AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 7 no 40
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
Āāā tik forši.. Prieks par jums, Ruby!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
2860. Apsveicu, Ruby!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
2863. Paaaaldies miiljaas meitenes ka priecaajieties kopaa ar mums :D Es jau veeljoprojaam esmu shokaa, vienkaarshi nebiju neko taadu gaidiijusi LOL un taa peekshnji visas shitaas ruupes sagaazhaas virsuu LOL labi ka veel viirs apdomaajaas un panjeema mazo piektdienaa un visas briivdienas vareesim pavadiit kopaa, bet nu pirmdien tad jau vajadzees palikt ar aukliiti (manu mammu) maajaas.
Vaardinsh laikam mums buus Roxija (Roxy un miiljvaardinjaa jau maajaas saucam par Ruksiiti LOL).
Pepijai patiik mazais, speeleejaas un uzvaktee, bet gultinju shonakt ar vinju nedaliija. Lurdesinja pagaidaam ir ljoooooti piesardziiga, neljauj mazajai naakt klaat pie sevis un bishku ta kaa baidaas no vinjas. Kad mazaa chuch tad tik pieiet un aposta. Ceru ka pirmaas dienas tik buus taadas piesardziigas un veelaak jau visas varees dauziities kopaa :)
Vaardinsh laikam mums buus Roxija (Roxy un miiljvaardinjaa jau maajaas saucam par Ruksiiti LOL).
Pepijai patiik mazais, speeleejaas un uzvaktee, bet gultinju shonakt ar vinju nedaliija. Lurdesinja pagaidaam ir ljoooooti piesardziiga, neljauj mazajai naakt klaat pie sevis un bishku ta kaa baidaas no vinjas. Kad mazaa chuch tad tik pieiet un aposta. Ceru ka pirmaas dienas tik buus taadas piesardziigas un veelaak jau visas varees dauziities kopaa :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2865. Ak šīs atmiņas,vārdiņa došana,kucēna pirmais vakars jaunajās mājās...kā gribētos to visu piedzīvot vēl...
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
2866. OOO jaa Sirsninja un plus veel visas ruupes un neguleetaas naktis LOL Kaut gan man jau divi izaudzinaati un izloloti sunjuki ir, taapat ar shito tagad liekas ka neko vairs nezinu un nemaaku :)
Ruby- Estimable
2867. a kaa tad tagad ar to suniiti ko esat jau pieteikuši? Bus visi 4?
2868.Ak ar to kuceenu ir taa ka nav neviens veel konkreets nav pieteikts, bet vienkaarshi man ir cilveeks kas aizliek par mani labu vaardu un meklee pa visaam labajaam audzeetavaam man kuceenu - shovu kvalitaates. Tas var nenotikt veel tik aatri, taapeec jaabuut pacietiigiem, pagaidaam nevienam metienu nav un vinji iipashi nereklamee ja kas gaidaams vai plaanots, jo nekad nevar zinaat kas buus un plus vinji biezhi nepaaro, paaro tikai tad kad ir vajadziigs jauns chempions. Nu es jau esmu staastijusi cik gruuti tas viss ir te un kaada ir konkurence. Nu tad nu sarunaajaam ka shis kuceens veel paliek speekaa un mees esam veel rindaa :) Un to ka gribeejaam uzreiz divus apmeeram vienaada vecuma, to jau arii tev staastiiju un redz kaa sapnji piepildaas Tik ceru ka tas buus tuvaak uz vasaru kad tas otrais sapniits piepildiisies LOL
Ruby- Estimable
2869. Ruby, shobriid varu pateikt tikai vienu- tu esi laimiigaaaaa!!!
2870. Paldies Lily, es jau veeljoprojaam juutos kaa pa maakonjiem nezinu veel kad nolaidiishos LOL nekad nekad nebiju gadiijusi neko taadu no viira!! Kad vinsh atveda vinju maajaas es biju iemigusi pie televiizora un peekshnji juutu ka man kaads dod mazas sunju buchinjas, atveru acis skatos Pepija bet super mazinja - neko nesaprotu un kapeec taada kuceena elpinja vinjai??? Ilgi nevareeju atjeegties un tureeju vinju pie sevis klaat, man pat bail bija paskatiities uz vinju, likaas ka taa nav taisniiba bet tikai sapnis no kura tuuliit pamodiishos bez sunjuka LOL
Ruby- Estimable
2872. tev ir jàdod liela bucha viiram ,super
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2873. Bija bija buchu shoreiz pelniijis
Ruby- Estimable
2874. Sveiki visiem šajā skaitajā ''bezsniega'' dienā
Tieši pirms 10 gadiem, 2000. gada 2. februārī mana brāļa istabā piedzima 8 kucēni- aziāti, trīs no tiem palika dzīvot pie mums. Šis datums ir diezgan nozīmīgs, jo kucīte kas dzimusi šajā metienā, Giza, pirms diviem gadiem- 2.februārī dzemdēja kucēnus (tieši tajā pašā brāļa istabā), savā dzimšanas dienā.. un tā sanāca, ka tā bija arī viņas miršanas diena..... :((( un tādēļ atļaujos te apsveikt savus lielos sargus, mīluļus 10 gadu jubilejā! Suņu gados tas ir jau 70!
Slinkais sargs Nureks
Tieši pirms 10 gadiem, 2000. gada 2. februārī mana brāļa istabā piedzima 8 kucēni- aziāti, trīs no tiem palika dzīvot pie mums. Šis datums ir diezgan nozīmīgs, jo kucīte kas dzimusi šajā metienā, Giza, pirms diviem gadiem- 2.februārī dzemdēja kucēnus (tieši tajā pašā brāļa istabā), savā dzimšanas dienā.. un tā sanāca, ka tā bija arī viņas miršanas diena..... :((( un tādēļ atļaujos te apsveikt savus lielos sargus, mīluļus 10 gadu jubilejā! Suņu gados tas ir jau 70!
Slinkais sargs Nureks
2875. Lily - sveiki sveiki bezsniegotajaa dienaa, nez kas riitaa dariisies, jo muusu galaa arii sniegu sola (atkal jau!!!) buutu forshi ja atkal kaadas briivas dienas iedotu skolaa LOL
Apsveicu taveejos miiluljus jubilejaa Man ljoti zheel ka ar kuciiti taa notika :(
Apsveicu taveejos miiluljus jubilejaa Man ljoti zheel ka ar kuciiti taa notika :(
Ruby- Estimable
2877. jaa tas gan tiesa, zheel gan ka taa :(
Ruby- Estimable
2878. Sveiki! Šodien uzņēmu pēdējo adrenalīna devu izstādē un tagad laimīga visu nedēļu ceļojot varēšu domāt par savu skaistulīti, Lilijas meitiņu Atā meitenes, būšu atpakaļ tikai nākam pirmdien!
2879. vai kàds ir pats ar savàm rokàm taisiijis zhagarinjus????shodien gribétu pagatavot(pirmo reiz mùzhà) varbuut kàdi ieteikumi ????
Silkite- Estimable
2880. pati neesmu,bet varu uzzvanit savai tanntei un pajautat, ja nezini ka
2881. tiko miiklu pagatavoju(atradu càlii foto recepti),péc 2 st sàkshu cept,nezinu kas sanàks paldies eliin,bet laikam jau vairs nevajadzés ja shitie izgàziisies,tad noteikti prasiishu tavas tantes recepti
Silkite- Estimable
2882. labi, tad gaidisim rezultatu
Mans bralens ari nesen gribeja UK taisit zagarinus nezinu gan ka vinam viss beidzas bet ari prasija recepti
Mans bralens ari nesen gribeja UK taisit zagarinus nezinu gan ka vinam viss beidzas bet ari prasija recepti
2883. sanàca ideàli,bet baigà kjépa ar to miiklu
Silkite- Estimable
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Lapa 7 no 40