Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
+23
Sanita
Kitija
Buciitis
Eljusik
Twixy
Pelenz
Iniii
kristucis1
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Lily
Silkite
Eliina
Māriņa
chupinja
Lindita
Ronija
lilucis
Ruby
Elīna
Dream
27 posters
Lapa 2 no 22
Lapa 2 no 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Re: Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...
lilucis rakstīja:
Piēkrītu, absolūts :respect: , man jau bail brīžiem sunčus laukos palaist dauzīties kopā ar suņu, kas augumā zem ceļa...
Tie ir savi suņi, vecākiem laukos, tādēļ arī paļaujos uz viņiem! Ar melno viņiem bija draudzīgas pastaigas! Bet tagad ar VASiņu ir super attiecības! :D Un tā viņu dauzīšanās, neaprakstāma! :lol:
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Elīna- Hero
Uhhhh, paguli ilgaak no riita, un te jau atkal pilns ar jaunumiem:)) Kaut maneejaa kaadreiz taaaaaaaaaaa speetu draudzeeties ar citiem sunjiem :sad: Vinjai visi, kas uz 4 kaajaam liekas monstri, kas aatri jaanokozh:((
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Uhhhh, paguli ilgaak no riita, un te jau atkal pilns ar jaunumiem:)) Kaut maneejaa kaadreiz taaaaaaaaaaa speetu draudzeeties ar citiem sunjiem :sad: Vinjai visi, kas uz 4 kaajaam liekas monstri, kas aatri jaanokozh:((
Manam ir otrādāk, visi ir draugi, tā vismaz viņš domā un no neviena nav jābaidās!
Elīna- Hero
hihihi :lol:Ronija rakstīja:Uhhhh, paguli ilgaak no riita, un te jau atkal pilns ar jaunumiem:)) Kaut maneejaa kaadreiz taaaaaaaaaaa speetu draudzeeties ar citiem sunjiem :sad: Vinjai visi, kas uz 4 kaajaam liekas monstri, kas aatri jaanokozh:((
neguli neguli ... taa tu ar vari nokaveet ko dikti svariigi, kaa es vakar :D
gan jau tava meitene ar sadraudzeesies i iemaaciisies neuzbrukt lielajiem 4kaajiem ;)
Dream rakstīja:hihihi :lol:Ronija rakstīja:Uhhhh, paguli ilgaak no riita, un te jau atkal pilns ar jaunumiem:)) Kaut maneejaa kaadreiz taaaaaaaaaaa speetu draudzeeties ar citiem sunjiem :sad: Vinjai visi, kas uz 4 kaajaam liekas monstri, kas aatri jaanokozh:((
gan jau tava meitene ar sadraudzeesies i iemaaciisies neuzbrukt lielajiem 4kaajiem ;)
Da vinja visiem kriit kraagaa:(( Atceries?? Arii Ora gandriiz dabuuja pa bikseem, jo mashiinaa gribeeja man kleepii ieraapties :sad:
Ronija- Moderator
nu jaaa ... bet domaaju ka ja buutu liels bars - nu kaadi 4-6-10 toji, tad vinja neuzdroshinaatos uzbrukt un naaktos saakt sadraudzeeties ;)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hihihi :lol:Ronija rakstīja:Uhhhh, paguli ilgaak no riita, un te jau atkal pilns ar jaunumiem:)) Kaut maneejaa kaadreiz taaaaaaaaaaa speetu draudzeeties ar citiem sunjiem :sad: Vinjai visi, kas uz 4 kaajaam liekas monstri, kas aatri jaanokozh:((
Da vinja visiem kriit kraagaa:(( Atceries?? Arii Ora gandriiz dabuuja pa bikseem, jo mashiinaa gribeeja man kleepii ieraapties :sad:
Dream rakstīja:nu jaaa ... bet domaaju ka ja buutu liels bars - nu kaadi 4-6-10 toji, tad vinja neuzdroshinaatos uzbrukt un naaktos saakt sadraudzeeties ;)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hihihi :lol:Ronija rakstīja:Uhhhh, paguli ilgaak no riita, un te jau atkal pilns ar jaunumiem:)) Kaut maneejaa kaadreiz taaaaaaaaaaa speetu draudzeeties ar citiem sunjiem :sad: Vinjai visi, kas uz 4 kaajaam liekas monstri, kas aatri jaanokozh:((
Tu domaa man maajaas?? 4-6-10?? :shock:
Ronija- Moderator
Eh jautras sarunas te panesušās, kamēr es pa cieto dzīvojos un bildes meklēju :lol: :lol: :lol: Dream, vienkārši grib lai vēl kādai no mums būtu mājās vismaz 4 toji, lai viņa te nebūtu vienīgā trakā :jump2:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:nu jaaa ... bet domaaju ka ja buutu liels bars - nu kaadi 4-6-10 toji, tad vinja neuzdroshinaatos uzbrukt un naaktos saakt sadraudzeeties ;)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hihihi :lol:Ronija rakstīja:Uhhhh, paguli ilgaak no riita, un te jau atkal pilns ar jaunumiem:)) Kaut maneejaa kaadreiz taaaaaaaaaaa speetu draudzeeties ar citiem sunjiem :sad: Vinjai visi, kas uz 4 kaajaam liekas monstri, kas aatri jaanokozh:((
Tu domaa man maajaas?? 4-6-10?? :shock:
Ronija- Moderator
hehe a kaapeec gan neeRonija rakstīja:Tu domaa man maajaas?? 4-6-10?? :shock:
:lol: :lol: :lol:
ja nopietni, iesaakumaa varbuut kaadaa tusinjaa ;)
lilucis rakstīja:
Eh jautras sarunas te panesušās, kamēr es pa cieto dzīvojos un bildes meklēju :lol: :lol: :lol: Dream, vienkārši grib lai vēl kādai no mums būtu mājās vismaz 4 toji, lai viņa te nebūtu vienīgā trakā :jump2:
liluci, Tu jau esi vistuvāk tam skaitlim!!!! :D
Elīna- Hero
Dream rakstīja:hehe a kaapeec gan neeRonija rakstīja:Tu domaa man maajaas?? 4-6-10?? :shock:
Dream, tev tik partiju dibinaat:)) Mums jau ir viena, kas saka, katraa gimenee pa 3 beerniem, tavs lozungs buus - katraa gjimenee pa 4 sunjiem
Ronija- Moderator
Zinu jau zinu, bet nu man vēl jāaug...nu labi, ir jau tikai viens iemesls, kāpēc man nav mājās 5 toji un 3 mopši :(Elīna rakstīja:lilucis rakstīja:
Eh jautras sarunas te panesušās, kamēr es pa cieto dzīvojos un bildes meklēju :lol: :lol: :lol: Dream, vienkārši grib lai vēl kādai no mums būtu mājās vismaz 4 toji, lai viņa te nebūtu vienīgā trakā :jump2:
liluci, Tu jau esi vistuvāk tam skaitlim!!!! :D
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hehe a kaapeec gan neeRonija rakstīja:Tu domaa man maajaas?? 4-6-10?? :shock:
Dream, tev tik partiju dibinaat:)) Mums jau ir viena, kas saka, katraa gimenee pa 3 beerniem, tavs lozungs buus - katraa gjimenee pa 4 sunjiem
Pa pieciem gan...viņa man pate teica, ka 5 suņi bildē izskatās vislabāk...četri nu tā tā...
haha kaa tad kaapeec chetri, 5i jau skan biki feinaak :lol2:Ronija rakstīja:Dream, tev tik partiju dibinaat:)) Mums jau ir viena, kas saka, katraa gimenee pa 3 beerniem, tavs lozungs buus - katraa gjimenee pa 4 sunjiem
Nu ko es teicu!!!Dream rakstīja:haha kaa tad kaapeec chetri, 5i jau skan biki feinaak :lol2:Ronija rakstīja:Dream, tev tik partiju dibinaat:)) Mums jau ir viena, kas saka, katraa gimenee pa 3 beerniem, tavs lozungs buus - katraa gjimenee pa 4 sunjiem
ups, nepamaniiju ka tu jau to pateici i mani atmaskojililucis rakstīja:Pa pieciem gan...viņa man pate teica, ka 5 suņi bildē izskatās vislabāk...četri nu tā tā...
Lapa 2 no 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Similar topics
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"
» suņu WC
» Studijas bildes
» Mēģinājums ielikt Riko bildes :D
» KONKURSS NR. 11 "Beerniibas bildes/Kuceeni"
» suņu WC
Lapa 2 no 22