AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 26 no 40
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2473. A tu jau esi suutijusi tos papiirus uz Beljgjiju (?) kur pienjem vai tadu nosaukumu regjistrees vai nee...? jo mes kad bijam FCI pirmo reizi sutijam tris nosaukumus un nevienu nepienjeema, tikai ar otro reizi vinji izveeleejaas no trijiem ''Irenbai''... pectam atkal bija kjeepa ar nomainiishanu. kaa tev ir? vai 100% būs Big Star??
2474. nee neesmu veel suutiijusi ... nu kad sasparoshos, tad jau redzees kaa buus ar to nosaukumu varbuut ka arii nebuus big star ... varbuut kaads jau buus pasteidzies un ar taadu vaardu regjistreejies kameer es izdomaashu ;) Bet nui tas nav ... nedaudz sanaak pakjeepaaties :)Lily rakstīja:2473. A tu jau esi suutijusi tos papiirus uz Beljgjiju (?) kur pienjem vai tadu nosaukumu regjistrees vai nee...? jo mes kad bijam FCI pirmo reizi sutijam tris nosaukumus un nevienu nepienjeema, tikai ar otro reizi vinji izveeleejaas no trijiem ''Irenbai''... pectam atkal bija kjeepa ar nomainiishanu. kaa tev ir? vai 100% būs Big Star??
2475. es domaaju, ka Big Star vareetu nepienjemt jo ir daudz visaadi staari un bigi ... un tie kas pienjem tos nosaukumus ir baigi piekasiigie... nekad nav labi.... :D
2475. Ticu, nu bet kaa buus taa buus :)Lily rakstīja:2475. es domaaju, ka Big Star vareetu nepienjemt jo ir daudz visaadi staari un bigi ... un tie kas pienjem tos nosaukumus ir baigi piekasiigie... nekad nav labi.... :D
2476. Dream sveicu ar gimenes pieaugumu gaidam bildes! Patik jaunais dizains majas lapai
2477. Eliina, paaaldies uz driizu tikshanosEliina rakstīja:2476. Dream sveicu ar gimenes pieaugumu gaidam bildes! Patik jaunais dizains majas lapai
2479. vai frizuura jau sataisiita :D? Man shodien taa neko negribas dariit ka izdomaaju - paspeesim no riita safrizeeties :)Eliina rakstīja:2478. pavisma driizu 12h vel
2481. ir ir frizuura uzfrisinata tikai tagad mammitei jasak friseties ,bet man slinkums uz ritu to nevaru atlikt jo nebus laika
2482. Eliina, tu mani nomierinaaji :D domaaju ka es viena shodien slinkumu kalngals
Pēdējo reizi labojis Dream Svētdena Decembris 06, 2009 8:35 pm; labots 1 reizi
2483. Dream tev ciparini sajukusi.
es nezinu ko lai velk es negribu iet gulet,jo tad atrak pienaks riits :D
es nezinu ko lai velk es negribu iet gulet,jo tad atrak pienaks riits :D
2484. Tikai shovakar Tu man teici, ka gribi atrak aiziet gulet!!!
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
Dream rakstīja:
2469. Nu gribeejaas ko bishkjinj labaaku! Piedodiet, bet ieprieksheejo saitu taisiija profesionaalis ... protams ne visi profinji kas par taadiem uzdodas taadi ir, bet nu nedaudz domas par vinjiem man pamainiijaas :( !!!
2486. Taatad tu majaslapu taisiji pati?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2490. un smarža arī.....
Māriņa- Estimable
2491. Gribēju pastāstīt , ka ļoti interesants ir decembra žurnāls Astes, tur ir ļoti daudz aprakstīts par izstādēm, kā gatavot suni, kā kas notiek un vēl šis tas.
Numura tēma - ČEMPIONI
Numura tēma - ČEMPIONI
Māriņa- Estimable
2492. obligaati nopirkshu, bet drošvien neko jaunu par izstaadeem neuzzināšu
2493. tur ir info par Pasaules suņu izstādi 2009 un kuri Latvijas suņi tur ieguvuši titulus, kā arī par Crufts izstādi un vēsturi.
World Winner 2009 ir arī garspalvainais krievu tojs SLOVENIA GALAXIE DAMOUR
World Winner 2009 ir arī garspalvainais krievu tojs SLOVENIA GALAXIE DAMOUR
Māriņa- Estimable
2494. mmm Maariņ, paldies par Ziemassveetku noskanju! Visaa steigaa un shodienas izstaazhu skrieshanaa pavisam piemirsaas ka ir Otrā Advente!
Siltu un gaishu ik vienam foruma daliibniekam šo Adventes laiku!
Siltu un gaishu ik vienam foruma daliibniekam šo Adventes laiku!
2495. wow, nemaz neieskatiijos! iznjeemu no pastkastiites un noliku plauktinjaa ar domu, kaut kad izlasiishu un ... piemirsu super, buus jāpalasa!!!Māriņa rakstīja:2491. Gribēju pastāstīt , ka ļoti interesants ir decembra žurnāls Astes, tur ir ļoti daudz aprakstīts par izstādēm, kā gatavot suni, kā kas notiek un vēl šis tas.
Numura tēma - ČEMPIONI
2496. Lily, jep, savu saitinju tagad saziimeeju un sataisiiju pati kaa nu maaceejuLily rakstīja:Dream rakstīja:
2469. Nu gribeejaas ko bishkjinj labaaku! Piedodiet, bet ieprieksheejo saitu taisiija profesionaalis ... protams ne visi profinji kas par taadiem uzdodas taadi ir, bet nu nedaudz domas par vinjiem man pamainiijaas :( !!!
2486. Taatad tu majaslapu taisiji pati?
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Lapa 26 no 40