Tā mēs guļam :)
+19
Eky
Pelenz
Eljusik
Michely
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Eliina
Lily
Māriņa
Ruby
Lindita
Silkite
Sanita
Ronija
Elīna
Dream
lilucis
23 posters
Lapa 8 no 14
Lapa 8 no 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Tā mēs guļam :)
Eliina rakstīja:interesanta poozaa, izskatas ka vinai ir eerti!
kur jums tik lieli pupini :?:
Tas dfotograafeets uzreiz peec sunju dienaam, tad vinjai vinji piebriest:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
ha,labà bilde,shàdà poziicijà vél nekad neesmu redzéjusi ka suncis gulj un vinja tev tà biezhi gulj orgjinàlàs pozàs?? :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ronija rakstīja:
Aha, njemot veeraa, ka viss diivaans bija vinjas riiciibaa, tad nu jaa - nabadziitei vietas nebija :DDDDD
Ak tu nesaproti,ja??? Vinja taksh nav nekaada peliite - kartiigs suns - nu peec vinjas domaam izmeers kaa piemeeram hmmmm rotveilerim
jaaiekaartojaas taa eertaak lai vietas pietiktos :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:interesanta poozaa, izskatas ka vinai ir eerti!
kur jums tik lieli pupini :?:
Tas dfotograafeets uzreiz peec sunju dienaam, tad vinjai vinji piebriest:(
aaa sito es vel neeezinaju man vel daudz kas jaamcas :oops:
Silkite rakstīja: ha,labà bilde,shàdà poziicijà vél nekad neesmu redzéjusi ka suncis gulj un vinja tev tà biezhi gulj orgjinàlàs pozàs?? :D
Vinja man gandriiz katru dienu ko origjinaalu izmet, tik ne vienmeer pie rokas fotoaparaats ir:)) Taa jau komeediju sen vareetu taisiit:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja: ha,labà bilde,shàdà poziicijà vél nekad neesmu redzéjusi ka suncis gulj un vinja tev tà biezhi gulj orgjinàlàs pozàs?? :D
Vinja man gandriiz katru dienu ko origjinaalu izmet, tik ne vienmeer pie rokas fotoaparaats ir:)) Taa jau komeediju sen vareetu taisiit:)
tà arii gadàs, :D es parasti kad aizskrienu panjemt fotoaparàtu kad atgriezhos nav vairs ko bildét :( tad gan besijos àrà,bet citreiz jau sanàk ko labu nokjert :roll: bet tà Vikijas poza bija super
Silkite- Estimable
Nu man liidziigi, tikliidz sakustos, taa viss labais garaam, jo siikaa taisaas skriet pakalj:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja: ha,labà bilde,shàdà poziicijà vél nekad neesmu redzéjusi ka suncis gulj un vinja tev tà biezhi gulj orgjinàlàs pozàs?? :D
Aha...man arī bieži gribas nofotogrāet, bet tās smiekligākās pozas ieņem tad, kad grib kkur man tuvumā gulēt, bet tas nav īpaši ērti :D Tad jau nevar kustēt un tā bilde nesanāk...
:D:D šitā jau ir otrā bilde kur dibens augšā. Vai viņai ierastā poza gulēšanai ir ar dibenu uz augšu? :D:D
Jaa bija vinjai taads periods:)))))
Ronija- Moderator
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Ai kaa smuki visi zem sedzinjaam paliidushi
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ai kaa smuki visi zem sedzinjaam paliidushi
protams ka zem segaam :D mēs kādreiz pat naktī ģērbām suni kad vinjsh bija tik kādus 3 mēn vecs un ārā -15 tad mums te pa stūriem velk un šitā var suni apaukstēt ):)
Es BEIDZOT atcerējos ielikt gandriiz gadu vecas bildes Katru dienu taisos ielikt bet vienmēr aizmirstu. :lol:
Lily mīļi čuc uz brāļa. )
Lily mīļi čuc uz brāļa. )
pirmà bilde ir super :icon91:
Silkite- Estimable
Laiskais sveetdienas riits Visi paareejie jau kaa divas triis stundas rosaas pa maaju,bet meitenes........izbauda mirkli!!!
Tad kad neviena nav kas kleepiiti panjem ehhhhh......
Peecpusdienas laiskoshanaas uz diivana...............hm kaa nu kursh - cits uz miikstaam "meebeleem" bet cits izstumts uz ne tik miikstaam :)
Re kaa te viens murmulis tiek lutinaats :D
Nu un muusu "omes" lutinaashanas metodes sit visus pushu.............esmu jau sen paarstaajusi kauneeties par to ka Pepijai vispaar nav nekaadu kompleksu aizliist jebkuram aiz apkakles :;D:
Ruby- Estimable
Njaaaaaaaaa, jauka jums guleeshana:))
Vikija arii maak azotee ieliist, pat visapspiileetaakajam kreklinjam un veel arii apgriezties, ja nav eerti:) Gadiijaas reiz Vikijai ciemojoties pie mammiites redzeet, kaa vinja saimniecei aiz dzhempera ielien, atbraucaam maajaas un nepagaaja i stunda, kad vinja ar izmeegjinaaja, un viss, tagad kaa kleepi - taa zhikts , azotee iekshaa:)
Vikija arii maak azotee ieliist, pat visapspiileetaakajam kreklinjam un veel arii apgriezties, ja nav eerti:) Gadiijaas reiz Vikijai ciemojoties pie mammiites redzeet, kaa vinja saimniecei aiz dzhempera ielien, atbraucaam maajaas un nepagaaja i stunda, kad vinja ar izmeegjinaaja, un viss, tagad kaa kleepi - taa zhikts , azotee iekshaa:)
Ronija- Moderator
Ruby,vienkārši jaukas un mīļas bildītes. :lol:
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Ruby, tiešām super mīļas sunces Tev! ;)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523