AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 18 no 40
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2273. No kurienes jau paspēji novilkt?
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
2274. tā pele tik ēd un ēd- kā badā mērdēta!! viņas taču pārtiku aiz vaigiem neuzgalabā, ne?
kristucis1- Profesional
2275. ohooo un jau var nokachaat njaa aatri gan taas lietas izplataas...
Nu vienu es varu pateikt 100% - noskatoties pirmo reizi taa filma neizraisija manii nekaadas emocijas :( nu ok taa pameshanas sceena bija ok, bet tas vilks kas tur tumsaa mezhaa - nu kaut kas vienkaarshi smiekliigs lol nereaals. Nezinu gan ko es veel teikshu kad noskatiishos atkal - viss mainaas, arii domas un viedoklji :)
Kristuci - iista pele?? Ko sunenes saka?? Mums ir kaamis kuru Pepe dievina :)
Nu vienu es varu pateikt 100% - noskatoties pirmo reizi taa filma neizraisija manii nekaadas emocijas :( nu ok taa pameshanas sceena bija ok, bet tas vilks kas tur tumsaa mezhaa - nu kaut kas vienkaarshi smiekliigs lol nereaals. Nezinu gan ko es veel teikshu kad noskatiishos atkal - viss mainaas, arii domas un viedoklji :)
Kristuci - iista pele?? Ko sunenes saka?? Mums ir kaamis kuru Pepe dievina :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2276.
+ filmaas vienmeer izmaina scenaariju - mani tas tracina, jo rodas cita jeega :(Lily rakstīja: Jo grāmatā tu varbut vis var izlasīt bet filmā atkal parāda kā tas izskatās un to visu redzēt no malas arī ir forši.... :)))
Ruby- Estimable
2276. meiteneees..... kaa jus nezinaajaat... Jau pasaules pirmizraades dienaa filmu vareeja skatiities ONLINE! :)))) es saku skatities bet sirdapzinja neatljaava talak :D nekas, ilgi vairs nav jagaida :)
2278. Man patika tā dziesma, kur Bella jau ir pamesta un sēž savā istabā pie loga... kad kamera iet viņai apkārt un mēneši mainās- jāatrod un jānovelk!
Par ainām- man, kā jau teicu, patika kā Edvards citēja Romeo-perfekti! Un vēl arī, kad Bella skrēja glābt Edvardu- tieši tā vieta, kur viņa izkāpj no "Alises auto''... tās emocijas, skrējiens pāri strūklakai.
Par ainām- man, kā jau teicu, patika kā Edvards citēja Romeo-perfekti! Un vēl arī, kad Bella skrēja glābt Edvardu- tieši tā vieta, kur viņa izkāpj no "Alises auto''... tās emocijas, skrējiens pāri strūklakai.
kristucis1- Profesional
2279. njaa to jau vareeja gaidiit, mees sheit nevaram aizrauties ar laadeeshanu taapeec neko daudz nezinu par to :(
Vieniigais ko esmu laadeejusi ir - Desperate housewives, Dog Whisperer Cesar Milan, un OC ( tikai kushhhh,ja??)
Vieniigais ko esmu laadeejusi ir - Desperate housewives, Dog Whisperer Cesar Milan, un OC ( tikai kushhhh,ja??)
Pēdējo reizi labojis Ruby Piektdiena Novembris 27, 2009 3:58 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
2280. Un, jā, man ir īsta pele- maza maziņa, pelēka un skaļi grauzoša!!
kristucis1- Profesional
2281. RUBY kapeec jus tur neko nevarat kachaat?????? pat musu skolotaja shodien atdzinaas, ka nelegāli ''pumpē'' filmas (kaa vinja saka)
2282. Un runājot par vilkiem, neko citu kā ''datora vilkus'' gaidiit nevarēja!! :D
kristucis1- Profesional
2283. Lily tapec ka LV viss ir atlauts bet parejas normalas un attistiitas valstiis kur ir kaut kada zinama kartiba ir AIZLIEGTS kashat dziesmas,filmas un ta talaak,ja pieker baigas nepatksanas
Pēdējo reizi labojis Eliina Ceturtdiena Novembris 26, 2009 10:51 pm; labots 1 reizi
2284. Eliina, tu par ko? Kas LV ir atljauts nav jau !!!Eliina rakstīja:2283. Lily tapec ka LV viss ir atlauts bet parejas normalas un attistiitas valstiis kur ir kaut kada zinama kartiba ir AIZLIEGTS kashats dziesmas,filmas un ta talaak,ja pieker baigas nepatksanas
2286. nu labi nav atlauts,bet neesmu dzirdejusi kads no draugu vai pazinu loka ir piekerts
Pēdējo reizi labojis Eliina Ceturtdiena Novembris 26, 2009 10:52 pm; labots 1 reizi
2287. kachaat var BET pirmaamkaartaam tas buus ilgi - jo vieteejo lapu taadu nav, ir tikai LV vai RU kas to visu aizkavee protams, un otkaart buus jaamaksaa sods un licenzes, vai pat var ielikt aiz resteem - paaraak stingras kontroles un vinjiem ir taadas sisteemas kur var redzeet kursh kachaa ko, tad zvans pie durviim un maksaa sodu
Ruby- Estimable
Eliina rakstīja:2286. nu labi nav atlauts,bet neesmu dzirdejusi kads no draugu vai pazinu loka ir piekerts
2288. manaa pazinju lokaa (sheit) viens puisis dabuuja samaksaat 5000 eiro un otrs puisis sanjeema pirmo briidinaajumu, un otraa briidinaajuma vairs nebuus - buus sods uzreiz!!
Ruby- Estimable
2289. re, ku ir taa dziesma, kura man patiik- lykke li- possibility
Starpcitu, ja runaajam par legaalumu, tad cik dator lietotaajiem visas progas, ko lieto ir legaalas? Vismaz LV lielaakajai daljai- NAV legaalas!
Starpcitu, ja runaajam par legaalumu, tad cik dator lietotaajiem visas progas, ko lieto ir legaalas? Vismaz LV lielaakajai daljai- NAV legaalas!
kristucis1- Profesional
2290. Nesapratu par taam pogaam ...
Ruby- Estimable
2290. Mans mazais peļuks nu jau sāk vilkt ēdienu uz midziņu! :D Komisks tāds mazs radiijums!
Pēdējo reizi labojis kristucis1 Ceturtdiena Novembris 26, 2009 11:14 pm; labots 1 reizi
kristucis1- Profesional
Ruby rakstīja:2290. Nesapratu par taam pogaam ...
Es nezinu kaa tev tur, Ruby, bet Latvijaa ljoti daudz cilveeku lieto nelicenzeetas programmas- piemeeram nelegaalu windowu, microsoftu utt.
kristucis1- Profesional
2292. Kristuci - kaa tev patika taa sceena kur Edward&Bella abi skreeja pa plajvinju (vai mezhu) un Bellai bija taas vampiiru acis??? Tas bija ko Alice ta kaa redzeeja naakotnee visa zaale reeca lol vispaar mums bija taada reeciiga kompaanija lol pashaas beigaas kad Edward teica - Marry me? viens zaalee noblaavaas - What a F***???
Ruby- Estimable
2293. aa sapratu tagad par taam podzinjaam :D
Ruby- Estimable
2294. Noskatijos filmu - esmu vilusies! Kartejo reizi sapratu, ka lasit gramatas ir daudz forshak!!! kershos klat pie 3.gramatas
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
2295. Par to skriešanu, Ruby, atceros tikai, ka nodomaaju- Alise Bellai nopirkusi kleitu!!! Un, tad es atcereejos no graamatas (ceturtaas daljas) , kaa Bella, kad jau bija vampiirs, pirms lekt paari upei , meta atpakaļ augstpapeedenes!!! :D :D Acis man patika :D
kristucis1- Profesional
2296. Bet viss labaak man patiik Džaspera acis :D Gan Kreeslaa, gan Jaunaa meesesii- lielas un apaljas :D Vinjsh vinjas maak tik komiski izvalbiit!!! :D
kristucis1- Profesional
2298. Kaadam taa dziesminja patika?
kristucis1- Profesional
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Lapa 18 no 40