Otrs moderators
+10
lilucis
Ronija
Māriņa
Ruby
Buciitis
Kitija
Dream
Silkite
Lily
Eliina
14 posters
Lapa 3 no 4
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Otrs moderators
aaa nu gan aktivitaates te jau panesushaas Paldies meitenes par uzticību
Jaa Silkite, taa laikam tagad sanaak ka mees divas veceniites seedam ... savus lopinjus ganam ... suniishus chubinam un netu kontroleejam [/quote]
ha,par tiem lopinjiem bija labais
Manas domas: es uzskatu ka Dream buutu labs kandidàts moderatora darbam.1 ir labi paziistamas ar Roniju,tàkà varés visu apsriest klàtiené un paliidzét viena otrai.2 sézh biezhi netà vai vienmér atradiis briivo laiku ,lai tur ieliistu. 3. a kàpéc gan ne !!
Jaa Silkite, taa laikam tagad sanaak ka mees divas veceniites seedam ... savus lopinjus ganam ... suniishus chubinam un netu kontroleejam [/quote]
ha,par tiem lopinjiem bija labais
Manas domas: es uzskatu ka Dream buutu labs kandidàts moderatora darbam.1 ir labi paziistamas ar Roniju,tàkà varés visu apsriest klàtiené un paliidzét viena otrai.2 sézh biezhi netà vai vienmér atradiis briivo laiku ,lai tur ieliistu. 3. a kàpéc gan ne !!
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies tev Silkite! Arii tava kandidatuura modereeshanas amatam ir ideaali piemeerota!!! Es par ;) !!!
Dream,bet ir viena probléma.es tagad sàku ciitiigi meklét darbinju un ja atradiishu nezinu vai man buus tik daudz laika pa netu dauziities kà tagad
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Par Dream modereeshanu toreiz uzdevu arii jautaajumu Adminam, kura man atbideeja, ka tas automaatiski ir piesleedzies, taapeec es arii taa atbildeeju.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
njaa, sanak ka Dream paludza Adminam un nekas nemaz nebija jadara- automatiski piesledzaas :D laikam foruma dievs sadzirdeja Dream veeleeshanos :D
Kaada veida aptauu juus gribat ??
Juus tak tagad izlemjat nevis es!
Juus tak tagad izlemjat nevis es!
Ronija- Moderator
Lily - es neesmu stulba!!!!!! Jautaajums bija taads - vai aptauju ar vienreizeeju balsojumu, vai taadu kaa konkursos??
Ronija- Moderator
Eliina tak pieteicaas balsis skaitiit, luudzu tad suuiet atbildes vinjai. Man talk nav nekaadas teikshanas.
Ronija- Moderator
Nu taa jau gan nevajag, tikai tapeec ka mees paluudzaam otru moderaatoru, tas jau nenoziimee ka tu neesi gana laba vai tev nebuus nekaadas teikshanas Ronij! Kapeec tik skarbi??
Un kapeec Lily nav iekljauta balsojumaa?? Vinja tak arii pieteicaas :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
uhu.... cik te iet karsti
Piemeram, man ir vienalga cik moderaatori un kuras meitenes buus, jo visas ir labas un domaaju, ka visas vienaadi tiktu galaaa... taa kaa nevajag uz kashki vilkt savaadaaak savu lielo Hugu uzriidiishu jums virsuuu
Piemeram, man ir vienalga cik moderaatori un kuras meitenes buus, jo visas ir labas un domaaju, ka visas vienaadi tiktu galaaa... taa kaa nevajag uz kashki vilkt savaadaaak savu lielo Hugu uzriidiishu jums virsuuu
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Kā es te vienmēr uzraujos uz vārdu apmaiņām Mieru, tikai mieru, dāmas
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Ruby rakstīja:
tevi nesaklausija dzirdiigas ausis :D
Lily - saklausiija un jau paskaidoja, kaapeec neesi iekljauta.
Ronija- Moderator
Meitenes, es nu neko nesaprotu, mēs tagad balsojam par kādu no izvirzītajiem kandidātiem uz moderātora pienākumu, vai tomērt savstarpēji kārtojam "ģēlas".
Es protams atvainojos, ja kādam ne pa prātam ko patekšu- bet man jau liekas, ka mums nu nevaidzētu kašķēties, bet gan izvēlēties moderātoru. Uzskatu, ka moderātoram ir jābū tādam, ka ne tikai ir nepārtraukti netā, kas ne tikai kontrolē kurš par ko un ko ir uzrakstījis, bet ir arī tas, kurš spēj atbildēt uz jautājumiem, sniegt nepieciešamos padomuskas kas skar mūsu mīluļus.
Es protams atvainojos, ja kādam ne pa prātam ko patekšu- bet man jau liekas, ka mums nu nevaidzētu kašķēties, bet gan izvēlēties moderātoru. Uzskatu, ka moderātoram ir jābū tādam, ka ne tikai ir nepārtraukti netā, kas ne tikai kontrolē kurš par ko un ko ir uzrakstījis, bet ir arī tas, kurš spēj atbildēt uz jautājumiem, sniegt nepieciešamos padomuskas kas skar mūsu mīluļus.
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
Ambera, Tu jau visu nokavēji
Meitenes vispirms izdiskutēja un tad radās aptauja
Tad viss ir ok un vajag visiem nobalsot par otra moderatora kandidātiem!
Meitenes vispirms izdiskutēja un tad radās aptauja
Tad viss ir ok un vajag visiem nobalsot par otra moderatora kandidātiem!
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
vēl balsojam? cik sapratu Elīnai jāsūta?
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
taadaa gadijumaa es atdodu savu balsi par ruby ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 3 no 4