AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 29 no 40
Lapa 29 no 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2547. Manai draudzenei janvāra sākumā kāzas. Un man nāk smiekli par to, ka tādēļ mani nomoca visādi sapņi.. Piemēram, vakarnakt nosapņoju, ka mani draugs bildina un 06.02.2010. man būs kāzas, jo skaists datums un vēl sestdiena. Un šonakt es pa sapņiem gāju pie altāra un domāju, kāpēc Mendelsona marša vietā skan kaut kāds drausmīgs roks.
2548. interesants video par sunjuku Chesteru :D http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=13157
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2549. labais!!!
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
Buciitis rakstīja:2547. Manai draudzenei janvāra sākumā kāzas. Un man nāk smiekli par to, ka tādēļ mani nomoca visādi sapņi.. Piemēram, vakarnakt nosapņoju, ka mani draugs bildina un 06.02.2010. man būs kāzas, jo skaists datums un vēl sestdiena. Un šonakt es pa sapņiem gāju pie altāra un domāju, kāpēc Mendelsona marša vietā skan kaut kāds drausmīgs roks.
Sasmējos Buciit par Tavu ierakstu...
Šķiet, ka kāda te alkst pēc precībām realitātē...
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
2552. Man jau kolēģes teica, ka man skaudīgā zemapziņa pa sapņiem nāk laukā
2553. Man sodien bija liels gods redzeet Dream visus cetrus mazos Bigstaarinus. Ja juus zinatu cik vini ir superiigi aaaaa.... ta negirbejas atdot,kad bija panemts kleepi. visi tik miili un viens par otru smukaaki un forsaaaki kad redzeju vinus bildes iemiilejos,bet dziive tas ir kaut kas veel,vel smukas,mikstaks un pukainaks Dream tavi mazuli ir vienreizeeji skasiti. samilo un sabucho ludzu vinus visus no manis
ka mazie parcieta majupcelu?!
ka mazie parcieta majupcelu?!
2554. Eliina, miiljsh paldies ka paliidzeeji ar manu lielo beernu baru tikt galaa
Maajupceljsh mazajiem bija super -speeki bija galaa un kaa tika mashiinaa taa aizmiga un liidz pat maajaam guleeja saldi jo saldi!
esmu vienis praatis ar tevi, vinji visi ir tik miilji un burviigi ka gruuti par kaadu atsevishkji ko pateikt ar ko viens ir labaaks par otru
Maajupceljsh mazajiem bija super -speeki bija galaa un kaa tika mashiinaa taa aizmiga un liidz pat maajaam guleeja saldi jo saldi!
esmu vienis praatis ar tevi, vinji visi ir tik miilji un burviigi ka gruuti par kaadu atsevishkji ko pateikt ar ko viens ir labaaks par otru
2555. o jaa tev ir verens liels bernu pulks tie divi lielaki ka jau teici ir labak kad ir pa vienam bet vini tev baigie malaci palidz loti,viena nevaretu tik gala ar 4 kucniem..
es ar saviem 2 jau mociijos, jo roku bija par maz
es ar saviem 2 jau mociijos, jo roku bija par maz
2556. Ai kaa es gribeetu tadu laimi, redzeet visus 4 bigstaarinjus Nu skaistulji jau vinji ir :) un man kautkaa visvairaak aciis iekritushi Rastijs un Rafa :)))) Rastijs pec sejinjas taads iists miiljpuisiitis
2557. aha, ir ko pasviist ar tiem lielaakajiem tie 4i mazie saliidzinaajumaa ir tiirais siikums - mieriigi var tikt ar shamiem visiem uzreiz galaa
2558. lily paldiesLily rakstīja:2556. Ai kaa es gribeetu tadu laimi, redzeet visus 4 bigstaarinjus Nu skaistulji jau vinji ir :) un man kautkaa visvairaak aciis iekritushi Rastijs un Rafa :)))) Rastijs pec sejinjas taads iists miiljpuisiitis
Rastijs un Rafa ir peec vienas sejinjas /mammas Oras un vemaaminjas Bellas sejinjas/
un arii raksturinji shamiem ir neshpenie Rastijs peec sejinjas izskataas iists buchmuuliitis, bet patiesiibaa - iists velleens - ja piegrieziisies ka kaut ko dariis kaa nevajag - deguns buus pushu kaa likts /gluzhi taapat kaa no vecmaaminjas Bellas!!!/
2559. ak taa izskats tieshaam maldina Vinji abi izskataas pec kaartiigiem berniem
2560. Ajame - kaa Lotinja juutaas tagad?? Kaa jutaas peec operaacijas?? Es taa sapratu ka pati operaacija ilga 2 stundas?? Kaa tu rakstiji no 14.00 liidz 16.00... wow taa izklausaas peec dikti nopietnas operaacijas!!! Un vets jau 19.00 laida Lotinju maajaas??? 3 stundas peec tik smagas operaacijas??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2562. Kā es ilgojos pēc sniega!
Paldies rūķītim, kas atgriezis dažus smaidiņus!
Paldies rūķītim, kas atgriezis dažus smaidiņus!
2563. super,smaidinji beidzot ir pie mums nàkoshnedéljas sàkumà sola sniegu :D
Silkite- Estimable
Ruby rakstīja:2560. Ajame - kaa Lotinja juutaas tagad?? Kaa jutaas peec operaacijas?? Es taa sapratu ka pati operaacija ilga 2 stundas?? Kaa tu rakstiji no 14.00 liidz 16.00... wow taa izklausaas peec dikti nopietnas operaacijas!!! Un vets jau 19.00 laida Lotinju maajaas??? 3 stundas peec tik smagas operaacijas??
2564. Lotiņa jūtas samērā labi :) Tagad tiek lutināta. viņa vairs neēd no bļodas, jo vēlas tikai no rokas, un ko tad slimnieciņa dēļ neizdarīsi- tiek barota no rokas :) Pa nakti gan raud, ka jāguļ būrī nevis gultā.
Operācija bija tik ilga, jo tas esot juveliera darbs- salikt kopā mazos kauliņus, bet izskatās, ka būs labi :) Mans vīrs pat vakar uz darbu neaizgaaja lai mazā nepaliktu viena.
Vienvārsakot- izlutināta viņa mums būs :)
2566. nabadziite,bet kas pa smuku kràsu veseljojaties
Silkite- Estimable
2568. Ajame - veelu jums aatru atveseljoshanos :) Kad jums njems nost apseeju, un kad varees zinaat kaadi op rezultaati??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2569. Pēc mēneša jābrauc uz atkārtotu rentgenu. Tad arī dakteronkuls teiks, ko darīt tālāk.
Turēšu īkšķus par mazo princesi!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Lapa 29 no 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Lapa 29 no 40