Tā mēs guļam :)
+19
Eky
Pelenz
Eljusik
Michely
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Eliina
Lily
Māriņa
Ruby
Lindita
Silkite
Sanita
Ronija
Elīna
Dream
lilucis
23 posters
Lapa 9 no 14
Lapa 9 no 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Re: Tā mēs guļam :)
:icon91: Vikijai laikam vienalga kur nolikt savu galvu,galvenais lai kāds patur,šinī gadījumā tas ir galds.Baigi labi.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Paldies meitenes par jaukiem komentaariem - jaa jaa miiljas bez gala Vakar tika uznjemtas jaunas bildes kuraas no taa miiljuma ne smakas. Centiishos shovakar ievieot :) Tur ir ne tikai FireFox bet kaartiigs Pokemonu uzlidojums!
Ronij Vikija tev demonstree cik gruuta un "cieta" ir dziive sunjabeernam, kuram nav shobriid iespeejas kaadam aiz kraaga aizliist :;D:
Ronij Vikija tev demonstree cik gruuta un "cieta" ir dziive sunjabeernam, kuram nav shobriid iespeejas kaadam aiz kraaga aizliist :;D:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ronija- Moderator
shiità bilde Ronija ir super :icon91: pàrsmieties var.tev vajag vél otru toju,katru savà galà(siltumà)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Jā bilde tiešām ir superīga. Kā vinja tur ielien?īstenībā baigi labā slēptuve.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
izraadaas mees neesam vieniigie,ak shie mazie siltummiilji!!! Nu es nemaz nebriinos,jo Vikijai ar Pepiju ir viens horoskops laikam,ne? Nu vismaz ljoti tuvu tam!
Super bildiite!!!
Leila - taa ir vesela maaksla, bet super beediigas izmisuma pilnas actinjas ir pirmais noteikums :;D:
Super bildiite!!!
Leila rakstīja: ....Kā vinja tur ielien?....
Leila - taa ir vesela maaksla, bet super beediigas izmisuma pilnas actinjas ir pirmais noteikums :;D:
Ruby- Estimable
Ujjjj, tas notiek aatri, tikliidz panjemu kleepii, taa pakashaa ar kaajinju un raapjas iekshaa, pilniibaa ielien bez manas paliidziibas:) Maak arii aiz biitlenes taadaa pashaa veidaa ieliist:)
Hmm baidos, ka diviem vietas nepietiks, jo taa jau pupi kaa Pamelai tad izskataas:) Un Vikija arii ir gana greizsirdiiga, lai daliitos ar kaadu :D
Hmm baidos, ka diviem vietas nepietiks, jo taa jau pupi kaa Pamelai tad izskataas:) Un Vikija arii ir gana greizsirdiiga, lai daliitos ar kaadu :D
Ronija- Moderator
Vai,tev gan laime Ronija manéjais vairs nav liidis tà kopsh sasniedzà 7 méneshus(kaut ceriiba nezuud :roll: )iznjemot guultà guljot uz pàris min. patiik pieritinàties pie mana miikstà véderinjà :icon51: nu ja gadiijumà kàdreiz ir otrs toijs un aizlien aiz jacinjas :Icon78: uzvelc blondu paruuku un nofoché(tas par to Pamelu A.) :Icon85: ok!!!!
Silkite- Estimable
Ha , labi Silkiit, sarunaajushas:)
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:
Laiskais sveetdienas riits Visi paareejie jau kaa divas triis stundas rosaas pa maaju,bet meitenes........izbauda mirkli!!!
Tad kad neviena nav kas kleepiiti panjem ehhhhh......
Peecpusdienas laiskoshanaas uz diivana...............hm kaa nu kursh - cits uz miikstaam "meebeleem" bet cits izstumts uz ne tik miikstaam :)
Re kaa te viens murmulis tiek lutinaats :D
Nu un muusu "omes" lutinaashanas metodes sit visus pushu.............esmu jau sen paarstaajusi kauneeties par to ka Pepijai vispaar nav nekaadu kompleksu aizliist jebkuram aiz apkakles :;D:
Ļoti skaistas bildes :) ļoti skaistas meitenes :) :icon67:
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Liels paldies
Ruby- Estimable
Tā guļam mēs
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Dikti miiliigi
Ruby- Estimable
Tik skaisti :love2:
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
kaa es veeleetos lai P&L taa gulj :love2: .... bet vinjaam miera tad arii guljot no manis nebuutu jo visu laiku buchotu
Ruby- Estimable
manéjais gulj shàdà mierà un tad es uzbàzhos ar buchàm par ko man nàkas maksàt ar védera kasiishanu starp citu tas béshiigais ir izspljauta kopija Desam,tàkà divas uudens làses(jociigi gan)
Silkite- Estimable
Jaa ir ir dikti liidziigs :) tikai Desa man liekas ir slaidaaks ! Ne jau tas ka shitas buutu duushiigs, bet vienkaarshi vinjam savaadaaka uzbuuve bishku - ir taadi iisinji un apaljiigaaki un mazaak izteikti kakli vinjiem.
Es ar vienreiz uzduuros vienam Pepijas dubultniekam puikam no Hollandes saucaas Keeffer - nu izsplajuta kopija! Es veeljoprojaam shad tad paskatos un nespeeju noticeet taadu liidziibu. Izpeetiiju ciltsrakstus - nu nav mums neviena rada gabala kopiiga Buus jaasanjemaas vienu dienu un jaauzraksta kaut kas vinjiem :)
Es ar vienreiz uzduuros vienam Pepijas dubultniekam puikam no Hollandes saucaas Keeffer - nu izsplajuta kopija! Es veeljoprojaam shad tad paskatos un nespeeju noticeet taadu liidziibu. Izpeetiiju ciltsrakstus - nu nav mums neviena rada gabala kopiiga Buus jaasanjemaas vienu dienu un jaauzraksta kaut kas vinjiem :)
Ruby- Estimable
Desa kad gulj shàdi tad vinjsh ir tik pat apakljsh :lol: tikai kad izstiepjàs tievàks paliek nedaudz :shock: mums taucinji aug,bet svarà nenjemamies...kaut man tà buutu
Silkite- Estimable
drausmiigi miilji man patiik kad Desa shàdi gulj un iespiesties vinjam blakus
Silkite- Estimable
Lapa 9 no 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Lapa 9 no 14