Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
+23
Sanita
Kitija
Buciitis
Eljusik
Twixy
Pelenz
Iniii
kristucis1
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Lily
Silkite
Eliina
Māriņa
chupinja
Lindita
Ronija
lilucis
Ruby
Elīna
Dream
27 posters
Lapa 10 no 22
Lapa 10 no 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
Nekas, juus jau varat atkaartot:)))) Un naakamreiz zinaasiet, ka vajadziigs garaaks ciemoshanaas laiks:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Mums bija sunju un saimnieku tusinjsh :party: :D:D mini-tusiņš. :D ārā bija auksti un mēs visi ātri nosalām )
Te Lily ne īpaši labi izskatās bet nu vismaz bilde. )
Lily <-> Leila
P.S. Kapēc forums bez man vai pamiris? kur aktivitate? :D
Te Lily ne īpaši labi izskatās bet nu vismaz bilde. )
Lily <-> Leila
P.S. Kapēc forums bez man vai pamiris? kur aktivitate? :D
ka mazuliisi neraud majas, kad lily iet paztaigas? hmm nu nez kas ar to aktivitaati reizem lielaka reizem mazaaka, nav jau ari isti ko katru dienu runatt :D
Eliina rakstīja:ka mazuliisi neraud majas, kad lily iet paztaigas? hmm nu nez kas ar to aktivitaati reizem lielaka reizem mazaaka, nav jau ari isti ko katru dienu runatt :D
nee nee. tas bija diezgan pasen! tagad Lily no saviem mazuljiem nemaz neatiet, ar koku jādzen ārā :D pirmajās dienās skrēja mani sagaidīt kad nācu mājās bet tagad tikai pagriež galvu un gaida kad nāksu klāt :D sargā bērnus :)
Bet tad vajag piesaistiit vairāk lietotājus :) tad jau būs par ko runāt ;D parasti jauniņajiem visaadi jautaajumi daudz :):D
Lily rakstīja:Eliina rakstīja:ka mazuliisi neraud majas, kad lily iet paztaigas? hmm nu nez kas ar to aktivitaati reizem lielaka reizem mazaaka, nav jau ari isti ko katru dienu runatt :D
nee nee. tas bija diezgan pasen! tagad Lily no saviem mazuljiem nemaz neatiet, ar koku jādzen ārā :D pirmajās dienās skrēja mani sagaidīt kad nācu mājās bet tagad tikai pagriež galvu un gaida kad nāksu klāt :D sargā bērnus :)
Bet tad vajag piesaistiit vairāk lietotājus :) tad jau būs par ko runāt ;D parasti jauniņajiem visaadi jautaajumi daudz :):D
iista mamma sargaa mazulus tas jau visam taa laikam ir! vaidzetu jau piesaistiit, jo interesanti kad kads jauninais pieregistrejas, bet tikai ka lai to izdara?! :?: :!:
jaa reklamē uz visiem stūriem bet tas citiem būs kaitinoši :D es ielikšu ''reklāmiņu'' savā d/grāmatā draugos :)Eliina rakstīja:Lily rakstīja:Eliina rakstīja:ka mazuliisi neraud majas, kad lily iet paztaigas? hmm nu nez kas ar to aktivitaati reizem lielaka reizem mazaaka, nav jau ari isti ko katru dienu runatt :D
iista mamma sargaa mazulus tas jau visam taa laikam ir! vaidzetu jau piesaistiit, jo interesanti kad kads jauninais pieregistrejas, bet tikai ka lai to izdara?! :?: :!:
Personiigi es negribeetu, ka saakaas draugu domubiedru pieredze, ka sarodas visaadas siikaas kuras neko nejeedz un gvelzh muljkjiibas.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Personiigi es negribeetu, ka saakaas draugu domubiedru pieredze, ka sarodas visaadas siikaas kuras neko nejeedz un gvelzh muljkjiibas.
nu jā, tajos domuebiedros jau vairs neko nevar saprast tikai ''vai kāds nevar lūdzu uzdāvināt....?'' bet nu man nav īpaši daudz draugu ar sunjiem un kuriem tas interesētu. :D pamēģināšu.
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Personiigi es negribeetu, ka saakaas draugu domubiedru pieredze, ka sarodas visaadas siikaas kuras neko nejeedz un gvelzh muljkjiibas.
nu jā, tajos domuebiedros jau vairs neko nevar saprast tikai ''vai kāds nevar lūdzu uzdāvināt....?'' bet nu man nav īpaši daudz draugu ar sunjiem un kuriem tas interesētu. :D pamēģināšu.
Nesatraucies, Lily, ja kaadu interesee info par chivavaam vai tojiem, tad ierakstot shkjirnes nosaukumu miiljajaa google - tad muusu forumu izmet kaa pirmo:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Personiigi es negribeetu, ka saakaas draugu domubiedru pieredze, ka sarodas visaadas siikaas kuras neko nejeedz un gvelzh muljkjiibas.
Nesatraucies, Lily, ja kaadu interesee info par chivavaam vai tojiem, tad ierakstot shkjirnes nosaukumu miiljajaa google - tad muusu forumu izmet kaa pirmo:)
jā jā zinu es jau ar bieži google meklēju visko un vienmēr forums pirmais. ) Nu labi pierunaaji, nereklameeshu dienasgraamataa lai nesarodas te visādi :D:D
gan jau ar laiku kaut kaaa saradiisies, ta pat kaa es negaiiditi uzraku so foorumu pat neatceros vairs kaa un tagad jau nevaru iedomaties dienu bez taa
Njaa, muusu forums tieshaam ir kaa slimiiba:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Njaa, muusu forums tieshaam ir kaa slimiiba:))
Tiešām, kad man vienu dienu nebija interneta es pēctam pirmais kur iegāju bija forums un visu to dienu es visu laiku domaaju ko juus te jau buusiet sarakstiijushas :D
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Njaa, muusu forums tieshaam ir kaa slimiiba:))
Tiešām, kad man vienu dienu nebija interneta es pēctam pirmais kur iegāju bija forums un visu to dienu es visu laiku domaaju ko juus te jau buusiet sarakstiijushas :D
un ja pa to laiku kad neesi biezi iegajis forumaa te kads ir kartiigi uzdarbojies :D tad vaiidzigs ilgs laiks lai visu izlasiitu :lol: kad biju vienreiz laukos uz kadu nedelu tad bija gruuti visu izlasiit
Kjiipsalas izstaadee satikaamies ar savu māsiņu :)
Lily nepozēja bet šīs ir vieniigaas bildes kas mums kopaa ar vinjas maasinju ir :(:D ganjau mees veel tiksimies. :)
Lily <-> Lorda
Lily nepozēja bet šīs ir vieniigaas bildes kas mums kopaa ar vinjas maasinju ir :(:D ganjau mees veel tiksimies. :)
Lily <-> Lorda
Maasa taada apaljiiga izskataas:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Maasa taada apaljiiga izskataas:)
uhuhu. :D:D Vinjas saimniece gan man neljaava teikt bet te jau visi saveejie-vinja pienjeemusies svaraa liidz 3,3 kg es ar biju shokaa. :D vinja atskjiriibaa no Lily eed visu! )
Eliina rakstīja: kads pacuraaajis!
Kjiipsalas izstādēs vienmēr visur pleķi un čupiņas :D
Pag pagkura tad ir Lily ??? Man laikam reegojaas -esmu nogurusi - piedodiet :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Pag pagkura tad ir Lily ??? Man laikam reegojaas -esmu nogurusi - piedodiet :)
augšā tač rakstiits :D
Pa kreisi Lily, pa labi Lordinja :)
Lapa 10 no 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"
» suņu WC
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"