AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 31 no 40
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2598. nàkosh gad jàsanjemàs un jàtaisa pashai es laikam arii tad sanjemshos :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
2600. super,smuki !!! buus pie tevis konsultàcijas nàkosh gad jàsanjem par vainagu taisiishanu .Buus tik jàatrod kur var nospért eglju zarus .
Silkite- Estimable
2601. Mēs varam būt ļoti lepni :) Mums te LV ir daudz daudz vairaak sniegs un ZIEMA kaa Somijaa, kur sniega gandriiz vispaar nebij
2602. šodien no Salaspils pavisam kā no S''unuciema boja jābrauc laukā. Viss balts sasnidzis.
Mums vakar pie mājas iedezda arī lielo egli, tā ka mana māja tagad bagātīgi izgaismota
Mums vakar pie mājas iedezda arī lielo egli, tā ka mana māja tagad bagātīgi izgaismota
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2603 Diseldorfā arī nebija sniegs. Viss pārējais bija ļoti smuki, bet sniegs pietrūka.
2604. ak skaistais Ziemassvētku laiks! Pilns košu un krāsainu gaismiņu, romantisma un nostaļģijas...! Tiešām prieks ka sniegs ir uzsnidzis un drūmo pasauli ap mums padarījis tīrāku un gaišāku! Atliek vien mums piedomāt un cerēt ka baltā pasaule ap mums nezudīs līdz pat jaunajam gadam!
2605. pie mums zeme ir sasalusi,it kà riit sola sniegu shodien staigàjot ar suni pàrsalu,neiedomàjos ka buus tik véss.
Silkite- Estimable
2606. kàdam jau ir egliite màjàs???
Silkite- Estimable
2607. Mums tētis sestdien vai svētdien vedīs no meža mājās eglīti. Nav jēgas tik agri, nobirs skujiņas un 7.janvāri eglīte nesagaidīs. :(
2608. mums skolaa shodien egliite atbrauca pusstundu nevarējām vienoties kā dekorēt tapēc tagad stāv plika
2609. jà kàds grib dàvinàt ziemasvétkos viirieshu smarzhas.es ieteiktu pasmarzhot nesen iznàkusho " Porsche Design" man vinjas tik ljoti iepatikàs, ka noteikti uzdàvinàashu.vinjas atshkjiràs ar to ka nav tik stipras un rùgtas kà ierastàs viirieshu smarzhas.
Silkite- Estimable
2610.Tik jauki, ka beidzot sniedziņš sasnidzis! Vakarā ļoti patīkami skatīties pa logu uz balto āru, kamēr mājās deg aromātiskās svecītes- tik mierīgi. Decembrim būtu jābūt mierīgam un gaišam laikam. Diemžēl viss tik ļoti materilizējies, ka par mierīgu šo laiku nenosauksi! Prieks, ka Pecei tik ļoti patīk sniedziņš. Viņa ir kā traka pēc sniega! Trīc no aukstuma, džemperītis viss sniegā, ūsas sasalušas un aplipušas ar sniegu, bet Pece pieprasa vēl paspēlēties! Kņopīte gan nav tik dzīvā sajūsmā! Viņa spēj domāt vienīgi par nemīlīgi auksto zemes virsmu, kas saldē mazās ķepiņas!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
2611. MEITENES.!
Man jautājums vai var suni -10 grādos laist ārā ja viņš ir silti saģērbts.?
Nu es domāju tādu pagarāku pastaigu ~ STUNDU.???!!!
Man jautājums vai var suni -10 grādos laist ārā ja viņš ir silti saģērbts.?
Nu es domāju tādu pagarāku pastaigu ~ STUNDU.???!!!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2612. Mums jau ir eglīte!!! Tikko izpušķojām un kad ieslēdzām lampiņas visi nopūtās, cik skaisti!
2613. Sassaa, nu man česters uz to neparakstītos, viņam jau kā ir bišku vairāk kā -10 grādi, tā pat 5 min. par daudz, smilkst, cilā kājas un uz priekšu neiet!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
2615, Silkit, kads Francija ir laiks? Mes ar viru un draugiem ceturtdien brauksim uz Parizi!!!
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
2616. tikko pabeidzu savai meitenītei jaunu dzemperi un rīt baruksim pie savas mīļās šuvējas apskatīt jaunumus aukstajai ziemai, varbūt ar ko izvēlēsimies
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Silkit, kads Francija ir laiks? Mes ar viru un draugiem ceturtdien brauksim uz Parizi!!! [/quote]
2617. auksts,prieksh mums.it kà sola sniegu,bet neredzéjus zinjàs ka buus Pariizes daljà pa nakti - 4 pa dienu liidz +3 tà apméram visu nedélju.bez nokrishnjiem. vél ko vajag???varbuut kàdus veikalus
2617. auksts,prieksh mums.it kà sola sniegu,bet neredzéjus zinjàs ka buus Pariizes daljà pa nakti - 4 pa dienu liidz +3 tà apméram visu nedélju.bez nokrishnjiem. vél ko vajag???varbuut kàdus veikalus
Silkite- Estimable
Elīna rakstīja:2613. Sassaa, nu man česters uz to neparakstītos, viņam jau kā ir bišku vairāk kā -10 grādi, tā pat 5 min. par daudz, smilkst, cilā kājas un uz priekšu neiet!
2618. khi, khi, izskatās, ka Česters tāds pats mīkstulis kā Kņopa!!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
2619.Sodien sapirkos autinus,jo Shanele pieteica karu ara ir parak aukts lai nokartotos.
2620. Česters iet ārā, jo pieteicis karu autiņiem-neesot nekāds bēbis, uz pāris minūtēm, aši, aši pačurā un ātri skrienam uz māju! iepriekšējā ziemā viņš vairāk nūģojās!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Silkite rakstīja:Silkit, kads Francija ir laiks? Mes ar viru un draugiem ceturtdien brauksim uz Parizi!!!
2617. auksts,prieksh mums.it kà sola sniegu,bet neredzéjus zinjàs ka buus Pariizes daljà pa nakti - 4 pa dienu liidz +3 tà apméram visu nedélju.bez nokrishnjiem. vél ko vajag???varbuut kàdus veikalus [/quote]
2621. O ja, veikalus gan vari man ieteikt!!!!!
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Lapa 31 no 40