AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 25 no 40
Lapa 25 no 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2447. Man pagaidam nav Ziemassvetku sajutas.... un diez vai Latvija rastos shogad... Bet ceru ka paradisies tad, kad atbrauksim uz Angliju svinet X-mas
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
2448. oho Twixy kad juus buusiet UK?? Un uz kuru pilseetu dosieties?? Sunjuku arii njemsiet liidz??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2449. Oj Ruby, man galiigi nekaadas z-svētku noskanjas :( sniega vispār nav, un istenibaa saule man labāk patīk par sniegu :D es butu ar mieru redzet sniegu tikai decembra beigaas un viss :D Dāvanas ir padomā, bet nez kur naudu raushu....
2450. Lily - daavaninjas pati sameistaro ;) uzadi kaadam cimdus, veel kaadam cepuri, veel kaadam shalli - buus jautri, un tici man visiem daudz labaak patiks shaada daavaninja nekaa kaut kas pirkts :)
Pashtaisiitas kartinjas, pashtaisiiti cepuminji/piiraadzinji - daudz idejas...
Pashtaisiitas kartinjas, pashtaisiiti cepuminji/piiraadzinji - daudz idejas...
Ruby- Estimable
2451. Un pashas par sevi arii esat padomaajushas?? Ko veelaties shogad daavaninjaa no veciisha Santas lol?? Vai veestuliiti jau uzrakstiijaat un nosuutiijaat???
Ruby- Estimable
2452. ne man ari nav nekadas davanas vel nekaa, laika ari nav...
baigi divaini par tiem kuceeniem kapes nevar pacelt telefonu un parunaties.
baigi divaini par tiem kuceeniem kapes nevar pacelt telefonu un parunaties.
2453. 8.decembri atlidosim uz Londonu, tad uz King's Lynn brauksim, tad atkal dazhas dieninas pavadisim Londona un 17.decembri uz chetram dienam uz Parizi, un tad atkal Kin's Lynn dzivosim lidz 30.decembrim. Jauno gade te pat Latvija sagaidism... :(Ruby rakstīja:2448. oho Twixy kad juus buusiet UK?? Un uz kuru pilseetu dosieties?? Sunjuku arii njemsiet liidz??
Twixy- Profesional
2454. Z-svētku sajūta radīsies. Piektdien lidoju uz Diseldorfu, uz adventes tirdziņu. Un tur arī sapirkšu laikam dāvanas :)
2455. Jaa es esmu izdomaajusi ko sev gribu bet vienalga zinu, ka pati par to maksāšu tapec ziemassvētku vecītim kkas cits būs jālūdz. Mana māsa jau uzrakstija vēstuli un pielīmēja ārpusē pie durvīm lai vecītis varētu izlasīt
2456. Twixy - sunjuku njemsiet liidz uz UK??
Neaizmirstiet Anglijaa apmekleet jauko leeto veikalinju - "Pets At Home" sunjukiem :)
Pastaastiet man luudzu kas tur ir ar to Vaaciju?? Kaapeec visi brauc tur iepirkties?? Tas ir cenu deelj, vai izveeles, vai kaa?? Vareetu es arii uz paaris dienaam aizshaut, jo tieshi tagad domaaju ka janvaara saakumaa vareetu paaris dienas atveeleet kam taadam, biju iedomaajusies uz Londonu, vai Milaanu, bet ne Vaaciju!?!? Pastaastiet kas tur tik interesants tai Vaacijaa?? Biju Franfurktee un Berliinee kad man bija 13 gadi, neko no iepirkshanaas neatceros!
Neaizmirstiet Anglijaa apmekleet jauko leeto veikalinju - "Pets At Home" sunjukiem :)
Pastaastiet man luudzu kas tur ir ar to Vaaciju?? Kaapeec visi brauc tur iepirkties?? Tas ir cenu deelj, vai izveeles, vai kaa?? Vareetu es arii uz paaris dienaam aizshaut, jo tieshi tagad domaaju ka janvaara saakumaa vareetu paaris dienas atveeleet kam taadam, biju iedomaajusies uz Londonu, vai Milaanu, bet ne Vaaciju!?!? Pastaastiet kas tur tik interesants tai Vaacijaa?? Biju Franfurktee un Berliinee kad man bija 13 gadi, neko no iepirkshanaas neatceros!
Ruby- Estimable
2457. Ruby, es tik zinu, ka latvieshi uz turieni brauc iepirkties jo ļoooti bieži mums te lidmashiinu biljetes maksaa 20ls turp atpakalj... un turklat tur ir daudz labi veikali... :)
2458. tikko 1,5h pastrādāju Latvijas Armijas labā un 5ls kabatā kaut man visu laiku butu tada haltura un tetis tik labi maksatu
2459. Dream, es beidzot sagaidiju tavu jauno mājaslapas dizainu! man ljoti patīk :)
[quote="Ruby"]2456. Twixy - sunjuku njemsiet liidz uz UK??
Neaizmirstiet Anglijaa apmekleet jauko leeto veikalinju - "Pets At Home" sunjukiem :) quote]
2460. ne, diemzhel, Dendijs paliks majas ar maniem vecakiem :(
Wow, kur tads veikals "Pets At Home" atrodas??? :O
Pirms diviem gadiem esmu bijusi Berline pirms Jauna gada - izvele ir kolosala un cenas bija smiekligas! Tagad ceru, ka ta pat iepirkshos Anglija
Neaizmirstiet Anglijaa apmekleet jauko leeto veikalinju - "Pets At Home" sunjukiem :) quote]
2460. ne, diemzhel, Dendijs paliks majas ar maniem vecakiem :(
Wow, kur tads veikals "Pets At Home" atrodas??? :O
Pirms diviem gadiem esmu bijusi Berline pirms Jauna gada - izvele ir kolosala un cenas bija smiekligas! Tagad ceru, ka ta pat iepirkshos Anglija
Twixy- Profesional
2461. Dream...... es pareizi sapratu, ka Cunei un Faieram piedzima dēliņš vai tava mājaslapa melo?
2462. Paldies Lily, leeni naaca bet vismaz atnaaca ... un taa astiite veel naak :) Ciitiigi straadaju un lieku visu kopaa, bet nu tas laiks nav tik daudz kaa vajadzeetu :( tagad sanaak ka aktru dienu bez maz vai kaadi jaunumi un izmainjas saitaa :D
Jaa taa ir Ka cuniitei arii ir mazs miiljsh un ljoooti aktiivs puisiitis nu jau lielaam un skaistaam actinjaam
Jaa taa ir Ka cuniitei arii ir mazs miiljsh un ljoooti aktiivs puisiitis nu jau lielaam un skaistaam actinjaam
2463. SUPER, acis jau valjaa?! Kur bildes??? apsveicu tevi, maaminju un teetinju!
2464. Vissuperīgākie un vismīļākie sveicieni Dream un visai viņas kuplajai suņu saimītei ,vēlu labu veselību, lielu izturību un jaukus brīžus kopā ar superīgajiem mazuliem:)
Mājas lapa tiešām jauka un man ļoti patīk:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2465. paldies bildiites ... eh kaa jau saciiju, maaja pilna ar berniem kas panjem visu manu uzmaniibu un veel gada beigas tuvojas un darbi kaudzeem savaakushies ... :( nesanaaca sataisiit ... solos laboties un driiz ko labu uzstaisiitLily rakstīja:2463. SUPER, acis jau valjaa?! Kur bildes??? apsveicu tevi, maaminju un teetinju!
2466. Māriņa, paldies tev! Ja godiigi, es nedomaaju ka saits tik labi izdosies, bet dienu un nakti seedeeju ... skiceeju, ziimeeju un dzeesu un ... taada nu ir kaada sanaakusi :)Māriņa rakstīja:2464. Vissuperīgākie un vismīļākie sveicieni Dream un visai viņas kuplajai suņu saimītei ,vēlu labu veselību, lielu izturību un jaukus brīžus kopā ar superīgajiem mazuliem:)
2467. es jau biju pieradusi pie tavas iepriekšējās majaslapas dzeltenīgajām krāsām bet te tagad atkal bus japierod pie zaljajiem tonjiem Nu gaidisim bildites ar mazo, aktiivo Cunes beerninju! :))
2468. Vai mazajam aktīvistam jau ir kāds vārdiņš padomāts?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2469. Nu gribeejaas ko bishkjinj labaaku! Piedodiet, bet ieprieksheejo saitu taisiija profesionaalis ... protams ne visi profinji kas par taadiem uzdodas taadi ir, bet nu nedaudz domas par vinjiem man pamainiijaas :( !!!Lily rakstīja:2467. es jau biju pieradusi pie tavas iepriekšējās majaslapas dzeltenīgajām krāsām bet te tagad atkal bus japierod pie zaljajiem tonjiem Nu gaidisim bildites ar mazo, aktiivo Cunes beerninju! :))
2470. Nee Māriņ, nav domaats par mazaa vaardinju ... zinaams ka vajag uz burtu A ... un taa kaa gaaja filma par Asterixu un Obeliku, tad beerni nu shamo sauc par Asterixu negantniekuMāriņa rakstīja:2468. Vai mazajam aktīvistam jau ir kāds vārdiņš padomāts?
2471. vai A burtinjsh tapeec, ka saakaas iistie reģistrētas audzētavas metieni? :))))) ceru, ka saprati kaa to domaaju
2472. nee, diemzheel veel ne! nav man oficiaali FCi regjistreeta audzeetava! Pagaidaam rakstos un vados peec kluba kopeejaa iedaliitaa alfabeeta burtiem!Lily rakstīja:2471. vai A burtinjsh tapeec, ka saakaas iistie reģistrētas audzētavas metieni? :))))) ceru, ka saprati kaa to domaaju
Lapa 25 no 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Lapa 25 no 40