AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 20 no 40
Lapa 20 no 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3178 arii péc kastràcijas shie ieziimé teritoriju cits dziivoklii,cits né. manéjais zin ka dziivokljos un uz mashiinas riepàm ir aizliegts(arii uz mocha)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3179. Nu ārā viņš var iet un zīmēt to savu teritoriju cik uziet, esmu gan dzirdējusi ka ir arī tādi kuriem palīdz kastrēšana un dzīvoklī vairs neiezīmē teritoriju, nu redzēs kā būs, tas jau nav vienīgais iemesl kādēl kastrēšu. Kā būs tā būs.
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
3280. Es jau cenšos pieskatīt, bet viņam tās piles pasprūk nemanot. Vienreiz pat bija tā, ka iegājām iekšā draugu dzīvoklī un noliekam suni zemē, un Tipim uzreiz kāja augšā pie ieejas durvju stenderes
3281. Nu, mums nav tik traki, es viņu pieskatu, bet nav mēģinājis tā darīt. Vienīgi mājās tas nelaimīgais virtuves krēsls.
Elīna- Hero
3282. manéjam prieki ir mezhà,katrs koks ir jaapchurà
Silkite- Estimable
3282. Mūsu lielais īru seters iespaidojies no Lotes un sācis čurāt uz paladziņa. Mēģināšu trešdien sarunāt ārstu, lai var kastrēt, jo nu ir sācis izrādīt pastiprinātu interesi par Loti. Laikam Lote kļūst par sievieti :)
3284. Ar kājiņu it kā viss labi, pieklibo vēl, bet iet jau uz labo pusi. Kad noņēmām ģipsi, es vispār uz to kāju nevarēju paskatīties-2xtievāka bija kļuvusi, bet tagad jau sāk atkopties. Viņai pirkstu daļa tagad ir uz āru vērsta, cerams, ka paliks normāla tā kājiņa.
A īru seters gan mīļš- laiza Lotei ausis, muguru un vēl visu ko.
A īru seters gan mīļš- laiza Lotei ausis, muguru un vēl visu ko.
3285. Es citā forumā lasiju, ka īru seteriem pēc kastrēšanas esot problēmas ar spalvu!
Elīna- Hero
3287. arprats... kaa jums neveicas... Lotei tak arii bija kautkada seeniite vaine?
3288. Nē, Lotei bija ērcīte, bet seterim ir nespodrā spalva (tāda ir veciem suņiem). Viņa ir tāda pūkaina.
Tāda vienkārši viņam tā struktūra spalvai. Bet Lotei jau ataug tā spalviņa- tāda spīdīga un gluda :) Vēl uz paurīša, vēderiņa un nedaudz uz kājiņām pietrūkst, bet kopumā- Super!!!
Tāda vienkārši viņam tā struktūra spalvai. Bet Lotei jau ataug tā spalviņa- tāda spīdīga un gluda :) Vēl uz paurīša, vēderiņa un nedaudz uz kājiņām pietrūkst, bet kopumā- Super!!!
3289. varat mani apskaust !!! pie mums +15°c sauliite un véjsh
Silkite- Estimable
3291. bet cik tev aiz loga???
Silkite- Estimable
3293. Muus gan nevar apskaust jo aizvakar uzsniga sniegs LOL tagad visi kalni atkal balti un ir auksts BRRRR!!!
Buciiti - un taads apseejs cik ilgi sunju puikaam jaaneesaa?? Kameer kaada meitene mekleejaas vai kaa??
Buciiti - un taads apseejs cik ilgi sunju puikaam jaaneesaa?? Kameer kaada meitene mekleejaas vai kaa??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3294. Vai kaadam ir kaada zinaashana vai no Latvijas kaads brauks shogad uz CRUFTS 2010 piedaliities??
Es trakaa izdomaaju palikt galiigi traka un aizlaist paskatiities un nopirku jau biljetes :) Un tagad nevaru vien sagaidiit!!!
Es trakaa izdomaaju palikt galiigi traka un aizlaist paskatiities un nopirku jau biljetes :) Un tagad nevaru vien sagaidiit!!!
Ruby- Estimable
3295. a cik maksā tās biļetes uz Crufts? :)) Es kādreiz braukšu skatīties :DDDD kādreiz.. :D
3296. nu ieeja jau neko daudz nemaksaa, es tikai vienu dienu buushu (Toy dienu) un maksaaja man kaa studentam 9 poundi, es zinu ka vairaak par vienu dienu neiztrueeshu tur jo nu diezgan pamatiigi jau taa buus - saakaas 8.30 un beidzaas 7.30 vakaraa!! Cik zinu shogad pieteikushies kaut kur 300 chihi, lielaakaa dalja garspalvainie, zinu ka vakaraa kritiishu no kaajaam nost!! Galvenais jau lidmashiinas biljetes laiciigi nokaartot un ja girbas palikt ilgaak tad viesniicu, un par cik izstaade notiek pie pashas Birmingham lidostas tad par transportu arii nko daudz nesanaak maksaat!
Ruby- Estimable
3297. oho viss taa pa nopietno, lidmashiina, viesniica- tikai zheel ka pashi nepiedalaties! nu tad jau tev bus riktigie piedzivojumi, 300 chihi!! tikai neaizmirsti fochuku panjemt lai vari smukaakos mums paradit! :)
3298. Ruby, tas apsējs Tipītim tieši pirkts priekš ciemošanās reizēm. Manuprāt, ja ikdienā tādu liek apkārt, tad nekas labs nevarētu būt. Un tas apsējiņš ir tik viegls un uz klipsīšiem, ka dauzoties mierīgi var noplēst
3299. es izlidoju 6.30 no riita un esmu atpakaj 22.30 vakaraa tajaa pashaa dienaa, taa kaa viesniicu man nevajadzees LOL Lidojums no mums ilgst 50 minuutes ( no kuraam 20-30 minuutes gaisaa) - aiiii kaa man gribeetos lai visi lidojumi buutu tik iisi, pat kafiju iisti nepaspeej izdzert kad jau laizhaas lejaa :)
Ja brauktu kaadreiz piedaliities tad ar sunjiem jaaceljaas paari ar praami un tas ir vismaz 1,5 stunda uz uudens un peec tam veel liidz Birminghamai jaatiek, nu kjeepa lielaaka!
Ja brauktu kaadreiz piedaliities tad ar sunjiem jaaceljaas paari ar praami un tas ir vismaz 1,5 stunda uz uudens un peec tam veel liidz Birminghamai jaatiek, nu kjeepa lielaaka!
Ruby- Estimable
3300. Mans īru seters tūlīt brauks uz kastrāciju. Guļ pavisam kluss stūrī un nemaz nepienāca man klāt, kad piecēlos. Laikam jūt?
Lapa 20 no 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Lapa 20 no 40