AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 37 no 40
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2710.
Man sniegs jau ir apnicis :(
gribu vasaru un siltu laiku
Man sniegs jau ir apnicis :(
gribu vasaru un siltu laiku
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
2711. ko sakat par shiem LKF kucēniem? http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/cihua-hua/bpbmj.html
2712. Jā man arī gribās siltumiņu...
Man no sākuma gribās SILTU maiju...!!!
Un at dkarsto vasariņu.!
Man no sākuma gribās SILTU maiju...!!!
Un at dkarsto vasariņu.!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2713.
Suniishi kaa suniishi... :) skaisti nevar jau zinaat kaadi suniishi piedzims... shitie, bik neatbilst standartiem! Es ariii Hugo pirku caur SS un esmu loti apmierinaata
Suniishi kaa suniishi... :) skaisti nevar jau zinaat kaadi suniishi piedzims... shitie, bik neatbilst standartiem! Es ariii Hugo pirku caur SS un esmu loti apmierinaata
Kitija- Profesional
2714. Kityija - es arī pirku caur SS un man ir tīrasiņu un emsu ļoti pamierināta.
Lily savu lily arī pirka no SS
Lily savu lily arī pirka no SS
sassaa- Hero
Kitija- Profesional
2716. SMUKUMIŅŠ
sassaa- Hero
Kitija rakstīja:2713.
2718. mani vnk. shokee tas, ka vel pierakta LKF c/r.... ja es butu LKF un man butu tadi kuceni es nerakstitu ka viniem ir LKF dokumenti jo tas ir kauns LKFam :D protams kucēni kā kucēni, bet 100% tie nav chi!!!
2719. Buciit, mes uz filmu braucam rit jo vakar bija palikushas 60 biljetes briivas bet es nevareju ielogoties forumcinemas.lv un kamer es pa divam stundam sanjemu savu jauno paroli visas biljetes jau bija izpirktas!
2720. njaaa, kaut kas ljoti diivains ar tiem LKF c/r iespeejams ka kaadam no vecaakiem kas bijis ir chihs ir lkf dokumentiLily rakstīja:2718. mani vnk. shokee tas, ka vel pierakta LKF c/r.... ja es butu LKF un man butu tadi kuceni es nerakstitu ka viniem ir LKF dokumenti jo tas ir kauns LKFam :D protams kucēni kā kucēni, bet 100% tie nav chi!!!
2722. mees uz AVATAR jau otro sveetdienu nevaram notraapiit, kaa aizbraucam taa biljeshu nav :( tad naacaas uz citu filmu iet, pagaashnedeelj bijaam uz 2012. Meegjinaasim riitaa atkal dabuut biljetes, uz priekshu negribaas pirkt, jo nekad nevar zinaat - plaani var mainiities viens divi!
Buciiti - kaa Tipiitis juutaas?? Vai viss bija kaartiibaa peec zobinju raushanas?? Kaa atguvaas?? Zaaliites arii dzerat tagad??
Buciiti - kaa Tipiitis juutaas?? Vai viss bija kaartiibaa peec zobinju raushanas?? Kaa atguvaas?? Zaaliites arii dzerat tagad??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2723. Tipītim pēc zobiņu izraušanas bija ļoti liela apetīte. Viss ir kārtībā. Iet atkal it kā nekas nebūtu bijis Manu mazo žiperi nekas nevar apstādināt Atguvās labi. Vets mums pēc zobu izraušanas iešpricēja urīndzenošu līdzekli (lai ātrāk narkoze izčurājas) un antibiotikas (lai pēc tam iekaisums nerastos mutē un nesāpētu tās divas mazās vietiņas). Un zālītes mums nekādas neizrakstīja :)
2724.Tad jau labi,ka viss kaartiibaa :) Taa narkoziite jau dikti mazinja un parasti jau visi ljoti aatri atguustaas :)
Mums gan Vets pirmajaa vakaraa neko daudz neljaava eest, bet Pepis bija taa izsalcis ka seedeeja un piiksteeja un kasiija savu bljodinju :D Naacaas bishku ko iedot :D
Mums gan Vets pirmajaa vakaraa neko daudz neljaava eest, bet Pepis bija taa izsalcis ka seedeeja un piiksteeja un kasiija savu bljodinju :D Naacaas bishku ko iedot :D
Ruby- Estimable
2724. Mums vets atļāva pēc 4 h iedot kaut ko mīkstu. Tad sanāca ap septiņiem iedevām suņu konservu pastēti. Kad atnācām trijos naktī mājās no Avatara Tipītis grabina tukšo bļodiņu Nācās ielikt vēl nedaudz tā konserviņa, lai jau bērns paēd
2725. Lotiņai sāk krist zobiņi ārā :) Vakar viņa grauza kaltēto tesmeni un skatos- asiņains.. Sabijos, bet tad atradu zobiņu
2726. Mēs Tipītim devām lielopu kauliņus graust un tad zobi kā pērles viens pēc otra bira laukā
2727.
laikam jau man jāpiebilst par tiem kucēniem, – es to tanti tā ļoti attāli pazīstu.
tas bija sen, un, cik atceros, viņa man lepni stāstīja, ka ņēma mājas mīluli, dokumenti viņas dzīvē neesot svarīgi. viņa teica, ka viņa esot tas retais cilvēks, kurš no dokumentētajām lietām apzināti atsakoties. mistika.
ā, un runājot par zobiņiem, - pēdējoreiz, kad Rīzu potējām, viņš tā īsti sakarīgi neatbildēja, jo steidzās, es tā arī nesapratu, kādā apm. vecumā tas notiek? cik noprotu, daļa zobiņu jārauj ārā..?
laikam jau man jāpiebilst par tiem kucēniem, – es to tanti tā ļoti attāli pazīstu.
tas bija sen, un, cik atceros, viņa man lepni stāstīja, ka ņēma mājas mīluli, dokumenti viņas dzīvē neesot svarīgi. viņa teica, ka viņa esot tas retais cilvēks, kurš no dokumentētajām lietām apzināti atsakoties. mistika.
ā, un runājot par zobiņiem, - pēdējoreiz, kad Rīzu potējām, viņš tā īsti sakarīgi neatbildēja, jo steidzās, es tā arī nesapratu, kādā apm. vecumā tas notiek? cik noprotu, daļa zobiņu jārauj ārā..?
Rīza- Newbie
- Number of posts : 13
2728. Tipītim, tikai divi bija jāizrauj :) Pārējās pērles pašas izbira
2729. Rīza - TIK SKAISTA BILDE PROFILĀ.!!!!!!!!!!
sassaa- Hero
2730.
Laimiigais Tipiitis Jo, kad vedām Hugo vinjam izraava 10 vai 11 zobus.... man vel visi maisinjaa maajas staav
Laimiigais Tipiitis Jo, kad vedām Hugo vinjam izraava 10 vai 11 zobus.... man vel visi maisinjaa maajas staav
Kitija- Profesional
2731. Sherija ar nelaimiigaa, vinjai izraava vienaa reizee 7 vai 8 zobiņus
2733.Wow nabaga Sherija un Hugo - tik daudz zobu bij jaaraj!!! Bet varbuut tas tapeec ka tik agraa vecumaa rauj?? Varbuut vinji pashi veel nepaspeeja izkrist, bet buutu izkritushi??? Kad Hugo raava zobus???
Ruby- Estimable
2734. ilknji tik viegli neizkristu paši! tikai sabojātu jaunos zobus. Un kad šerijai mainijās zobi tad bija izveidojies pārkodiens jo apakšā visi bija jaunie bet augšā vel mazie vecie, tapēc tos pie reizes izravam lai vairak vietas jaunajiem un lai neizveidojas parkodiens.
2735. Nu, nez vai izkristu, Česteram rāva zobus 9 mēn. vecumā un arī 7gab. + vel līdz pag. vasarai viņam bija vel 2 piena zobi un tagad vel viens ir.
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Lapa 37 no 40