AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 2 no 40
Lapa 2 no 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2747. Lily tu pati zini, kaapeec es noprotesteeju par tavu kandidatuuru toreiz, manas domas nav mainiijushaas.
Ja veelaties otru moderatoru - luudzu, nekaadu probleemu. Tikai luudzu izveelaties taadu, kursh buutu objektiivs!!!!!
Kas attiecaas uz konkursa rezultaatiem, es jau jums n reizhu atvainojos, ka kaveejos darba deelj, nezinaaju, ka taa bija mirstamaa kaite.
P.S. Man nesagaadaa probleemas modereeshana, un nekaadu gruutiibu arii shajaa zinjaa nesaskatu. Kas attiecaas uz jaunaam idejaam, nav jaabuut moderatoram, lai taadas piedaavaatu :)
Ja veelaties otru moderatoru - luudzu, nekaadu probleemu. Tikai luudzu izveelaties taadu, kursh buutu objektiivs!!!!!
Kas attiecaas uz konkursa rezultaatiem, es jau jums n reizhu atvainojos, ka kaveejos darba deelj, nezinaaju, ka taa bija mirstamaa kaite.
P.S. Man nesagaadaa probleemas modereeshana, un nekaadu gruutiibu arii shajaa zinjaa nesaskatu. Kas attiecaas uz jaunaam idejaam, nav jaabuut moderatoram, lai taadas piedaavaatu :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
2748. Ronij - paskai man luudzu kur ir dzimshanas dienu saraksts?? Es nevaru vairs vinju atrast, agraak bija pie pljaapu stuuriisha, bet tagad vairs nav :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2749. Sadaljaa Daudz laimes - https://c-rtt.latvianforum.net/daudz-laimes-f52/kad-jaasveic-t34.htm
Ronija- Moderator
2750. Ronij, tu mani nepazīsti lai zinātu ko es gribu/negribu darīt un lai spriestu vai es varu/nevaru būt moderators.
2751. Lily, mums toreiz bija gana gara PM sarakste, un tu taa arii nevienu iemeslu nemineeji, kaapeec veelies buut moderators. Tev tagad ir jaunais forums, kuraa jau esi moderatore, nedomaaju, ka tev diviem forumiem atliks laiks. Toreiz Adminam izklaastiiju visus par un pret tavai kandidatuurai, respekteesim vinjas leemumu arii, jo diemzheel pret bija vairaak.
Pēdējo reizi labojis Ronija Trešdiena Janvāris 13, 2010 8:47 pm; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
2752. Lily necepies ja tevi ievēlēs un vairākums atdzīs ka esi vispimērotāka un objektivaka,tad busi moderātors.
nekašķesimies pirms laika
nekašķesimies pirms laika
2753. Ronij- pietiks, pietiks man laika diviem forumiem Un kapec es nevareju gribet but moderators vienkarshi ta pat, tagad cilveki grib 2. moderatoru un zinu, ka ari toreiz dazhi gribeja....
2754. šovakar ar mūsu lielo aktivtāti pārsitām rekordu apmekējuma skaita ziņā
2755. WOHOOOOO
Ruby- Estimable
2756. paldies Ruby ka ierosinaji sim vakaram karstu temu es jau labu laiku nevarēju saņemties un vēl daži man zināmi cilvēki ari
2757. Bet tas tak tikai normaali ka forumam ir vairaaki cilveeki kas to pieskata :) Taa kaa muusu forumam Admina nav (nu buut jau ir bet vispaar nav) tad tikai logjiski ka viens cilveeks nevar sheit noseedeet visu dienu kameer kaada aktivitaate shiet ir :)
Un peedeejais kas man lika par to aizdomaaties ir aizkaveejushies dzimshanas dienu apsveikumi :( Ja godiigi tad man personiigi liekas ka tas ir moderaatora vai admina uzdevums, bet varbuut es maldos un tas nav nekur rakstiits notiekums! Bet visos citos forumos kur es esmu par to gaada vai nu kaads no moderaatoriem vai adminiem, vai nu neviens bet tad nesveic nevienu! Taa kaa vajadzeetu arii noskaidrot kaadus pienaakumus vinjiem buus jaaveic foruma labaa :)
Un peedeejais kas man lika par to aizdomaaties ir aizkaveejushies dzimshanas dienu apsveikumi :( Ja godiigi tad man personiigi liekas ka tas ir moderaatora vai admina uzdevums, bet varbuut es maldos un tas nav nekur rakstiits notiekums! Bet visos citos forumos kur es esmu par to gaada vai nu kaads no moderaatoriem vai adminiem, vai nu neviens bet tad nesveic nevienu! Taa kaa vajadzeetu arii noskaidrot kaadus pienaakumus vinjiem buus jaaveic foruma labaa :)
Ruby- Estimable
2758. jaa- par dzimshanas dienaam gan man liekas, ka vajadzetu moderatoram izveidot vienu sarakstinju lai neaizmirst nevienu. ta ka bija ar manu vienu suniti, tikam apdaliti un taa arii neesam apsveikti.... :D
2759. nu jaa tas par tam dz/d ir gan traki, pedejais piemers par muusu lielo miiluli Desu ši lieta ir jāsakārto un viens cilvēks lai arī uzskata ka tiek ar visu galā tomēr nevar to visu izdarīt.
2760.
Tagad seezhu un domaaju vai priekshnieks atljaus riit Hugo uz darbu panjemt liidzi jo riit pie veta vedu uz riigu un lai draugam nav jaabrauc uz jelgavu Hugo pakalj
Tagad seezhu un domaaju vai priekshnieks atljaus riit Hugo uz darbu panjemt liidzi jo riit pie veta vedu uz riigu un lai draugam nav jaabrauc uz jelgavu Hugo pakalj
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
2761. a par ko priekshniekam vareetu buut pretenzijas ? buus vinjam bezmaksas apsardze uz dienu
2762.
Tur pat nav uz dienu, bet uz kādu pusotru stundu tikai! kamēr draugs no rīgas atbrauks pakal vinjam
Tur pat nav uz dienu, bet uz kādu pusotru stundu tikai! kamēr draugs no rīgas atbrauks pakal vinjam
Kitija- Profesional
2763. nu tad to pusstundu iedod shefam paaukleet :DKitija rakstīja:2762.
atcereejos atgadiijumu no pag.gada decembra pasaakuma dabinjaa biju panjeemusi vienu meitenei liidzi, kurai vissherpaakais raksturs ... seedeejaam pie sveerku galda - mazaa man uz celjiem kleepii gulj, priekshnieks blakaam seed ... nu neko, peekshnji - vinjam sagribeejaas mazo sunju papaijaat... logjiski mani nebriidinot! Ikdienaa biezhi vinjsh ar manu meiteni komuniceeja bez probleemaam... BET SHOREIZ ... zem galda ... man kleepii ... kaa lika roku klaat taa mazaa haizive palika pirktos karaajamies protams es paarbijos, vinjsh taapat un paareejiem acis lielas ... bet tad gan liidz asaraam bijaam nosmeejushies par MANU BEZMAKSAS APSARDZI ZEM GALDA
2764. Hmm.. Man piedāvājums par dzimšanas dienām! Neuzskatu, ka moderatora vai admina pienākums būtu gādāt, lai visi forumieši tiktu apsveikti dzimšanas dienās un citos svētkos. Tad kāpēc gan mēs nevarētu piešķirt kādam šādu pienākumu? Kāds lai tad to sarakstu regulāri papildina un ieskatās kalendārā, un ieliek skaistu postu, kur visi pārējie forumieši var pievienoties ar sirsnīgiem laimes vēlējumiem?!
2765. Būtu pati ar mieru uzņemties šādu pienākumu, jo man jau cilvēkus patīk ļoti sveikt un iepriecināt :)
2766. Buciti, izcila doma :) nu nav VISS (modereeshana, adminestreeshana utt... ) jaadara vienam cilveekamBuciitis rakstīja:2764. Hmm.. Man piedāvājums par dzimšanas dienām! Neuzskatu, ka moderatora vai admina pienākums būtu gādāt, lai visi forumieši tiktu apsveikti dzimšanas dienās un citos svētkos. Tad kāpēc gan mēs nevarētu piešķirt kādam šādu pienākumu? Kāds lai tad to sarakstu regulāri papildina un ieskatās kalendārā, un ieliek skaistu postu, kur visi pārējie forumieši var pievienoties ar sirsnīgiem laimes vēlējumiem?!
2767.
Pēc vakardienas shodien taads diivains klusums
Pēc vakardienas shodien taads diivains klusums
Kitija- Profesional
2768. klusums pirms vétas
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2769. vakar viss tika izrunats laikam
sodien kursos macijamies sunu iespejamas krasu variacijas, tagad skatos civavu krasu daudzveidibu - http://www.kandeechihuahuas.com/ChihColors/7.html , http://www.kandeechihuahuas.com/champions.html
ja interesee ari varat paskatites, taja audzetava ir ari tiger krasas civava
sodien kursos macijamies sunu iespejamas krasu variacijas, tagad skatos civavu krasu daudzveidibu - http://www.kandeechihuahuas.com/ChihColors/7.html , http://www.kandeechihuahuas.com/champions.html
ja interesee ari varat paskatites, taja audzetava ir ari tiger krasas civava
2770. jaa man patiik ljoti tie tiigjerkraasas (brindle) chihi :) tik nekad neesmu dziivee redzeejusi! Patiik vaiaak taada kraasa iisspalvainajiem gan! Bet visvairaak man patiik triiskraasainie, zilie, shokolaades un rizhiki un ja veel garspalvaini - mmmmmm!!!
Ruby- Estimable
2771. man tiigjerkraasa arii patiik tikai isspalvainajiem, garspalvainajiem nu galiigi nee :( laikam vismiiljaakaa kraasa garspalvainajiem man ir shii- http://www.kandeechihuahuas.com/chpete.html Sherijas audzētājai bija tāds skaistulītis, potenciālais kavalieris viņai bij
Lapa 2 no 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Lapa 2 no 40