AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 38 no 40
Lapa 38 no 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2736. Tad Chesteram raava un visus nemaz neizraava?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2737. Nu viņam tur īstie nebija izauguši tapēc neizrāva(sānos lielie zobi), tad viņam sapampa vaigs- taisija rtg, un to vienu izrāva, jo tur it kā tas īstais zobs grib augt. Ilgažs teica ka viņš arī nebūtu rāvis, ja nav īstie vietā. Tā nu brīdināja, ka otrā pusē ar tā var būt. TTT, par laimi jau pusotrs gads pagājis, bet nekas nenotiek!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
2738.
Hugo jau sen raava zobus aaraa... vinjam bija taa kaaa haizivij, divaas rindaas un tad nju naacas puiku vest pie ''miiljaa'' daktera bet nju tas jau bija sen un taa vairs nav taisniiba mees jau to esam aizmirsushi
Hugo jau sen raava zobus aaraa... vinjam bija taa kaaa haizivij, divaas rindaas un tad nju naacas puiku vest pie ''miiljaa'' daktera bet nju tas jau bija sen un taa vairs nav taisniiba mees jau to esam aizmirsushi
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
2739. Dodu Lotei tagad visu laiku kko grauzt. Visādus kaltētus tesmeņus un buļļu locekļus. Smird visa māja no tiem kaltējumiem
2741. Jā akd mēs devām tad arī VISA māja smirdēja. Un tā traģiskā smaka...!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2742. Manéjais grauzh katru dienu kaltéjumus...nesmird un neapveljàs resnumà
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2743. Vakar es kaltējumus iedevu dzimšanas dienā Loriņai un pārējām netika, tad šīs sēdēja un pīkstēja blakus :D Pēctam iedevu palielāku gabalu Šerijai jo viņa jau sāka atņemt Lorai.... Ok grauž, rūc kad tik kāds ir tuvāk par metru no viņas, un tad uzmetās virsū mopsim, mopsis nesaprot kas par lietu- dod atpakaļ. Fiksi pieskrienu pie Šerijas atņemt to gabalu- šī man uzmetās rokā! un kā gardums ir pie manis tā uzreiz asti luncina un labā meitenīte..... nosodiju vinju uz visu vakaru, vispār nerunāju ar vinju un speciāli atdevu vinjas kārumu mopsim izskatijās ļoti bēdīga. :D
2744. Haha nu jā niķi un stiķi Šerijai
sassaa- Hero
2745. Ir kāds šeit jau paspējis izlasīt Stefanijas Meieres ''The Host''?
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
2746. Laimigu Jauno 2010.gadu!!!!
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
2747. Laimi, veselību, veiksmi un mīlestību visām foruma meitenēm, un mazajiem sunčiem Jaunajā gadā![/b]
[b]Kristuci, man ir nopirkts "The Host", bet neesmu vēl ķērusies klāt. Toties nopirku sev "Nakts ballītes ellē", kur vienu no pieciem stāstiem ir sarakstījusi Meijere! Grāmat ir BAIGI laba
[b]Kristuci, man ir nopirkts "The Host", bet neesmu vēl ķērusies klāt. Toties nopirku sev "Nakts ballītes ellē", kur vienu no pieciem stāstiem ir sarakstījusi Meijere! Grāmat ir BAIGI laba
2748. tikko atnācu mājās no jaunā gada iesvētīšanas :D bik galva vel reibst. PRIEKU, LAIMI, VESELĪBU, IZTURĪBU, VEIKSMI VISIEM JAUNAJĀ 2010. GADĀ!!!!
2749. Visiem laimi un saticību jaunajā 2010. gadā.!
sassaa- Hero
kristucis1 rakstīja:2745. Ir kāds šeit jau paspējis izlasīt Stefanijas Meieres ''The Host''?
2750. es lasu, tik nekur taalu neesmu tikusi, jo maaciibas aiznjem vairaak laika nekaa biju plaanojusi....
Ruby- Estimable
2751.Vai kaads sheit ir bijis Londonaa?? Vai luudzu vareetu ieteikt viesniicu - kaadu diezgan centraalu??? Vajag diezgan steidzami :( Varbuut kaads zin kaadu labu websitu kur var mekleet viesniicas??
Ruby- Estimable
2752. Es pirms dazham nedelam atkal biju Londona, bet mes pie draudzenes dzivojam... Varbut pamekle www.hostelworld.com, tur var gan hostelus, gan viesnicas paskatities - gan ka izskatas, gan kur tieshi atrodas un vel palasit atsauksmes
Twixy- Profesional
2753. es biju Sherla Holmsa viesniicà Londonà,làbas atsauksmes iipashi brokastis var ést pie iista ,liela degosha kamiina
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2754. Paldies Twixy, es paskatiishos, kaut gan hosteli laikam labaak nee, njemshu liidz savu mazo puiku ar un domaaju ka ar vinju labaak palikt hotelii (viesniicaa) :)
Hostelji man liekas vairaak piemeeroti jaunieshiem kas tuseejas apkaart un iet sazin cikos tik guleet :D (IMO) :)
Bet paldies tev milziigs, es ieskatiishos :)
Kaa tev patika Londona?? Kaa ar shoppingu?? Mees esam bijushi tik Manchester un Birmingham, kauns ka dziivojam tepat blakus salaa un Londonaa neesam bijushi :(
Hostelji man liekas vairaak piemeeroti jaunieshiem kas tuseejas apkaart un iet sazin cikos tik guleet :D (IMO) :)
Kaa tev patika Londona?? Kaa ar shoppingu?? Mees esam bijushi tik Manchester un Birmingham, kauns ka dziivojam tepat blakus salaa un Londonaa neesam bijushi :(
Ruby- Estimable
2754. Silkiit - kaa vinju atrast?? Skatiijos google bet man neko neraada shito mekleejot !?!?!
Ruby- Estimable
2755. Varbuut kaada zin vai tuvaakajaa laikaa LT vai EST notiks kaada izstaade??? mees taa kaa veeleetos aizbraukt
Kitija- Profesional
2756. Kitija, es zinu, ka buus tagad tuvakajaa laikaa gan LT, gan EST CACIB izstādes. ja nemaldos abas bija ap februāri. Klubā ir saraksts, varbut vari uzzvanit un tur uzprasit.
2757. Paldies, Lily
Vnk gribam zinaat ko par mums teiks kaimiņos
Vnk gribam zinaat ko par mums teiks kaimiņos
Kitija- Profesional
Ruby rakstīja:2754. Paldies Twixy, es paskatiishos, kaut gan hosteli laikam labaak nee, njemshu liidz savu mazo puiku ar un domaaju ka ar vinju labaak palikt hotelii (viesniicaa) :)
2758. Godigi sakot, Londona man jau ir apnikusi, visu esmu redzejusi, man galvenais bija shopings, bet viens no musu draugiem nekad nav bijis Londona un man nacas staigat pa pilsetu... un bija tik riebigi, ka nevareju ieiet kaut viena veikala, jo uzreiz visi saka blaut, ka mes nepaspesim tur un tur... un vel pie ta visa es vel saslimu nu bija bedigi... domaju, ka vareshu iepirkiet, bet nacas radit Londonu...
Tomer es iepirkos King's Lynn un uz atlaidem aizbraucam uz Norwich, kur es iztereja gandriz visu naudu sastridejaos ar viru, jo sapirku sev visadas kurpes
Gribejam ari uz Birminghamu aizbraukt, jo tur dzivo vira masica, bet ta ari neaizbraucam...
Twixy- Profesional
2755. Ak tu nabadziite, es arii buutu puuciiga ja netiktu iepirkties :D
Klau - kaadas top atrakcijas (apskates objektus) tu visvairaak ieteiktu?? Zinu ka noteikti gribam "Madam Thosounds" (biju uz shito Amsterdamaa arii, gribas redzeet kaads ir Londonaa), tad veel kaadu Art Gallery :) vairaak arii nezinu, jo bail ka buus aukstums un vajadzees vairaak pa iekshu.
Un kaa ir ar transportu - lasiiju ka jaanopeerkto taa Oyster karte, vinju var uzpildiit un tad vienkaarshi un aatri paarvietoties!?! Jums ar taada bija??
Klau - kaadas top atrakcijas (apskates objektus) tu visvairaak ieteiktu?? Zinu ka noteikti gribam "Madam Thosounds" (biju uz shito Amsterdamaa arii, gribas redzeet kaads ir Londonaa), tad veel kaadu Art Gallery :) vairaak arii nezinu, jo bail ka buus aukstums un vajadzees vairaak pa iekshu.
Un kaa ir ar transportu - lasiiju ka jaanopeerkto taa Oyster karte, vinju var uzpildiit un tad vienkaarshi un aatri paarvietoties!?! Jums ar taada bija??
Ruby- Estimable
Lapa 38 no 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Lapa 38 no 40