AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 7 no 40
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1963. Bet mums tak, Maarinj, bija dzemdiibu pasaakums jaagaida :) Un sagaidiijaam, tikai plaanotaas piektdienas nakts vietaa - pirmdienas riitaa :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1964 Runājot par dzemdībām... Mana Mona vēl nedzemdē.. Bija jābūt no otrdienas līdz sestdienai, bet viņa nemaz vēl netaisās.. :(
1966. Es driz izieshu ielaas skatiities, lai man visi staro :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1967. Meitenes, man gribētos zināt, kāds cēlonis ir tāda veida plīsumam?
1968
Mēs arī domājām braukt skatīties, bet ja rīt sataisīsimies, tad brauksim, ja nē tad skatīsimies trešdienas vakarā, kopā ar visu baru cilvēku.
Kā jūs domājat, suni ņemt līdzi uz salūtu???
Mēs arī domājām braukt skatīties, bet ja rīt sataisīsimies, tad brauksim, ja nē tad skatīsimies trešdienas vakarā, kopā ar visu baru cilvēku.
Kā jūs domājat, suni ņemt līdzi uz salūtu???
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Dzīvesvieta : Rīga
1970. Shonakt Sherija bija uz naaves robezhas...... tas bija vienkarši kautkas šausmīgs.... Pieskatiet kārtīgi savus mīluļus un apdomājiet katru lietu, kas saistīts ar viņu.....
1971. Lily, kas Sherijai notika???
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
1972. Ceelonis tads mazs niecinjsh- desmaize. Bet chivavaam naavejoshh.
Sherijas pusbraalis nomira no shaslika. Labi, ka omai bija pietiekami daudz praata un pieredze, un labi, ka Ļuda bija mus informejusi par chivavu ipatnibam... turklat tas notika ap 12tiem naktii un tika apzvaniita i audzētāja, i zinosha pazinja, un ari klinikas, musu vet arsts..... Ja oma nebutu laikus sataisijusi trauksmi Sherijai butu apstajies kungjis un momentaali - naave. Tada gudriniece, desmaižu zagle vinja ir. Nozaga brālim desmaizi ar saldskābo maizi, sviestu un biezām desas šķēlēm, visu aprija.
Sherijas pusbraalis nomira no shaslika. Labi, ka omai bija pietiekami daudz praata un pieredze, un labi, ka Ļuda bija mus informejusi par chivavu ipatnibam... turklat tas notika ap 12tiem naktii un tika apzvaniita i audzētāja, i zinosha pazinja, un ari klinikas, musu vet arsts..... Ja oma nebutu laikus sataisijusi trauksmi Sherijai butu apstajies kungjis un momentaali - naave. Tada gudriniece, desmaižu zagle vinja ir. Nozaga brālim desmaizi ar saldskābo maizi, sviestu un biezām desas šķēlēm, visu aprija.
1973.
Nju jaa... Man piemeeram Hugo visu eed... gan shashliku gan desu, gan maizi :) un viss ir ok.... nju protams normas robezhaas dodu to visu
Nju jaa... Man piemeeram Hugo visu eed... gan shashliku gan desu, gan maizi :) un viss ir ok.... nju protams normas robezhaas dodu to visu
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
ajame rakstīja:1964 Runājot par dzemdībām... Mana Mona vēl nedzemdē.. Bija jābūt no otrdienas līdz sestdienai, bet viņa nemaz vēl netaisās.. :(
Oooo te ir vēl viena Mona!!!!
Un pie tam gatavojas būt kucēni?
Turu īkšķus, lai viss izdodas!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
1975
Nē, nevis kucēni, bet Donas sfinksa kaķēni :)
Sanita rakstīja:
ajame rakstīja:1975Sanita rakstīja:
Ai, atvainojos - domāju par vienu, bet rakstu otru!
Sanita- Hero
1978.Esam ar Tevi!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
1979. Lily, un kà tagad Sherija juutàs?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lily rakstīja:1970. Shonakt Sherija bija uz naaves robezhas...... tas bija vienkarši kautkas šausmīgs.... Pieskatiet kārtīgi savus mīluļus un apdomājiet katru lietu, kas saistīts ar viņu.....
1980. Lily, kas tad īsti notika? Kā izpaudās tā "nāves robeža" ?
(domāts kā tika konstatēts, ja plkst.bija 12it naktī un tā...)
Pēdējo reizi labojis Sanita Otrdiena Novembris 17, 2009 12:22 am; labots 1 reizi
Sanita- Hero
1981. Silkite- jau 4 naktii Sherija bija pilniba atguvusies un shoriit jau ka pavisam cits suns, tikai visa baltā apkakle nosmērēta melni-peleeka ar tām zālēm, vajadzēs likt vannā.
Sanita- suns nevareeja nostaaveet kajas, gaja gaja un nokrita, kajas pinaas... gandriiz gjiiba. visu laiku suns griiljojas... acis sagriezushaas uz augšu. kā grib skriet tā uz deguna.... Tādi simptomi esot kad ir stress liels, piemeram kad tikko kucens atvests majas tapec ari dod to glikozi vai cukuruudeni, mes devam ari cukurudeni bet oma saprata, ka probleema ir gungja darbiibaa jo bija jau vienreiz tads gadijums ar vilku.Tapec ari saku, ka naves robezha jo oma no pieredzes jau zin par taadiem gadijumiem un saldskaabmaize ar sviestu ir smaga barība. Brālis brauca uz klīniku pakaļ zālēm un paldies dievam, ka šoreiz klīnikā bija atsaucīgi cilvēki kas pa telefonu izstastija kas un ka jadara jo parasti vinji tikai pasaka ''brauciet šurp, procedura maksās tik un tik....''
Oma teica ja kungjis apstatos tad tur jau vairs neko nevar dariit un tapec visu vajadzeja darit atri....
Sanita- suns nevareeja nostaaveet kajas, gaja gaja un nokrita, kajas pinaas... gandriiz gjiiba. visu laiku suns griiljojas... acis sagriezushaas uz augšu. kā grib skriet tā uz deguna.... Tādi simptomi esot kad ir stress liels, piemeram kad tikko kucens atvests majas tapec ari dod to glikozi vai cukuruudeni, mes devam ari cukurudeni bet oma saprata, ka probleema ir gungja darbiibaa jo bija jau vienreiz tads gadijums ar vilku.Tapec ari saku, ka naves robezha jo oma no pieredzes jau zin par taadiem gadijumiem un saldskaabmaize ar sviestu ir smaga barība. Brālis brauca uz klīniku pakaļ zālēm un paldies dievam, ka šoreiz klīnikā bija atsaucīgi cilvēki kas pa telefonu izstastija kas un ka jadara jo parasti vinji tikai pasaka ''brauciet šurp, procedura maksās tik un tik....''
Oma teica ja kungjis apstatos tad tur jau vairs neko nevar dariit un tapec visu vajadzeja darit atri....
1982. Skaidrs!
Labi, ka viss izgāja gludi!
Labi, ka viss izgāja gludi!
Pēdējo reizi labojis Sanita Otrdiena Novembris 17, 2009 12:23 am; labots 1 reizi
Sanita- Hero
1983. Šausmīgi iedomāties, ka varēja but ari sliktāk.... Domaaju, ka mums paveicās jo skaisto pusbrāliti jau zaudēja tikai tapēc, ka vēlējās palutināt ar šašliku bet Sherija ātrumā norija smagu pārtiku.... Cik labi, ka apkart ir zinoshi cilveki, jo pats vets kam zvanijam ari isti nevareja pateikt ko darit shada situacijaa....
1984. prieks ka siikajà Sherija juutas labi!!!
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1985. Ja dziedzeri pasi no sevis neiztiiras kopaa ar kakuciem (jabut samera cietiem lai suns darot to ldarbiibu :D izpiestu/iztiiritu dziederus )Buciitis rakstīja:1967. Meitenes, man gribētos zināt, kāds cēlonis ir tāda veida plīsumam?
ja dziedzeri pasi netiiras,tad saimniekam ik pec kaut kada laika tie jaiztiira pasam (izpiezot)
neprasi ka nezinu man nav bijusi tada pieredze tas shkirdums kas ir ieksa dziedzeros smird NENORMALI.
loti raksturiiga problema sunu puikiem.
1987. Biju centra skatiites ka tad taa Riga satro :D
nu teiksu ta sajuusma neesmu,kaut arii nepaspeju vel visus objektus apsataigat un apsakatit spriezu par to ko redzeju :)
objekti kas man patika - Rigas sargs/pulver tornis, patika uz valnu ielas tie 4gaismas objekti,Pererbaznica patika ta gaismas projekcija,balinatas un taurendeja ka ideja loti laba patik,bet ta meitene kas ieksa plivinajas vinai gan nepatik to vereeja redzet vinas seja
kopuma nav jau slikti,bet es biju gaidijusi ko labaku tiesi krastmalaa man prasijas kaut kas spozaaks un interesantaaks
nu teiksu ta sajuusma neesmu,kaut arii nepaspeju vel visus objektus apsataigat un apsakatit spriezu par to ko redzeju :)
objekti kas man patika - Rigas sargs/pulver tornis, patika uz valnu ielas tie 4gaismas objekti,Pererbaznica patika ta gaismas projekcija,balinatas un taurendeja ka ideja loti laba patik,bet ta meitene kas ieksa plivinajas vinai gan nepatik to vereeja redzet vinas seja
kopuma nav jau slikti,bet es biju gaidijusi ko labaku tiesi krastmalaa man prasijas kaut kas spozaaks un interesantaaks
Pēdējo reizi labojis Eliina Pirmdiena Novembris 16, 2009 11:20 pm; labots 1 reizi
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Lapa 7 no 40