AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 17 no 40
Lapa 17 no 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
A vinja tev nepienjeema vispār, vai vēlāk tomēr pieņēma? Mana Bellinja tomēr pēc kādas nedēļas raudāšanas pieņēma i saprata ka tas piikstulis mazais ir iistais ... tikai pirms tam naacaas nosleept visas mantinjas!!!!! jo vinja taas kustinaaja un bikstiija lai elpo i naak eest :DEliina rakstīja:2248. man bija tiesi ta pat. es raudaju katru reizi kad mammite muka prom no saviem berniem,bet beigas es vnk ar varu vinu piedabuuju vinus pabarot.
2250. ari mantinas aukleja kucenu vietaa nu ar mokam pienema,jo ik pec 2h vinu spiidzinaju un tureeju lai berni paeed nakamaja diena smadzenes iestajas vieta un vina pati saprata kas jadara un saka rupeties, bet prima nakts bija VISSS trakakaa
2251. man vel elposana un asinsrites organu sitemas jaizmoka un es laikam iesu gulet Dream pajauta man kadu jautajumu par anatomiju?! Ludzu
2252. khm varbuut nevajag :) labaak guleesiEliina rakstīja:2251. man vel elposana un asinsrites organu sitemas jaizmoka un es laikam iesu gulet Dream pajauta man kadu jautajumu par anatomiju?! Ludzu
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
2256. es ir slims pirmdien saslimu, vakar domaaju ka nu jau buushu apkarojusi to drankji, bet shoriit pamodos ar briesmiigu klepu un uz skolu neaizgaaju :( Kaa jums tur LV ar slimoshanu?? Dzirdeeju ka esot traki ...
Dendijam jauka bildiite :)
Dendijam jauka bildiite :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Dream rakstīja:Oras mammai bija ļoti smagas dzemdības jeb pareizāk nebija un nācās veikt ķeizaru! Līdz ar to narkozes murgos mazā nesaprata ka bērns jau ir klāt un jāpieņem kā savējais ... Nepieņēma!!!
2257. Shausmas :( Bet Businka jau baigi mazinjaa un turklat ar tik lielu puiku paarot... ir jau riskanti :(
Eliina rakstīja:2246. ne man gan kucens liekas smuks,bet vins audzis antisanetaros apstaklos un nenormaali tievs
2258.
Shitas tev izskatas pec toja? -> http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/gjhnn.html
Lily rakstīja: Shausmas :( Bet Businka jau baigi mazinjaa un turklat ar tik lielu puiku paarot... ir jau riskanti :(
2259. Llily, kuru tu uzskati par lielu puiku :)?
Tas ka Businka ir mazinja shajaa gadiijumaa nebija iemesls taam probleemaam kas notikaas ;)
Pēdējo reizi labojis Dream Ceturtdiena Novembris 26, 2009 9:35 pm; labots 2 reizes
2260. Bumers gandriz 2x lielaks par vinju un kuceni vareja but ari lielaki. Par to ka risks baigas biju domajusi tapec, ka mazam kucitem gruti jau ta izdzemdet kucenus un ja ari paro ar lielu (lielaku) puiku tad berni var but lieli un ir vel grutak :(
2261. Lily, tu laikam pajokoji :D kur tev Bumers 2x lielaaks? tu esi dziivee vinju redzeejusi? Nerunā tagad muļķības ;)Lily rakstīja:2260. Bumers gandriz 2x lielaks par vinju un kuceni vareja but ari lielaki. Par to ka risks baigas biju domajusi tapec, ka mazam kucitem gruti jau ta izdzemdet kucenus un ja ari paro ar lielu (lielaku) puiku tad berni var but lieli un ir vel grutak :(
Bumera svars bija 2-2,10 kg :) Vai tas ir liels??! Nedomāju!
2262. Nu tavā mājaslapā rakstīts vinjam svars 2,3kg :) nu es vienkārši domāju, ka prieksh tadas mazas kucītes viņš ir liels bet beigās jau viss ir iznācis labi :) Bet LKFā vispār mazu puisīšu ir ljoti maz.... Elina nevar sev kavalieri atrast
2262.Jaunā mēness beigas riktīgi draņķīgas... bez maz vai tulīt pat jāskatās eclipsi, bet tās taču vēl nav! Es nevaru sagaidīt jau trešo daļu! Diez cik ilgi būs jāgaida?
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
2264. Kristuci kapeec drankjiigas beigas?? Man gan taa nelikaas...
Ruby- Estimable
2265. ehh, es gan riit bastoju skolu un laižu uz New moon :)))))) :D
2266. Yohoooo Lily Tad jums riitaa pirmizraade??
P.S. skolu gan nevajadzeeja bastot :D
P.S. skolu gan nevajadzeeja bastot :D
Ruby- Estimable
2267. Nu kaa tad traks kreeslas fans neaizbrauks uz pirmizraadi?? :D Ari beztabu teicu, ka bastošu skolu :D
2268. Nu, varbūt ne draņķīgas... bet aprautas gan! Es jau teicu- uzreiz gribas skatīties trešo daļu... Viņa it kā būšot 30. Jūnijā... vēl gandrīz septiņi mēneši pēc Jaunā gada sākuma, ārprāc!
Man tik ļoti patika kā Edvards citēja Romeo!!! Viņam tas izdevās PERFEKTI!
Man tik ļoti patika kā Edvards citēja Romeo!!! Viņam tas izdevās PERFEKTI!
kristucis1- Profesional
2269. ha dikti traks fans!!!
Man ar gribeetos velreiz noskatiities :)
Nu visa filma jau diezgan aprauta, samazinaata, apcirpta u.t.t - graamata 100 reizhu labaaka :) bet taa jau ir vienmeer...
Man ar gribeetos velreiz noskatiities :)
Nu visa filma jau diezgan aprauta, samazinaata, apcirpta u.t.t - graamata 100 reizhu labaaka :) bet taa jau ir vienmeer...
Ruby- Estimable
2270. grāmata patiešām nesalīdzināma... Es arī gribētu tādus sapņus redzēt kā Stefanija!
kristucis1- Profesional
2271. Starpcitu, man arī tagad ir pelīte mājās!
kristucis1- Profesional
2272. Filmu vel neesmu redzejusi, vnk. nevaru nogreekot un atvert savu nokachato shausmigaa kvalitaatee bet domaju, ka filma papildina gramatu un gramata filmu tapat ka bija ar 1. daļu. Jo grāmatā tu varbut vis var izlasīt bet filmā atkal parāda kā tas izskatās un to visu redzēt no malas arī ir forši.... :)))
Lapa 17 no 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Lapa 17 no 40