AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 1 no 40
Lapa 1 no 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1722. Sabinella- apraksts kā apmēram manējās iet ārā -15 grādos... Visas izskrien reizē ārā, Lily 1 minūtes laikā izdara visu ko vajag un skrien trīcēdama, drebēdama stāvēt pie durvīm.... Lora 5 minūtes meklē vietu kur to izdarīt, tad ilgi stāv un osta, pārbauda vai tiešām ir īstā, un kad savas darishanas ir padarijusi tad skrien ka merkakjis pakaljkajas likdama priekshaa priekshkajam, izskatas itka gribetu parmest pari pleciem tad abas ar Lily stav un trīcinās pie durvīm kamēr Shariks ar mopsi dauzās pa sniegu un aprej citus suņus apmēram tādus skatus es redzu katru dienu
1723. més tiko atbraucàm no briivdienàm ko pavadiijàm lux. pàrsalàm ne pa jokam....uz vakarpusi bija - 10°c un man bija liidzi plàns mételiits neiedomàjos ka ir ziema klàt
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1724. Vakarnakt peec lielas aizkaveeshanaas atgriezaamies no aizputinaataas Londonas veel vairaak ieputinaatajaa Dublinaa
Kaut kaads vaaks - vajadzeeja taa tieshi notikt - UK lielaakaa katastrofa par apm 20 gadiem!!! Skolas sleegtas(man ar) no maajas iesaka NEIZIET!!!!
Lurdesa patiik ljoti sniegs - aardaas un skaraida kaa traka apmeeram kaadas 10 minuutes un peec tam vienkaarshi SASTINGST!!!! Un vairs nekustaas, vinja nesaprot kas notiek, jo kaajas ir nosalushas un staav kaa iemiita zemee vispaar nekustaas :D tad es eju vinju glaabt un nesu uz maaju, shodien jau taa notika divas reizes LOL nu Pepija vispaar atsakaas iet aaraa :(
Kaut kaads vaaks - vajadzeeja taa tieshi notikt - UK lielaakaa katastrofa par apm 20 gadiem!!! Skolas sleegtas(man ar) no maajas iesaka NEIZIET!!!!
Lurdesa patiik ljoti sniegs - aardaas un skaraida kaa traka apmeeram kaadas 10 minuutes un peec tam vienkaarshi SASTINGST!!!! Un vairs nekustaas, vinja nesaprot kas notiek, jo kaajas ir nosalushas un staav kaa iemiita zemee vispaar nekustaas :D tad es eju vinju glaabt un nesu uz maaju, shodien jau taa notika divas reizes LOL nu Pepija vispaar atsakaas iet aaraa :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1725. tikko pa TV raadija ka valdiiba noleemusi ka izgliitiibas iestaades sleegtas liidz naakoshai treshdienai - WOHOOOO!!! Nu kaa shitaa var noviekties??? vesela nedeelja briiva no skolas man un deelam ar :)
Ruby- Estimable
1726. més arii esam ieputinàti viirs speciàli vakar izbrauca 06:30 uz darbu,bet galà nonàca tikai 11:40 -parasti tas aiznjem ap 30 min..... nabadzinjsh labi, ka cepumpaka mashiinà métàjàs. no darba visus aizlaida jau 14:00 prom ,jo tik 10 darbinieki no 176 bija ieradushies
Silkite- Estimable
1727. Lily man tas pats ar Odirju kā Loari
Meklē savu vietu un ta dvēl nav īstā un tad turpina savus meklējumus un e sjau tur sen nosalusi pie druvīm šī vel domā vai kārtoties vai nē
Meklē savu vietu un ta dvēl nav īstā un tad turpina savus meklējumus un e sjau tur sen nosalusi pie druvīm šī vel domā vai kārtoties vai nē
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1728. Silkiit - jums Francijaa ir sniega shkjuureejamas mashiinas?? Te nav jo vinjiem taada sniega nav un nekas nav sagatavots :( tapeec jau ir taads shoks un viss apstaajies. Kaut gan briinos par UK jo vinjiem tak sniegs regulaari ir, kapeec vinjiem taada panika?? Vajadzeetu tak buut arii attieciigajam epikeejumam!?!
Mees jau vakar veel liidz peedeejam nezinaajaam vai vispaar tiksim maajaas, visas lidostas treshdien bija sleegtas un tad ceturdien dazhas lidmashiinas shad tad laida, nu ar lielu nokaveeshanos bet tomeer tikaam maajaas :) a te veel trakaak - aukstaaks un sniega vairaak LOL
Ar visu to man ljoti patika Londona :) un galvenais veikali, tieshi sunju veikali, WOW gribeetos katru dienu uz taadiem iet :) buus jaapaarvaacaas LOL
Mees jau vakar veel liidz peedeejam nezinaajaam vai vispaar tiksim maajaas, visas lidostas treshdien bija sleegtas un tad ceturdien dazhas lidmashiinas shad tad laida, nu ar lielu nokaveeshanos bet tomeer tikaam maajaas :) a te veel trakaak - aukstaaks un sniega vairaak LOL
Ar visu to man ljoti patika Londona :) un galvenais veikali, tieshi sunju veikali, WOW gribeetos katru dienu uz taadiem iet :) buus jaapaarvaacaas LOL
Ruby- Estimable
1729. nu ir gan shkjùréjamàs mashiinas ,gan kaisiitàji,bet visur nepaspéja tikt jo sniga traki.un lielàs fùres(kaut diemzhél bija aizliegts shiem braukt par àtrgaitas celjiem) shie njém un uztaisa n-tàs avàrijas uz lielceljiem,tàpéc arii manéjais kùkoja uz lielcelja ar pàréjiem laimiigajiem.un pa to laiku smuki sasniga uz àtrgaitas shosejas riit mums atkal sola drausmiigo sniegu un pa nakti mums bija tà pavési ap - 14°c
Silkite- Estimable
1730. juhuuu biedzot pie jums kartiigs sniegs un Silkiit -14 gluzi ka pie mums super
zel ka pie mums LV sniega del nesledz skolas
nevarat ludzu nofochet un paradiit cik tad daudz jums ta sniega ir?
zel ka pie mums LV sniega del nesledz skolas
nevarat ludzu nofochet un paradiit cik tad daudz jums ta sniega ir?
1731. Riit Eliin izieshu àrà un nofochéshu,bet apsoliit nevaru ka Desa buus baigais modelis,jo shim drausmiigi auksti ir,kjepinjas krata kà traks
Silkite- Estimable
2733 aaaa, kaut mums sleegtu skolas sniega dēļ. Mums vinja ir te tik daudz, ka cilveki lauz kajas un rokas... Pa TV to vien rada ka netiritus celjus un stasta, ka lai ietaupitu naudu tagad nekur celjus netīrīs!
2734. Kapeec te taads klususms??
Gribeeju ieteikt vienu lietu - veel vienu moderaatoru!! Buus pashreizeejam mazaakas ruupes :)
Tikai kursh pieteiksies?? Kursh sheit naak gandriiz katru dienu??
Gribeeju ieteikt vienu lietu - veel vienu moderaatoru!! Buus pashreizeejam mazaakas ruupes :)
Tikai kursh pieteiksies?? Kursh sheit naak gandriiz katru dienu??
Ruby- Estimable
2735. visi klusē, laikam nekas interesants nenotiek un nav arī vēlēšanās runāt tā izskatās man,pimēram, daudz jāmācas..
ES ARĪ ESMU PAR OTRU MODERĀTORU!!! KĀDU LAIKU ATPAKAĻ DOMĀJU IEROSINĀT BET NEIEROSINĀJU...
ja neviens nepieskās tad mēs varētu izvirzīt kadus nu 2 vai 3 cilvēkus kas vēlas pretendēt uz šo amatu un uztaisīt aptauju, lai foruma biedri var nobalsot par sev tīkamo kā jums šī ideja??? jāuztaisa laikam jauna diskusija savādāk te nēbūs pārskatāms
ES ARĪ ESMU PAR OTRU MODERĀTORU!!! KĀDU LAIKU ATPAKAĻ DOMĀJU IEROSINĀT BET NEIEROSINĀJU...
ja neviens nepieskās tad mēs varētu izvirzīt kadus nu 2 vai 3 cilvēkus kas vēlas pretendēt uz šo amatu un uztaisīt aptauju, lai foruma biedri var nobalsot par sev tīkamo kā jums šī ideja??? jāuztaisa laikam jauna diskusija savādāk te nēbūs pārskatāms
2736. njaa ko es te priecaajos, man riitaa arii skola saakaas atkal, tad vairs nebuus tik daudz laika :( aaaaaa tik ljoti negribaas!!!!
Ruby- Estimable
2737. Es arii labpràt par ideju un balsoshanu par otro moderàtoru
Silkite- Estimable
2738. Kur lai pievieno jaunu diskusiju par to moderātoru? pie konkursiem vai pļāpu stūrīti... mēs bez Ronijas aptauju laikam nevaram uztaisīt jo mums nav tādas iespējas. varētu izvirzīt kandidātus, viens varinats katrs ieraksta tā cilvēka vārdu vai pats sevi kuru grib redzēt kā otro moderātoru. vai arī ja ir tādi kas kautrējas var arī taisīt slēpto, piemēram, sūtot man uz PM un tad apkopotu kādus 2 vai 3 par kuriem vairāk balsu to ievietot aptauja.nu kaut kā tā, bet tas ir tikai mans varinats.
2739. Eliin,to jau var rakstiit foruma noteikumos pie jaunumiem!Ne? nebuutu slikti tava ideja ar balsoshanu
Silkite- Estimable
2740. nu man vienalga kur galvenais lai pārējiem būtu saprotams.
kura no abam idejām, tā slēptā vai ka katrs uzraksta?
kura no abam idejām, tā slēptā vai ka katrs uzraksta?
Pēdējo reizi labojis Eliina Trešdiena Janvāris 13, 2010 6:52 pm; labots 1 reizi
2741. nu nez ko par to saka musu pashreizeejais moderators, jo kad mani ieceela par 2. moderatoru tad driz vien viss tika sacelts gaisa, baigaas runas ar Adminu un es ta ari par moderatoru nepaliku protams, ka esmu PAR otru moderatoru......
2743. es pirms kāda laika runāju ar mūsu adminu un vins teica ka vinai nav laika forumam un sapratu ka tagad atbilīgā ir tikai Ronija. un ja runājot par viņas viedokli, tad ja vairākums ir par, tad kāpēc lai viņa nepiekristu. vēlviens moderātors lielāka kārtība varbūt kāda jauna ideja, kaut kas interesants, lielāka aktivitāte, kādas aptaujas, konkursi un nu kaut kas jaunāks
2744. nu sléptà vai atklàtà balsoshana man ir vienalga,lai tik kas notiek
Silkite- Estimable
2745. es jau piekrītu, toreiz Admine bija priecīga par manām idejām bet Ronijai nepatika 2 moderatori forumaa :D
2746. iespejams ari ja kadreiz par kadu konkursu balsu skaitishanu uznjemtos otrs moderators, nebutu ta ka bija Ronijai ar priekshpedejo konkursu- kad mes rezultatus sagaidijam nedelju pec konkursa beigām!
Lapa 1 no 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Lapa 1 no 40