AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 12 no 40
Lapa 12 no 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2088. es tiesam nezinu,lika gaidiit un vini paklausiigi gaidija es gan butu baukusi uz citu kliniku vai vnk uztajigak lugusi lai suni parbauda,jo izradas ka luzums nemaz nebija un sodien pie ta cita daktera vereja paspet aizbraukt nevis nosedet majas lidz 18 un tad konstatet ka kepa nav lauzsta un gaiidit vel dienakti lai ietu pie cita arsta
Žēl mazulīša.. Turu īkšķus!
Vēl mani saskumdināja redzētais Degpunktā, kur nelieši-jaunieši nometa no tilta suņuku un suņuks tur sāpēs nogulēja 3 dienas..
Šobrīd ārsti cīnās, lai suņuks staigātu, vēl nav prognozes.. :(
Vēl mani saskumdināja redzētais Degpunktā, kur nelieši-jaunieši nometa no tilta suņuku un suņuks tur sāpēs nogulēja 3 dienas..
Šobrīd ārsti cīnās, lai suņuks staigātu, vēl nav prognozes.. :(
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
2089. jaa tiesjaam "jociigi" saimnieki un arii jociigi vetaarsti, jo jaanjem taksh bez rindas, ja nu tomeer buutu lauzta un kaut ko nokaveetu
Starpcitu chihiem piemeeram ljoti biezhi gadaas traumas priekshkaajaas un situaacijas ir tik beediigas ka kaajinja jaamputee :(
Starpcitu chihiem piemeeram ljoti biezhi gadaas traumas priekshkaajaas un situaacijas ir tik beediigas ka kaajinja jaamputee :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2092. Eliin- tas notika Lietuvaa, bet mana draudzene jau teica, ka suutiis uz degpunktu to video :D
Ruby- Estimable
2094. Chau Lily - tu biji uz filmu jau (New Moon)?? Cik atceros tev biljetes bija diezgan aatri, mees ejam sveetdien :)
Ruby- Estimable
2095. Chau chau! :) RUBY NESTAASTI! :(((( Visur pasaulē viņa iznāk tik ātri a man jāgaida līdz nākošajai piektdienai!!!!!!!!!! Kaa jau vienmer latvieshi!!! Tu laimiigaaaaaaa!!! :((( Mums te pirmizrāde 27. novembrii
2096. nu ir pienàcis laiks ka mans mobiilais sàk lénàm atstiept kàjas :) esmu ieintereséta stap diviem mob. "NOKIA n97" un "iPhone 3GS" vai kàds(kas pashi lieto vienu no diviem) varétu man uzkaitiit visus + un - ???!!!man tas nedaudz atvieglotu izvéli!!!Paldies....
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2097. Esmu par iPhone. Pashai ir tikai 3G nevis 3Gs. Bet vinjam ir viens "-" , ja tu neesi ar tehniku uz "tu" vai arii tev nav draugs, kas speetu vinjam uztaisiit jailbreak, tad vinjsh ir diezgan papliks( ja vien par visaadaam fichaam tu esi ar mieru maksaat naudu). Taa luuk. Bet visaados forumos jau var atrast info, kaa vinju jailbreakot.
2098. man ir nokia 5800 man sak apnikt ilgojos pec podzinam un vel tas ka vins biezi uzkaraas...
cik esmu dirdeejusi visi tie skarien ekraana telefoni loti chakarejas
cik esmu dirdeejusi visi tie skarien ekraana telefoni loti chakarejas
Pēdējo reizi labojis Eliina Sestdiena Novembris 21, 2009 5:56 pm; labots 1 reizi
2099. Manai draudzenei ir iphone un viņai viņš galigi čakarējas.
Šis jau viņai ir 2. iphone, jo 1. somā sašķīda, bet šis 2. arī ilgu laiku nekalpoja labi. Vel jau strādā, bet ļoti sūdīgi. No interneta visu laiku met ārā un tāpat arī no visām spēlēm. Bieži uzkaras un tā.
To otru telefonu gan nezinu, bet iphone baigi čakarējas. :(
Šis jau viņai ir 2. iphone, jo 1. somā sašķīda, bet šis 2. arī ilgu laiku nekalpoja labi. Vel jau strādā, bet ļoti sūdīgi. No interneta visu laiku met ārā un tāpat arī no visām spēlēm. Bieži uzkaras un tā.
To otru telefonu gan nezinu, bet iphone baigi čakarējas. :(
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2100. Liels paldies meitenes par atsauciibu!!! Noskaidroju(no viiraà ) ka Iphone ekràns chakaréjàs un baterija ilgi netruràs.tas nedaudz attàlina manas nodomas,bet Nokia n97(no uzzinjas atsauksmém) shis uzkaràs pa briizhiem un nav pieejams daudz aplikàciju, kà iphone.Nu redzésim ko vél uzzinàshu :) jau no 98gada lietoju tikai Nokia markas mobiilos,2001 gadà iegàdàjos Ericsson mob.drausmiigi neapmierinàja un bija jàmaina atpakalj uz nokia,2003 gadà panjému LG...shi man nobeidzàs péc ménesha un neapmierinàja.atgriezos pie Nokia.....viirs iesaka njemt Nokia,jo vienmér atgriezhos pie vinjas atpakalj :)
Silkite- Estimable
2102. Jā nokias ir labi :) (man pašai ir bijuši 4 telefoni. 3 samsung par kuriem nav nekādu sūdzību nokalpoja godam. Tagad izodmāju pamējģināt ko jaunu un nopirku LG ar touchscreen. Redzēs kā būs pēc laika, bet tagad pa šo mēnesi kamēr man viņš ir nav pilnīgi nekādu problēmu un nekas pagaidām vel nečakarējas :) Nu manām draudzenēm dažām tāds ir un arī kalpo jau gadu un nekādu problēmu tapēc jācer, ka šis būs no retajiem LG kam viss būs ok :) ) Tētim visi bijuši Nokias un arī nekādu problēmu :) Bet pēdējo Nokiu viņš īpaši nepārbaudīja kā darbojas, jo 3. dienā pēc nopirkšanas telefonu nozaga
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2103. Pirmo iPhoni izmazgaaju veljasmashiinaa.. Tad es samainiiju pretl pilniigi jaunu. Baterija tur 2vas dienas. Pagaidaam nekas nekaras. Viss iet kaa vajag. Vieniigi sapliisis ladeetaaja ads un austinjas.
Pagaidaam, shis ir labaakais telefons kaads vien man ir bijis un citu galiigi neveelos.
Vieniigi gruuti sms rakstiit, ja esi pie stuures.
Pagaidaam, shis ir labaakais telefons kaads vien man ir bijis un citu galiigi neveelos.
Vieniigi gruuti sms rakstiit, ja esi pie stuures.
2104. Pie stūres rakstīt sms ir bīstami, gan pašai, gan apkārtējiem cilvēkiem.
Lily rakstīja:2095. Chau chau! :) RUBY NESTAASTI! :(((( Visur pasaulē viņa iznāk tik ātri a man jāgaida līdz nākošajai piektdienai!!!!!!!!!! Kaa jau vienmer latvieshi!!! Tu laimiigaaaaaaa!!! :((( Mums te pirmizrāde 27. novembrii
2105. ahhh tas gan ir tik negodiigi ka jums saakaas veelaak, visur citur taksh 19. pirmizraade (kur tikai ar iipashajiem ieluugumiem) un 20. tad visi var iet. Es zinaaju ka man 20.nov skolaa pirmaa projekta aizstaaveeshana tapeec nepirku tajaa datumaa, un naakoshajaa dienaa gribeeju kaartiigi atpuusties :) tad iesim riit, bet tagad nevaru izlemt kur deelu atstaat jo vinsh nevar naakt, gadi par maz :(
Ruby- Estimable
2107. Dels majas ar suniitem lai patusejas nav jau vins nemaz tev tik mazins vai lai aiziet uz citu filmu taja pat laika ja vinam nav garlaiciigi vienam skatiities kino
2108. Njaa ja vien taa vareetu ka ietu uz citu filmu, bet te beerni nevar pat uz ielas vieni iziet liidz 12 gadu vecumam, un tas ir ljoti nopietni, un peec tam var sanaakt lielas probleemas :( Es zinu ka LV tas ir pavisam savaadaak, man ir tik gruuti pierast kad mees esam LV vasaraa tad visi beerni laukaa staigaa vieni uz veikaliem un pa pilseetu,iet uz skolu vieni jau no pirmaas klasiites. Nee te pavisam savaadaak, bet neteikshu ka sliktaaks variants, beerni te ir ljooooti atbildiigi un patstaaviigi, it iipashi puishi :)
Bet laba doma,Eliin paldies, es vareetu paprasiit draudzenei vinja gribeeja ar savaam divaam meitaam iet uz Christmas Carol shonedeelj, pajautaashu vai negrib iet tajaa pashaa laikaa kad mees :)
Bet laba doma,Eliin paldies, es vareetu paprasiit draudzenei vinja gribeeja ar savaam divaam meitaam iet uz Christmas Carol shonedeelj, pajautaashu vai negrib iet tajaa pashaa laikaa kad mees :)
Ruby- Estimable
Es to daru ljoti uzmaniigi [/quote]
2109. ar kàju pirkstiem????
2109. ar kàju pirkstiem????
Silkite- Estimable
2110. Viss sarunaats, paldies veelreiz Eliin par ideju :) piezvaniiju draudzenei un sarunaaju ka vinja ar savaam meiteneem un manu puiku ies uz Christmas Carol tajaa pashaa laikaa kad mees uz New Moon :)
Ruby- Estimable
2111. oho kas jums par likumiem ne nu nav jau slikti,bet man nesaprotami :D
prieks ka nodereja padoms
prieks ka nodereja padoms
Ruby rakstīja: bet tagad nevaru izlemt kur deelu atstaat jo vinsh nevar naakt, gadi par maz :(
2112 Jums tur ir tik stingrs gadu ierobezhojums? Mums te ja iet ar vecākiem tad arī 3gadiigs var nākt :D
Lapa 12 no 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Lapa 12 no 40