AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 13 no 40
Lapa 13 no 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2113. eu eu Ruby , ja jau nevar lidz 12 gadu vecumam vieni pashi nekur iet tad ka uz skolu? Lidz 12 gadiem ar vecakiem pie rocinjas????
2114. no forumcinemas.lv -> "Līdz 12 g.v. - neiesakām" filma Jauns mēness
2115. ooo jaa Lily, ja ir gadu ierobezhojums filmai tad nevar, ja nemaldos tad New Moon bija no 16 gadi, bet 100% nezinu! Nesen arii uzlika aizliegumus arii video speeleem kad veikalaa peerk jaauzraada ID cik tev gadu. Bet piemeeram tas par to kino gadu ierobezhojumu nav tikai te, kad dziivoju Hollandee un savus aukleejamos vedu uz kino - tur bija tas pats! Biezhi braucaam arii uz Luxemburgu uz kino - tur bija tas pats!
Pēdējo reizi labojis Ruby Svētdena Novembris 22, 2009 12:13 am; labots 2 reizes
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2116. Man kad bija 12 gadi pārdeva biļeti uz filmu kur drīkt no 16 gadu, bet manam draugam kuram bija 13 nepārdeva
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lily rakstīja:2113. eu eu Ruby , ja jau nevar lidz 12 gadu vecumam vieni pashi nekur iet tad ka uz skolu? Lidz 12 gadiem ar vecakiem pie rocinjas????
2117.Nu ne jau pie rocinjas :) bet nu jaa beerni nevar uz skolu iet vieni pashi zem 12 gadi. Ir situaacijas kad var sarunaat ar skolotaaju ka beerns ashi aizies maajaas viens ja maajas ir tuvu. Sheit ir lielas gjimenes un tad visas maasa un braalji iet vienaa skolaa, kad vecaakajam beernam no gjimenes paliek 12 gadi tad tas arii ir atbildiigs un var vest savus mazaakos braaljus un maasas maajaas no skolas :)
Mees savu puiku gan vedam gan iznjemam pashi no skolas, nekad nav gaajis viens!
Ruby- Estimable
2118. Ruby,nezinu kàpéc ,bet kad man bija 15 gadi es ar savu ex-draugu gàju uz lielajàm filmàm Luxembourgà,bez jeb kàdiem aizliegumiem,nerunàjot par alus pirkshanu.... tur diemzhél reti kad pàrbauda(arii bàros) jo pusaudzhi ir apziniigi!!!tà luuk. tik ir tàdi neapziniigi no LV
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
sassaa rakstīja:2116. Man kad bija 12 gadi pārdeva biļeti uz filmu kur drīkt no 16 gadu, bet manam draugam kuram bija 13 nepārdeva
2119. :D liidz kaadiem 25 gadiem tas ir jauki ka tevi visi uzskata par vecaaku nekaa esi, bet peec tiem 25 gdiem ir jauki ka veikalaa peerc alcoholu vai cigarettes un tev paprasa ID Super!!!!
Ruby- Estimable
Silkite rakstīja:2118. Ruby,nezinu kàpéc ,bet kad man bija 15 gadi es ar savu ex-draugu gàju uz lielajàm filmàm Luxembourgà,bez jeb kàdiem aizliegumiem,nerunàjot par alus pirkshanu.... tur diemzhél reti kad pàrbauda(arii bàros) jo pusaudzhi ir apziniigi!!!tà luuk. tik ir tàdi neapziniigi no LV
2120. Njaa kaada redz kuram pieredze, mums neljaava, gaaju runaaju, bet nekaa, teicu ka vecaaki 100% atljauj, bet mazaakajam bija 8 gadi un tad jau nekaadiigi nevar samelot ka vinjam 16 vai 18
Ruby- Estimable
2121. nu es tur neko nemeloju.pat biju bez make-up!!tie man laida iekshà un pàrdeva alu..kad biju Luvrà bez kosmétikas(un 20gadus veca) man shie pàrdeva bérnu ieejas biljeti,maitas viirs no apstuulbuma nevaréja ne vàrda pateikt...vismaz létàk tikàm ieshà...
Silkite- Estimable
Eliina rakstīja:.Silkiit cik gados tu aizbrauci no LV?
2123. Eliin ,tu gan mazhs zinjkàriigs radiijums patstàviigi aizbraucu prom pie sava viira kad sasniedzu 18 gadus,bet kopsh 15gadiem pavadiiju visu briivlaiku Luxemburgà pie radiem
Silkite- Estimable
2124. nu es saku lasiit ka 15 gados Luxemburga 20 gados vel sur tur eh tev nu gan ir noveicies tik agri iepaziities ar savu viiru..
aa starp citu tu taaa ari vel neesi pastastijusi ka tev gaja izbrauciena uz Lux
aa starp citu tu taaa ari vel neesi pastastijusi ka tev gaja izbrauciena uz Lux
2125.Eliin, viiru paziistu jau kad man bija 17 riit ap pusdienslaiku mégjinàshu uzrakstiit kà mums gàja,apsolos
Silkite- Estimable
2126. es arii ar savu viiru iepazinos kad man bija 14 gadi :) un LV pametu kad man bija 19 :)
Ruby- Estimable
2127. Tiem kam patiik gatavot un dekorét édienus,kà arii pàréjiem ieteiktu apskatiities sho lapu.es liidz asaràm.......ceru,ka kàdam uzlaboju gariigo,ne otràdi
un cerésim,kà tàdas kljuudas nepieljausim nàkotné.........
http://scribbler.ru/community/blog/61/showRecord/551
un cerésim,kà tàdas kljuudas nepieljausim nàkotné.........
http://scribbler.ru/community/blog/61/showRecord/551
Silkite- Estimable
2128. runaajot par kino atcereejos kad pirmo reizi aizvedu savu deelu uz kino, vinjam tad bija tikai 3 gadinji, gaajaam skatiities Neemo (par zivtinju) uz tajaa laikaa jauno ForumCinema , filmas viduu iesleedzaas gaismas un pazinjoja ka kinoteaatrii ir ievietota bumba un naacaas visiem pamest telpas, kaut kaads vaaks, beernam ilgi peec tam negribeejaas uz kino un man arii
Ruby- Estimable
2129. Silkiit - reeciigi eedieni un dekoraacijas es tikko pieedos kjiinieshu eedienus un mazliet pat slikti palika uz shitiem skatoties
Labi meitenes, es lienu skatiities filmu, jaaparaada viram Twilight, lai vinsh riitaa kino saprot par ko ir runa tajaa New Moon, citaadi vinsh jau diic ka shitas nav prieksh vinja bet es vinju esmu aizvilkusi pat uz Sex and The City filmu - tas bija reeciigi,jo zaalee bija tikai spiedzoshas meitenes
Arlabunakti
Labi meitenes, es lienu skatiities filmu, jaaparaada viram Twilight, lai vinsh riitaa kino saprot par ko ir runa tajaa New Moon, citaadi vinsh jau diic ka shitas nav prieksh vinja bet es vinju esmu aizvilkusi pat uz Sex and The City filmu - tas bija reeciigi,jo zaalee bija tikai spiedzoshas meitenes
Arlabunakti
Ruby- Estimable
2130. Chau un arlabunakti
Silkite- Estimable
Eliina rakstīja:2114. no forumcinemas.lv -> "Līdz 12 g.v. - neiesakām" filma Jauns mēness
2131. Bet ja ir ar vecākim tad 100% laiž iekšā, tur ir rakstīts ''neiesakām'' citreiz ir rakstīts, ka filma tikai no tik un tik gadiem, tad gan nevar bērni iet
2132. Mes tikko atnacam no fantastiskas pastaigas pa mezu mes bijam 11 toji loti jauka 7dienas diena un laiks ara ari loti silts gluzi ka pavasarii
2133.
Meitenes, man ir jautaajums, kaa suns var novilkt biksiites nost??? Lai neneesaatu lampu galvaa vets pateica ka var biksiites neesaat, bet Hugo ir vajadziiga 1 min un biksiishu vairs nav kaajas...
No saakuma nosleepjas zem gultas, lai neviens neredz ko shis dara un peec tam no pagultes izlien bez biksiiteem
Meitenes, man ir jautaajums, kaa suns var novilkt biksiites nost??? Lai neneesaatu lampu galvaa vets pateica ka var biksiites neesaat, bet Hugo ir vajadziiga 1 min un biksiishu vairs nav kaajas...
No saakuma nosleepjas zem gultas, lai neviens neredz ko shis dara un peec tam no pagultes izlien bez biksiiteem
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
2136. Super pastaiga bijusi, Tamarai visi sunji apģērbti , citi sunji vinjus tur nenospieda?
2137. Eliin,apsolos shodien vakarà ielikt rakstinju vai sliktàkajà gadijumà riit...jo galiigi nebija iipashi laiks tàpéc ka-1. màju tiiruju no a liidz z. 2. un pusdiens laikà ieraudziijàm ka mazs papagailis-ar orandzhiigu seksti, sézh uz koka(arà suudiigs laiks bija un vél ir ).mégjinàjàm visàdi dabuut nost,bet neveicàs.péc 3st sédéshanas zarà,aizlaidàs.gàjàm meklét ,bet tà arii neatradàm,drausmiigi zhél...shis nepavilks ilgi shàdi un nosals. 3. siiko tarakànu likshu vannà,jo savazàjies un smird kà sivéns. jà visu paspéshu ieliskhu vakarà...
Baigà shkrobe ka papagailiiti no redzes loka pazaudéjàm un paliidzét tà arii nepaspéjàm :(
Baigà shkrobe ka papagailiiti no redzes loka pazaudéjàm un paliidzét tà arii nepaspéjàm :(
Silkite- Estimable
Lapa 13 no 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Lapa 13 no 40