AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 40 no 40
Lapa 40 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3431. Priecīgas Lieldienas!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
3432. oo sassaa forshi jaunumi! :) Tu tik ljoti gribeeji vinju atrast. Nu radi kaadu bilditi?
3433. Man nav bildītes ar viņu
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Pēdējo reizi labojis Eliina Svētdena Aprīlis 04, 2010 11:45 pm; labots 1 reizi
2436. Eliina, ljoti skaisti! Un riit ar shitam olinjaam brauksi pie manis kauties?
3437.super bilde ar shaneles kundzi olas laiziitàju arii Tipiitis jaukais macho
P.S. meitenes kàpéc jums vienmér juuk cipari 34 ar 24?????????????????
P.S. meitenes kàpéc jums vienmér juuk cipari 34 ar 24?????????????????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3438. oj es pie vainas, es galvaa skaitu ''trīs, četri....'' bet nospiežu 2
3439. Ja Lily ar sim pasam ari brauksu
Silkit - no Shanles
sodien biju ciemos pie sava kursdelina. ja jus zinatu kads vins drosminieks bucho Shaneli un pat nebaidaas to tikai retais ir darijis meginasu kadu dienu nofilmet,tas izsktas tik miili
Silkit - no Shanles
sodien biju ciemos pie sava kursdelina. ja jus zinatu kads vins drosminieks bucho Shaneli un pat nebaidaas to tikai retais ir darijis meginasu kadu dienu nofilmet,tas izsktas tik miili
3440. Eliin - ljoti jauka lieldienu bildiite Shanelei :)
Kaa nosvineejaat pirmaas Lieldienas? Es tikko atjeedzos ka neesmu apeedusi nevienu olu LOL kaut gan nokraasojaam tak!!! Nu riita jaameegjina atcereeties apeest kaadu gan :)
Mums shodien starp viesiem bija viens chetrkaajains cieminsh :) kokeriitis Nemo (3.5 meeneshi) ahhhhh kas te pa jampadraci dariijaas!!!! Pepijai pirmaa miilestiiba bet Lurdesai bija nervu sabrukums no greizsirdiibas!!! Super gaaja, bet zheel ka visaa tajaa trakumaa neiedomaajos kaadu bildiiti uztaisiit :( bet vinsh mums kaiminsh taa kaa gan jau veel paspeesim :)
Kaa nosvineejaat pirmaas Lieldienas? Es tikko atjeedzos ka neesmu apeedusi nevienu olu LOL kaut gan nokraasojaam tak!!! Nu riita jaameegjina atcereeties apeest kaadu gan :)
Mums shodien starp viesiem bija viens chetrkaajains cieminsh :) kokeriitis Nemo (3.5 meeneshi) ahhhhh kas te pa jampadraci dariijaas!!!! Pepijai pirmaa miilestiiba bet Lurdesai bija nervu sabrukums no greizsirdiibas!!! Super gaaja, bet zheel ka visaa tajaa trakumaa neiedomaajos kaadu bildiiti uztaisiit :( bet vinsh mums kaiminsh taa kaa gan jau veel paspeesim :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3441. Es lieldienas nosvinēju ar superīgiem panākumiem izstādē Vairāk neko nevajag :D un šodien Eliina brauks pie manis kauties ar olām, pēctam mēs ar ģimeni uz baznīcu
3442. man ari liledienas bija izdevusas otrasl liedienas pavadiiju jautraa sunu kopmanija tulitas ieliksu ari bildites
3443. Otraas lieldienaas (shodien) es noguleeju liidz 17.30 jo saapeeja galva (migreenas leekme) tagad dusmas uz sevi jo viss kaut kas bija jaapaspeej shodien izadriit, vismaz sakraameet somas, jo treshdien jau dodos prom, riitaa nebuus laika pa dienu frizieris, peec tam Lurdesa pie veta jaaved un tad Rokis uz skolinju, maajaas buushu 22.00 vakaraa un lidostaa jaabuut 4.00 no riita!!! Nezinu vai vispaar vareeshu kaut stundinju guleet aiziet! Dusmojos shodien uz sevi bet tagad no dusmaam par spiiti neko nedariishu, riit celshos 6.00 un saakshu jaunu skaistu agru dienu LOL
Ruby- Estimable
3444. Kāds varēja iedot vēl vienu dieniņu pēc svētkiem, lai varētu kārtīgi izgulēties..
3445. Ataaaaa meitenes, es buushu atpakalj peec nedeeljas :) Uzvedaties godiigi, lai jums jauka nedeelja
Ruby- Estimable
3446. Ruby, lai Tevi saulīte silda un lutina, un vispār SUPERDUPERLABAS BRĪVDIENAS!
-------
https://c-rtt.latvianforum.net/viewtopic.forum?t=521
-------
https://c-rtt.latvianforum.net/viewtopic.forum?t=521
Lapa 40 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Lapa 40 no 40