AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 11 no 40
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2958. jautri, jautri...
klausieties a kur pazudusi forum bilde??? man tikai neradas vai jums ari neradas?
klausieties a kur pazudusi forum bilde??? man tikai neradas vai jums ari neradas?
2960. Bilde nekur nebij palikusi, bij noticis foruma gljuks.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
2962. Eliina, ir tak sestdiena ... kaut kad tak mums arii jaatpuushas, jaapaeed un savi mazie - lielie miiljumi jaasamiilee unlaukaa jaaizlaizh izskrietiesEliina rakstīja:2959. Forshi ka man KADS atbildeja, bet prieks ka bilde atkal radas
2963. tas jau nebija domats TEV bet musu glavenajam, kas atbild par visma tehniskajam lietam
2964. Mmmm shodien aaraa super laiks, bijaam laukaa izskrieties pa sauliiti un sniegu Sen kas taads nebij izbaudiits - tagad esam paarlaimiigi slapji un paargurushi
2965. Super Dream jums tadas pastaigas, kaa man jau pietruukst manu meitenju, Sherija droshvien apchuraasies no prieka kad satiks mani atkal Gribu tagad aatraak vasaru lai varetu iet ara ar visaam un dauzities pa zaaliiti.....
2966. Ak vasara, vasariņa ... mēs arī esam pārilgojušies visi pēc tās, tāpēc arī šodien skrējām izbaudīt tik sen neredzētos siltos saules starusLily rakstīja:2965. Super Dream jums tadas pastaigas, kaa man jau pietruukst manu meitenju, Sherija droshvien apchuraasies no prieka kad satiks mani atkal Gribu tagad aatraak vasaru lai varetu iet ara ar visaam un dauzities pa zaaliiti.....
es gan klusībā apskaužu /nepārproti, ne ļaunā nozīmē/ tevi ka vari cepināties ... eh, kaut es tur arī būtu un paceptos
2967. uu jaa, tagad pati nesaprotu kaa es pims dazhaam dienaam vareju besiities par sho karstumu bet tagad sapratu, ka riit jau maajaas paradiizei kaadreiz tak jaabeidzas :D Bet es te nevareetu dziivot jo pirmkaart- nav gashiigu chipsu un otrkaart- sunjiem te ir par karstu. Ja nav sunju, tad manis arii nav!
Un vispaar taa cepinaashanaas ar nav tik laba, esmu nodegusi kaa sarkans galjas gabals un saap visas malinjas... pat ausis nodega
Un vispaar taa cepinaashanaas ar nav tik laba, esmu nodegusi kaa sarkans galjas gabals un saap visas malinjas... pat ausis nodega
2968. sarkans galjas gabals!!! Nu tu gan pateici
Piekriitu, es arii lai ar kaa miilu karstumu un "karstās" zemes - dziivot es tur nevareetu, jo tur nav tik ljoti garshiigie ceptie studentu kartupelji, kreejums, shokolaade un saldeejums Un sunjiem seedeet istabaa pie kondicioniera - taa arii nav dziive
Piekriitu, es arii lai ar kaa miilu karstumu un "karstās" zemes - dziivot es tur nevareetu, jo tur nav tik ljoti garshiigie ceptie studentu kartupelji, kreejums, shokolaade un saldeejums Un sunjiem seedeet istabaa pie kondicioniera - taa arii nav dziive
2969. Es ;sodien biju laimīgākais cilvēks pasaulē:))))
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2971. Uuuu biju ekskursijā, uz Klaipēdu:) bija superīgi un pagaidām tas ir noslēpums:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
dziivot es tur nevareetu, jo tur nav tik ljoti garshiigie ceptie studentu kartupelji, kreejums, shokolaade un saldeejums Un sunjiem seedeet istabaa pie kondicioniera - taa arii nav dziive [/quote]
2975.kas ir ceptie studentu kartupelji????tie ir cepti kartupelji pannà????
2975.kas ir ceptie studentu kartupelji????tie ir cepti kartupelji pannà????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja: 2975.kas ir ceptie studentu kartupelji????tie ir cepti kartupelji pannà????
2976. Paldies Buciit par jauko sveicienu!
Miilji sveicieni sirsninjsveetkos no muusmaajaam Jums visiem visiem
Silkite, aha "studentu kartupelji" ir miiljie zalji izceptie kartupelji ar sipoliem uz pannas
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2978. OOOO domaaju ka siikajiem sunjukiem, nu it iipashi chihuahua, karstuminsh nekaiteetu :) njemot veeraa ka naakushi vinji no Meksikas, un ir taaaadi karstumiilji Manam koleegjim no Kubas ir divi chihi maajaas un to tik vien dara kaa sauljojaas sauliitee un visus aprej LOL
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2979. Tagad atklaajaas arii manas cepinaashanaas sekas Es nezināju, ka ausis var apdegt un tapēc krēmu nesmērēju un visu laiku staigāju ar atsegtām ausīm.... 6dien no rīta skatos uz ausīm sarkanas čūlas un ļoti sāp nevarēju pagulēt. bet nu visi smejās par mani un saka, ka tikai manas atljukushaas ausis var taa apdegt
2981. Ak tu nabadziite, tas tak shausmiigi saap! Nu buus tev maaciiba un naakoshreiz NOTEIKTI nosmeereesi ausis!!! Ja tu gadiijumaa tiec liidz aptiekai tad vari iegaadaaties DIETONA ZIEDI (http://www.google.lv/#hl=lv&source=hp&q=dietona+ziede&btnG=Google+mekl%C4%93%C5%A1ana&meta=&aq=f&oq=dietona+ziede&fp=af5994d644dea160) tas ir iists briinumliidzeklis saules apdegumiem,es vienreiz pamatiig nodegu saulee un gandriiz jau buutu bijis jaatcelj briivdienas deelj taa ka tik pamatiigi apdegu, bet man iedeva sho ziedi un vienas nakts laikaa viss paargaaja! Es bija glaabta LOL
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2982. paldies Ruby, bet man vecaki saka ka vnk. nevajag aiztikt un tad uudens pats uzsuuksies un bus ok :D ja neaiztiek tad jau nesaap, pirmo nakti un dienu tikai visu laiku sursteja
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Lapa 11 no 40