nevesels :( brrr...
2245. Vispar man tas kucens izskatas pec kakja un sunja hibriidkrustojuma :((((
2246. ne man gan kucens liekas smuks,bet vins audzis antisanetaros apstaklos un nenormaali tievs
2247. Lily, Tā nu sanāca ka tas bija visai smags pārbaudījums ar pirmo šitik maza izmēra kucēnu!!! Oras mammai bija ļoti smagas dzemdības jeb pareizāk nebija un nācās veikt ķeizaru! Līdz ar to narkozes murgos mazā nesaprata ka bērns jau ir klāt un jāpieņem kā savējais ... Nepieņēma!!! Staigāja un meklēja savu īsto bērnu kas kaut kur piedzimis un noslēpies :( Diemžēl gadās arī tā! Nācās man mazo Orīti barot, iemācīties tulkot katru pīkstienu kas starp citu ir visai interesanti, jo katra skaņa nozīmēja ko savu, viena ka grib ēst, otra ka auksti, trešā ka vajag čurāt un vēl cita ka kakāt utt. :)Lily rakstīja:2244. Dream, kapeec Orellu vajadzeeja ta aukleet un piebarot? Vai mammai kautkas nebija kartibaa?
Pēdējo reizi labojis Dream Trešdiena Novembris 25, 2009 11:55 pm; labots 1 reizi
Dream rakstīja:Staigāja un meklēja savu īsto bērnu kas kaut kur piedzimis un noslēpies
2248. man bija tiesi ta pat. es raudaju katru reizi kad mammite muka prom no saviem berniem,bet beigas es vnk ar varu vinu piedabuuju vinus pabarot.
Lapa 16 no 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Lapa 16 no 40