AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 20 no 40
Lapa 20 no 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2324. mes iesim skatiites
Pēdējo reizi labojis Eliina Sestdiena Novembris 28, 2009 12:01 pm; labots 1 reizi
2325. Man gan patika otrā filma labāk nekā pirmā. Biju sajūsmā.. Raudāt neraudāju, bet biju sajūsmā... Domāju, pat paņemt izlasīt vēlreiz grāmatu Un kad Valmierā rādīs, tad noteikti iešu vēlreiz noskatīties..
Starp citu, kāpēc man otrā labāk patīk nekā pirmā, jo pirmā ir drūmāka krāsu ziņā un humora ir maz. Šitajā filmā ir ļoti labs humors
Mans draugs, kas bija nelaimīgs, jo aizvilku viņu, brīdī, kad Džeikobs novilka kreklu, lai Bellas asinis notīrītu, nesaprata kāpēc visa zāle nenormāli rēc
Starp citu, kāpēc man otrā labāk patīk nekā pirmā, jo pirmā ir drūmāka krāsu ziņā un humora ir maz. Šitajā filmā ir ļoti labs humors
Mans draugs, kas bija nelaimīgs, jo aizvilku viņu, brīdī, kad Džeikobs novilka kreklu, lai Bellas asinis notīrītu, nesaprata kāpēc visa zāle nenormāli rēc
2326. mes ar Dendiju ari iesim uz izstadi ka skatitaji!!
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
2327. Ak nabaga tava draudzene - visu filmu noraudaaja
Jaa piekritiishu ka otrajaa filmaa bija vairaak humora :) Man personiigi veel liekas ka pirmajaa filmaa vinji ljoti neprofesionaali speeleeja, es nezinu, varbuut ka taa bija domaats, un par kraasaam arii taisniiba - pirmaa ir bezkraasainaaka - auksta ljoti!!
P.S. es tak noskatiijos otreiz, tikai neprasiet kaa, pati veel nespeeju noticeet
Jaa piekritiishu ka otrajaa filmaa bija vairaak humora :) Man personiigi veel liekas ka pirmajaa filmaa vinji ljoti neprofesionaali speeleeja, es nezinu, varbuut ka taa bija domaats, un par kraasaam arii taisniiba - pirmaa ir bezkraasainaaka - auksta ljoti!!
P.S. es tak noskatiijos otreiz, tikai neprasiet kaa, pati veel nespeeju noticeet
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2328. tik tiko atnacam no izstades!
Apsveicam Hugo, Loru, Elfinu!
Apsveicam Hugo, Loru, Elfinu!
Twixy- Profesional
2330. Eliin, labi ka esi majas shodien bija interesanta dienina, pilna ar parsteigumiem!!! Sakas ar to, ka Hugo iezimeja manu zabaku
Twixy- Profesional
2331. Paldies meitenes par jauko kompaaniju shodien! Vai varu palugt Twixy- bildites izstaades sadaljaa? :)
2332. Lily, driz ielikshu bildites!
P.S. varbut tev skype bildites atsutit?
P.S. varbut tev skype bildites atsutit?
Twixy- Profesional
2333. man skype neiet, vai luudzu luudzu uz e-pastu??? Mans- karolina100@inbox.lv
2334.
Esam beidzot abi ar Hugo paeedushi :) un man veel bija taads stres braukt no riigas maajas :( jo darugs palika riigaa... un man naacaas ar mashiinu vienai braukt :( Hugo uzreiz aizmiga :) un es ar baileem braucu
Esam beidzot abi ar Hugo paeedushi :) un man veel bija taads stres braukt no riigas maajas :( jo darugs palika riigaa... un man naacaas ar mashiinu vienai braukt :( Hugo uzreiz aizmiga :) un es ar baileem braucu
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
2336.
Taapeec, ka pa riigu es neorieteejos... ar sabiedrisko veel varu aizbraukt kur man vajag, bet ar mashinu nekaaa un shii bija pirmaa reize, kad pa riigu viena braucu... Tiekot uz Riiga-Jelgava shosejas uzreiz jutos labaak :) es tak mezhaa starp triis kokiem varu apmaldiities
Taapeec, ka pa riigu es neorieteejos... ar sabiedrisko veel varu aizbraukt kur man vajag, bet ar mashinu nekaaa un shii bija pirmaa reize, kad pa riigu viena braucu... Tiekot uz Riiga-Jelgava shosejas uzreiz jutos labaak :) es tak mezhaa starp triis kokiem varu apmaldiities
Kitija- Profesional
2337.
Arlabunakti meitenes!!! Es ar Hugo miegam ciet
Arlabunakti meitenes!!! Es ar Hugo miegam ciet
Kitija- Profesional
2338. Saldus sapnishus!!! :)
Twixy- Profesional
2340.
Neilgi... kaadas 40. min
Neilgi... kaadas 40. min
Kitija- Profesional
2341. nu tad jau nav vel tik traki.sodien man teica ka lidz 23 vini tur printejusi tos papirus arprats vnk :D
2342.Miiljsh un silts sveiciens visiem sunjukiem un to saimniekiem Pirmajaa Adventee, lai gaisminja shovakar iedegaas ne tikai juusu vainadzinjos bet arii juusu sirsninjaas un lai taa padara sho jauko gaidiishanas laiku iipashu katram no jums
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2344. Shanele tik piekususi ka nevar pat aiziet paest izmanto masas delu sis vinai pa vienam graudinam gulta pienes
2345. ooo nu super, Shanele gudra meitene, par ko gan neizmantot taadu apkalposhanu gultaa
Eliina rakstīja:2341. nu tad jau nav vel tik traki.sodien man teica ka lidz 23 vini tur printejusi tos papirus arprats vnk :D
2346. Tamara teica, ka pedejie cilveki tur bijushi lidz vieniem naktī
Lapa 20 no 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Lapa 20 no 40