AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 19 no 40
Lapa 19 no 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2299. Bet vispaar- taadam cilveekam kaa man, nedriikst ljaut lasiit un skatiities shaadas filmas!! :D Es jau taa miilestiibai neticu un tad man paraada taadu Edvardu!..... :D perfektu vampiiru , kursh vienmeer gatavs buut liidzaas, taa uztraucas par sievieti, taa miil... parasts bāliņš pat tuvu nestāv- un , ja veel vinjsh saak deklameet miilestiibu... pfff- komēdija!
Stefanija, iespeejams, pilniigi un galiigi padariijusi mani par vientuļnieci! :D
Stefanija, iespeejams, pilniigi un galiigi padariijusi mani par vientuļnieci! :D
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
2300. Kristuci - jaa dziesminja jauka :)
Nu tak - kapeec netici miilestiibai? Tu tak veel jauna, visa dziive priekshaa :) buus tak veel tas princis baltaa zirgaa (vampiiru gan nevajag lol).
ha es viiram peec filmas pazinjoju ka man vajag vairaak romantikas - ha taa mees virpuljojam cauri tai dziivei ikdienas rutiinaa aizmirstaas apstaaties :) bet tad taadas jaukas filminjas mums to atgaadina atgaadina ka ir jaapstaajas un jaavelta laiks arii sev :)
Nu tak - kapeec netici miilestiibai? Tu tak veel jauna, visa dziive priekshaa :) buus tak veel tas princis baltaa zirgaa (vampiiru gan nevajag lol).
ha es viiram peec filmas pazinjoju ka man vajag vairaak romantikas - ha taa mees virpuljojam cauri tai dziivei ikdienas rutiinaa aizmirstaas apstaaties :) bet tad taadas jaukas filminjas mums to atgaadina atgaadina ka ir jaapstaajas un jaavelta laiks arii sev :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2301. gribas briivdienaas aiziet uz kaadu filminju - varbuut kaads ir redzeejis kaadu jauku peedeejaa laikaa un var ieteikt :) veelams kur devinjgadiigs puika ar var liidzi naakt :) paldies!!!
Ruby- Estimable
2302. Pēdējā laikā nekas tāds labs nav redzēts. Cik noprotu, Ruby, jau redzējāt Ziemassvētku dziesmu?
2303. paldies, es pati neredzeeju bet deels gan bija, nu ja nebuus nekaa cita, tad iesim uz to pashu :) veel es skatos shodien iznaakusi filminja - Nativity - komeedija ar beerneljiem :D :D ceru ka izdosies pierunaat viiru
Kad iznaak taa - Avatar ??
Kad iznaak taa - Avatar ??
Ruby- Estimable
2304. Apmēram 16.-18.decembris.
Es par filmām visu informāciju šeit skatos ----> http://www.imdb.com/title/tt0499549/releaseinfo
Es par filmām visu informāciju šeit skatos ----> http://www.imdb.com/title/tt0499549/releaseinfo
2305. paaaldies liels :)
ieshu taisiities jau, ja iesim uz filmaam tad jaaiet driiz :)
ieshu taisiities jau, ja iesim uz filmaam tad jaaiet driiz :)
Ruby- Estimable
2306. uz filmaam neaizgaajaam :( paaraak slikti sajutos :( veeljoprojaam esmu slima, laikam riitaa viiramaasas dz.d. balliite arii buus jaaizlaizh
Kaapeec te taads klusums?!?!
Kaapeec te taads klusums?!?!
Ruby- Estimable
2307. jaa klusums nu gan baigais
mus sodien Mola sunu skolina filmeja nemaz nezinu kada iemesla del biju sagerbusies drausmiigi un jutos ari ka uz trenninu atnakusi nevis uz filmesanos
ja kadam interesee,tad 1dien pec vakara zinam raadis pa pirmo baltijas kanaalu (krievu kanals)
zel ka pati neredzesu :( 1dien kursi.
mus sodien Mola sunu skolina filmeja nemaz nezinu kada iemesla del biju sagerbusies drausmiigi un jutos ari ka uz trenninu atnakusi nevis uz filmesanos
ja kadam interesee,tad 1dien pec vakara zinam raadis pa pirmo baltijas kanaalu (krievu kanals)
zel ka pati neredzesu :( 1dien kursi.
2308. a cikos tur ir ziņas ? :))))
Pēdējo reizi labojis Māriņa Piektdiena Novembris 27, 2009 11:17 pm; labots 1 reizi
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2309. wow, super, buusiet tv staari abas ap cikiem aptuveni tv jaaskataas :)?
2310. ja ja :D es jau neko mes klusi malina staveju lai neieveero un nepiespez uz interviju... Ilva jau un trennere tur runajas pie kameras Shanele patik tam operatorma,jacer ka bus kada kadra tikusi (bez manis)
nezinu cikos tur zinas neskatos kreivu kanalus.. kad uzzinasu pateiksu
nezinu cikos tur zinas neskatos kreivu kanalus.. kad uzzinasu pateiksu
2311. Eliin - tev gadiijuma nebija ieskaite vai eksaamens kursos arii kaut kad??
Ruby- Estimable
2312. bija bija es jau cereeeju ka neviens neatceresies pajautaat vel nezinu kad rezultats
2313. nu vairs jau nav ko domaat un sevi shaustiit, kaa bija taa bija!
Bet buus tachu labi :) Jums bija teorija uz jautaajumiem jaatbild??
Bet buus tachu labi :) Jums bija teorija uz jautaajumiem jaatbild??
Ruby- Estimable
2314. ja 5jautajumi visma preciizi jabut abildetam,ja ne,tad neiskaitits un japarliek ieskaite
2315.Rakstiski jaatbild?? Un tad 5 jaabuut pareizi no cikiem jautaajumiem??
Ruby- Estimable
2316. jābūt pareiziem visiem 5iem jautājumiem :) vismaz pirms pāris gadiem tā bija citādi - jāatbild mutiski!Ruby rakstīja:2315.Rakstiski jaatbild?? Un tad 5 jaabuut pareizi no cikiem jautaajumiem??
2317. zinas pa to kanaalu saakas ap 20:00 ja kadu interesee skataties domaju ka tas vido material ko nofilmeja bus zinu laika.
2318. buutu jauki noskatiities, tik zheel ka man taadus labumus neraada :(
Ruby- Estimable
2319. jacer ka neta bus kaut kur atkartojums,ja bus tad paradiisu pati ceru uz atkartojumu
2320. ok super tad gaidiishu, neizmirsti pateikt :)
Ruby- Estimable
2321. Sveika Lily - nu kaa tev patika filma?? Par skolas bastoshanu neuzraavies :D ???
Ruby- Estimable
2322. Ruby, paldies, ka apvaicājies. Nē, vecāki vel neko nezin Un laikam uzzinās tikai 1dien kad mammai e-klasee tas parādīsies Nu godīgi sakot, bija dažas lietas kas nepatika un griezās acīs bet nu tāpat jau ideāla :D bet tomēr pirmā daļa labāk patika :( Man skjiet tas tapeec, ka direktori mainijaas filmaam un es domaju, ka vajadzetu visam filmam vienu direktoru jo katrs taisa un pieet tai lietai savādāk, ja pirmajā filmā bija ļoti daudz emocijas, visi sīkumi izstrādāti viss, viss, tad otrajā bija strādāts vairāk pie specefektiem jo direktors vīrietis kas taisijis visadas tizlas filmas :D .... mana draudzene VISU filmu noraudaja ka Edvards kautko pasaka vinja uzreiz raud
2323.
Kursh shodien ies uz izstaadi kaa skatiitaaji vai kaa daliibnieki? :)
Kursh shodien ies uz izstaadi kaa skatiitaaji vai kaa daliibnieki? :)
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Lapa 19 no 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Lapa 19 no 40