Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
+23
Sanita
Kitija
Buciitis
Eljusik
Twixy
Pelenz
Iniii
kristucis1
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Lily
Silkite
Eliina
Māriņa
chupinja
Lindita
Ronija
lilucis
Ruby
Elīna
Dream
27 posters
Lapa 1 no 22
Lapa 1 no 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
Nedaudz pavandiijos pa savu fotoarhiivu un atradu dazhas bildiites ... domaaju ka veel daudzi man vareetu pievienoties shai galerijaa ;)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
Un tās divas pirmās bildītes, Dream, tādas pazīstamas...tā tik bij jautra dieniņa un brauciens arī :lol:
Piēkrītu, absolūts :respect: , man jau bail brīžiem sunčus laukos palaist dauzīties kopā ar suņu, kas augumā zem ceļa...
Jaa jaaa,,,, zinaams mus to pirmo divu bildiishu autors, bet nespeeju attureeties neielikt :oops: Brauciens un dieninja bij vienkaarshi LABAA ... un veiksmju paarpilna :lol2:lilucis rakstīja:Un tās divas pirmās bildītes, Dream, tādas pazīstamas...tā tik bij jautra dieniņa un brauciens arī :lol:
Nu es jau neko par to, ka ieliki...foršas bildītes tomēr...es jau galvenokārt domāju tās atmiņas par to dienu :lol2:Dream rakstīja:Jaa jaaa,,,, zinaams mus to pirmo divu bildiishu autors, bet nespeeju attureeties neielikt :oops: Brauciens un dieninja bij vienkaarshi LABAA ... un veiksmju paarpilna :lol2:lilucis rakstīja:Un tās divas pirmās bildītes, Dream, tādas pazīstamas...tā tik bij jautra dieniņa un brauciens arī :lol:
aga atminjas bij labaas ... un taa maita stirna veel joprojaam skrien ar manu nummuru zobos :roll:lilucis rakstīja:Nu es jau neko par to, ka ieliki...foršas bildītes tomēr...es jau galvenokārt domāju tās atmiņas par to dienu :lol2:Dream rakstīja:Jaa jaaa,,,, zinaams mus to pirmo divu bildiishu autors, bet nespeeju attureeties neielikt :oops: Brauciens un dieninja bij vienkaarshi LABAA ... un veiksmju paarpilna :lol2:lilucis rakstīja:Un tās divas pirmās bildītes, Dream, tādas pazīstamas...tā tik bij jautra dieniņa un brauciens arī :lol:
aga, bilzhuki labi, bet lilucis, es zinu ka tev ar noteikti kas labs ir ... neskopojies, paraadi mums arlilucis rakstīja:VAU, superīgi bilžuki :love2:
Nu pierunāji, iešu parakāties pa cieto disku...moška kaut kas atradīsiesDream rakstīja:aga, bilzhuki labi, bet lilucis, es zinu ka tev ar noteikti kas labs ir ... neskopojies, paraadi mums arlilucis rakstīja:VAU, superīgi bilžuki :love2:
gigigi njaaa maaciities vajag ... bet vai tad tu nemaacies, maacies tak ... ar vienu aci te, ar otru LR nodokljos :lol2:lilucis rakstīja:Nu pierunāji, iešu parakāties pa cieto disku...moška kaut kas atradīsiesDream rakstīja:aga, bilzhuki labi, bet lilucis, es zinu ka tev ar noteikti kas labs ir ... neskopojies, paraadi mums arlilucis rakstīja:VAU, superīgi bilžuki :love2:kaut gan man tagad vajadzētu tomēr mācīties
Lapa 1 no 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Similar topics
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"
» suņu WC
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"
» suņu WC
Lapa 1 no 22