Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...

+23
Sanita
Kitija
Buciitis
Eljusik
Twixy
Pelenz
Iniii
kristucis1
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Lily
Silkite
Eliina
Māriņa
chupinja
Lindita
Ronija
lilucis
Ruby
Elīna
Dream
27 posters

Lapa 15 no 22 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next

Go down

Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Empty Re: Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...

Post  Ruby Ceturtdiena Augusts 06, 2009 4:02 pm

Nu pagaaja laicinsh liidz es atradu piemeerotas ikdienas kaklasiksninjas - miikstas,vieglas,mazgaajamas,ar platsmasas klipsi (nav nekaadu caurumu un spraadzhu). Kad vinjas paliek vienas tad arii njmeu nost, jo man bishku bail ka speeleejosties neaizkjeraas kjepas vai nenotiek citas nejaukas lietas. Bet liidz shim viss okey, jau pieradushas :)
Man arii sirds mieriigaaka, ja nu pa durviim gadaas izsprukt, ir dzirdeeti simtiem taadu gadiijumu, tapeec jau tagad ir taads likums!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Empty Re: Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ...

Post  Twixy Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:06 am

Šorīt Dendijs ļoti jauki pastaigāja ar Šaneli, Hugo un Danielu!!!

Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 14855434f5fe
Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 638737c3d2f8
Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 1ecfe4cfe96a
Twixy
Twixy
Profesional
Profesional

Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:12 am

jaukas bildes paldies Twixy Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Icon_flower mums gulavam tikai bija gruti piecelties Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Sleep bet bija izdevusies,tagad jagatavojas vakram. Mums uz skolinu jaaiet Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Icon_twisted
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:12 am

super!!!man arii patika tie jaukie kjepu nospiedumi uz biksém... !!! Twisted Evil
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Twixy Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:14 am

Suņu tante!!!! :D
Twixy
Twixy
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:16 am

manas bikses Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Lol
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Twixy Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:17 am

Man šorīt bija baigais gods paturēt Šaneli!!!!! bigsmiles9
Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 34a1903f0b2f
Twixy
Twixy
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:19 am

Twixy bija loti preiciiga Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Icon_cheers un par laimi netika apeesta Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Lol jauka bilde :)
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Twixy Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:21 am

Jēēēēē!!!! Es paliku dzīva!!!!!! Supersmile
Twixy
Twixy
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:22 am

abas divas starojoshas izskatàs.. sunny
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Twixy Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:25 am

king Dendijs un Šanele queen
Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 643469087319
Twixy
Twixy
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Twixy Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:27 am

Šanele gribēja apēst Dendiju, bet Elīna neļāva!! lol! Twisted Evil
Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Ca981cbfe17a

Pēdējo reizi labojis Twixy Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:37 am; labots 1 reizi
Twixy
Twixy
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:30 am

ta pirma bilde looti man patiik,bet to otroo taadas tacu nevar nevienam raadiit Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Lol arpraats Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 572e18728f8c3c10e248913858015e7e
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Twixy Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:32 am

Tevi izgriezt no bildes???? affraid
Twixy
Twixy
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Piektdiena Oktobris 23, 2009 11:40 am

aizkraasot Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Lol Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Lol Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Lol nu lai jau paliek ko nu vairs
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Piektdiena Oktobris 23, 2009 12:08 pm

Man patika tà bilde kur Shanele Dendiju éd nost :)
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Twixy Piektdiena Oktobris 23, 2009 12:34 pm

Dendijs izskatās tāds nobījies!!! What a Face lol! Twisted Evil
Twixy
Twixy
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Piektdiena Oktobris 23, 2009 1:57 pm

Hehehe tādu es arīšaneli pazīstu, kā tajā bildē:) - dusmīgu un rūcošu....... Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Affraid bet man jau patīk, ka viņa tik braši māk sevi aizstāvēt. Man atkal gluži otrādi Dzoksīts baidās no svešiem un sākumā rej, pēc tam pieplok pie zemes vai mūk, bet Vive visiem draudzene:(
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Piektdiena Oktobris 23, 2009 2:59 pm

oho Twixy, tev Shanele ljaava sevi patureet? :lol: :D :)) jauka pastaiga ijusi!! :)))
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007
Dzīvesvieta : Jūrmala

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Piektdiena Oktobris 23, 2009 3:01 pm

oho Twixy, tev Shanele ljaava sevi patureet? lol! :D :)) jauka pastaiga bijusi!! :)))
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007
Dzīvesvieta : Jūrmala

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Sestdiena Oktobris 24, 2009 12:48 am

Aiiiii cik jaukas bildiites cheers man ljoti ljoti patiik taas "sa-kjepotaas" bikses, iisteniibaa laba ideja :) vareetu uztaisiit maaksliigaas sunju kjepas,iemeerkt kraasaa un sataisiit jaukas bikses, vai pat gleznu pie sienas :)
Un taa bildiite kur Shanele dusmojas uz otru sunjuku - vienkaarshi dieviiga lol taads labs kadrs :) mazais velneens Twisted Evil
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Sestdiena Oktobris 24, 2009 9:16 am

Māriņa rakstīja: Man atkal gluži otrādi Dzoksīts baidās no svešiem un sākumā rej, pēc tam pieplok pie zemes vai mūk, bet Vive visiem draudzene:(

Nu tu staasti pekstinjus - Dzhoksis uz mani nerej, Dzhoksis man draudzene, pat buchu deva :)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Sestdiena Oktobris 24, 2009 2:20 pm

Nujā Ronij, ja ņem no manām rokām un tā, bet ja ejam ārā pastaigā, tad sākumā visus norej , jo pašai ritīgi bail.Man jau te kaimiņi smejas par viņu un iesaukuši par rējēju, bļāvēju:) Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Lol
Tas tāpat kā toreiz , kad liki man paturēt Vikiju, ja ņem no rokām , tad neko, sēdēja pie manis..... Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Icon_twisted
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Sestdiena Oktobris 24, 2009 7:52 pm

Cik interesanti :) ja njem no saimnieces rokaam tad juusu sunjuki neko nesaka? Un ja njemtu no zemes,piemeeram, tad norietu?? Hmmm man liekas ka Pepiitei buutu tieksme "uzbrukt" kaadam ja njemtu tieshi aaraa no manaam rokaam, ja es vinjai lajutu taa riikoties, jo vienreiz vinja meegjinaaja raukt purninju uz sievieti kas meegjinaaja vinju njemt no manis lol Protams apsaucu Pepi un nav meegjinaajusi to dariit veelreiz, bet jociigs gan ir tas skatiens ja kas taads notiek :)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Sestdiena Oktobris 24, 2009 8:26 pm

Ruby- nevis panemt Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 207851 bet ja saimniece iedod suni otram cilvekam tiesi kleepi vins neko nesaka. panemt no kleepja ta ir ka pasnaviiba Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Lol Twixy tika pie bildes ar Shaneli Bildes no suņu & saimnieku tusiņiem ... - Page 15 Icon_flower jo es vinu ieliku tiesi rokas
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 15 no 22 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics