Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
+23
Sanita
Kitija
Buciitis
Eljusik
Twixy
Pelenz
Iniii
kristucis1
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Lily
Silkite
Eliina
Māriņa
chupinja
Lindita
Ronija
lilucis
Ruby
Elīna
Dream
27 posters
Lapa 3 no 22
Lapa 3 no 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Re: Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
[quote="lilucis"]
juus ko, shitai laikaa ... shitai aukstumaa labaak siltaa istabaa pie datoriisha paseedeet ;)Dream rakstīja:Tusinjsh Liepaajas smiltinjaas ;)
Āāāāā...sagribējās man ar Liepājas smiltiņās :sad3:
[quote="Dream"]
Nu beidz, pie jūras ir feini(nu varbūt mazliet vēsi) arī šitādā laikā, bet visforšāk tomēr ziemā...
lilucis rakstīja:juus ko, shitai laikaa ... shitai aukstumaa labaak siltaa istabaa pie datoriisha paseedeet ;)Dream rakstīja:Tusinjsh Liepaajas smiltinjaas ;)
Āāāāā...sagribējās man ar Liepājas smiltiņās :sad3:
Nu beidz, pie jūras ir feini(nu varbūt mazliet vēsi) arī šitādā laikā, bet visforšāk tomēr ziemā...
Nu labi, tagad diez vai parakstītos, bet atceros, ka pirms kāda laiciņa -20grādos izklaidējos Liepājas pludmalē, aš vēl nakts laikā...Nu traks kas traks :fool:
ak diess, 20 graados un veeel juurmalaa ... njaaa, tur toch traks var palikt un sasalis arlilucis rakstīja:Nu labi, tagad diez vai parakstītos, bet atceros, ka pirms kāda laiciņa -20grādos izklaidējos Liepājas pludmalē, aš vēl nakts laikā...Nu traks kas traks :fool:
peldeejaaties arī?
Nu nē...nepeldējāmies ganDream rakstīja:ak diess, 20 graados un veeel juurmalaa ... njaaa, tur toch traks var palikt un sasalis arlilucis rakstīja:Nu labi, tagad diez vai parakstītos, bet atceros, ka pirms kāda laiciņa -20grādos izklaidējos Liepājas pludmalē, aš vēl nakts laikā...Nu traks kas traks :fool:
peldeejaaties arī?
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
lilucis rakstīja:Un laiciņš ar patīkams priekš tāda tusiņa
Maneejai ir pilniigi vienalga, kaads laiks, ka tik laukaa :D
Ronija- Moderator
Un vispār es tā izbaudīju tik daudz zālītes visapkārt...ir jau jauki dzīvot centrā, bet tomēr foršāk ir ja tāds parciņš blakus :jumping:
lilucis rakstīja:Un vispār es tā izbaudīju tik daudz zālītes visapkārt...ir jau jauki dzīvot centrā, bet tomēr foršāk ir ja tāds parciņš blakus :jumping:
Taapeec es negribu dziivot Riigaa:)) Mums ir daudz vairaak zaljo zonu:)) Un sunjukiem labaak:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Un laiciņš ar patīkams priekš tāda tusiņa
Maneejai ir pilniigi vienalga, kaads laiks, ka tik laukaa :D
Manējiem arī ir vienalga kāds laiks...nu vismaz kamēr līdz lejai noejam
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Un vispār es tā izbaudīju tik daudz zālītes visapkārt...ir jau jauki dzīvot centrā, bet tomēr foršāk ir ja tāds parciņš blakus :jumping:
Taapeec es negribu dziivot Riigaa:)) Mums ir daudz vairaak zaljo zonu:)) Un sunjukiem labaak:)
Man gan patīk dzīvot Rīgā, vienīgi mazliet citā rajonā, kur kāds parciņš blakām... A ārpus Rīgas dāču ar nelielu mājiņu, kur brīvdienas izbaudīt...
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Un vispār es tā izbaudīju tik daudz zālītes visapkārt...ir jau jauki dzīvot centrā, bet tomēr foršāk ir ja tāds parciņš blakus :jumping:
Man gan patīk dzīvot Rīgā, vienīgi mazliet citā rajonā, kur kāds parciņš blakām... A ārpus Rīgas dāču ar nelielu mājiņu, kur brīvdienas izbaudīt...
Mums ir arii daacha:)) Siikajai tur nenormaali patik:)) Kaiminju VAS tiek kaitinaats un noriets nonstopaa :D
Ronija- Moderator
Laimīgie, tad mēs vasarā pie tevis uz dāču piesakamies ciemos ja? ;)Ronija rakstīja:
Mums ir arii daacha:)) Siikajai tur nenormaali patik:)) Kaiminju VAS tiek kaitinaats un noriets nonstopaa :D
Cik feinas bildītes! Snifs tag tā noguris pēc tusiņa, guļ visu laiku!lilucis rakstīja:Vispār jau bij pagrūti, divi suņi pie pavadām un vēl ar fotoaparātu tikt galā, bet vismaz pierādījumi tam, ka bijām satusēt sanāca :D
Bija choini...bet darba veel daudz :)
Paldies Ufo un Čiepai par izturību
Manējie ar beidzot guļ, kā jau parasti pēc pastaigas Ufo bij kā aptracis...viņam tā vienmēr ir, ka pastaigu laikā uzkrāj papildus enerģiju un pēc tam plosās kā dulnais... Nu bet bildītes nemaz nav tik feinas kā gribējās, kaut kā ne tā programmiņa bij uzlikusies...nav nemaz tik viegli fočēt uz savākt vienlaicīgi 2 suņus :D Bet vispār tiešām bij jauki un mēs jau atkal kaut kad sadomāsim kopīgu pastaidziņu ;)Lindita rakstīja:Cik feinas bildītes! Snifs tag tā noguris pēc tusiņa, guļ visu laiku!lilucis rakstīja:Vispār jau bij pagrūti, divi suņi pie pavadām un vēl ar fotoaparātu tikt galā, bet vismaz pierādījumi tam, ka bijām satusēt sanāca :D
Bija choini...bet darba veel daudz :)
Paldies Ufo un Čiepai par izturību
lilucis rakstīja:Laimīgie, tad mēs vasarā pie tevis uz dāču piesakamies ciemos ja? ;)Ronija rakstīja:
Tik jaasagaida vasara:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Laimīgie, tad mēs vasarā pie tevis uz dāču piesakamies ciemos ja? ;)Ronija rakstīja:
Tik jaasagaida vasara:))
Mēs ļoti ļoti gaidīsim :jump2:
Lapa 3 no 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Similar topics
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"
» suņu WC
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"