AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 23 no 40
Lapa 23 no 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3327. vaitik nav musu kuceninu pusmaasa? tevs garspalvains? Metienaa bija divas maasinjas?
3328. oo super apsvecu ajame
oj man sodien jautra diena trakaa genetikas ieskaite un vel pa vidu suns. sodien pasaigajoties ar shaneli pilida man burviigs labradors domaju ka gan jau atradiies saimnieki. aizejot majas skatos ka sis vel vazajas apkart. skreju uz kursiem paspeleejos sis man lidzi nu ko pa celam ievedu pie draudznes kamer es ieskaiti rakstiju. tagad esmu majas ar suni visur apkarte jau pazinojumi izlimeti jagaida saimnieki,bija bez kakla siksnas
Shaneles jaunais hiperkativais draugs par kuru vina sajuusma
oj man sodien jautra diena trakaa genetikas ieskaite un vel pa vidu suns. sodien pasaigajoties ar shaneli pilida man burviigs labradors domaju ka gan jau atradiies saimnieki. aizejot majas skatos ka sis vel vazajas apkart. skreju uz kursiem paspeleejos sis man lidzi nu ko pa celam ievedu pie draudznes kamer es ieskaiti rakstiju. tagad esmu majas ar suni visur apkarte jau pazinojumi izlimeti jagaida saimnieki,bija bez kakla siksnas
Shaneles jaunais hiperkativais draugs par kuru vina sajuusma
3329. oo Eliin tev jauns suns bet vispar bedigi.... :( ka vinsh uzvedas tava maja?
3330. shanele prieciiga?!!!! abi spéléjàs vai kà??? cerams,ka atradiisi jaukulim atpakalj saimniekus
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3331. vins elso loti un slieenajas nezeligi aa un vel bija gaisu
Shanele vinam patik vins vinu laiza, bet vinai gan nepatik,tagad katrs sava istaba kamer nomierinasies
ja es ari ceru ka atradiisies, savadak mamma pa telefonu neizklausijas diez ko laimiiga
bet nu es ka lielaa sunu mile nevareju vinu atstat uz ielas ja neatradiisies saimnieki vediishu uz patversmi
Shanele vinam patik vins vinu laiza, bet vinai gan nepatik,tagad katrs sava istaba kamer nomierinasies
ja es ari ceru ka atradiisies, savadak mamma pa telefonu neizklausijas diez ko laimiiga
bet nu es ka lielaa sunu mile nevareju vinu atstat uz ielas ja neatradiisies saimnieki vediishu uz patversmi
Lily rakstīja:3327. vaitik nav musu kuceninu pusmaasa? tevs garspalvains? Metienaa bija divas maasinjas?
3332. Jap, laikam tā pati vien būs :)
3334. ajame, apsveicu ar mazo miiluli
Pēdējo reizi labojis Dream Piektdiena Februāris 26, 2010 9:00 am; labots 1 reizi
3338. Ajame - neka bez panakumiem nakts mums pagaaja loti mieriigi. suns audzinats gulta pat neprasas
sodien aizvediisu uz kliniku lai paskatas var but vinam ir chips. tetuvejums vinam ir bet tikai 3 skaitli un gruuti saskatami jo spalva ieaugushi
sodien aizvediisu uz kliniku lai paskatas var but vinam ir chips. tetuvejums vinam ir bet tikai 3 skaitli un gruuti saskatami jo spalva ieaugushi
3339. O, forshi! Mes Dendiju ari nemam no Imantas un pashi ari Imanta dzivojam!!! No ka nemi kucenu?ajame rakstīja:3326. Njeemaam no Imantas. Melna ar spilgtiem laasumiem. Riktiiga smukuliite :)) bildes buus naakam sestdien ( varbuut pat piektdien). Maate kuceeniem no Lv, teevs no Krievijas.
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
3340. Eliin, pamēģini vai suns komandas saprot? Varbūt ja mācīts suns būs, tad tādu jau uzreiz zina, ka meklē kāds.
3342. Eliina dzivo ImantaBuciitis rakstīja:3341. Eliin, kurā mikrorajonā Tu Rīgā atrodies?
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
3343. Varbūt vajag pazvanīt uz radio stacijām paziņot par atrastu smuku labradoru vai arī salikt internetā sludinājumus iekšā. Vai arī caur draugiem.lv, tur kur tā sadaļa "Draugi runā".
3344. Buciiti- mak vins komandu sedi un kepu dod,bet to jau vairaakusm mak.
nu skatisos ko mums teiks ar Twixy klinika un tad vajadzes uz LKF un Favoritu pazvaniit.
nu skatisos ko mums teiks ar Twixy klinika un tad vajadzes uz LKF un Favoritu pazvaniit.
Buciitis rakstīja:3343. Varbūt vajag pazvanīt uz radio stacijām paziņot par atrastu smuku labradoru vai arī salikt internetā sludinājumus iekšā. Vai arī caur draugiem.lv, tur kur tā sadaļa "Draugi runā".
3345. tas viss jau izdariits tikai nav pazvaniits uz radio vel, jo nevar jau zinat uz kuru zvanit vinu ir tik daudz....
esmu jau rajona 12 sludinajumus salimejusi, laikam vajadzes vel kaut kur talak aiziet salimet.
3346. Es domāju, ka ja aizrakstīsi uz studiju epastu, tad arī derēs. Radio swh swh@radioswh.lv Radio Skonto - studija@radioskonto.lv. Kas vēl ir tādi radio ko cilvēki klausās biežāk?
3347. Te vari uz Star FM http://www.starfm.lv/?specialcontent=mail&to=27 ziņu ierakstīt.
3348. http://www.capitalfm.lv/ augšā labajā stūrī var nosūtīt ziņu uz ēteru.
Latvijas radio 2 ētera telefons 67 211 318.
Latvijas radio 2 ētera telefons 67 211 318.
Pēdējo reizi labojis Dream Piektdiena Februāris 26, 2010 12:19 pm; labots 1 reizi
Lapa 23 no 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Lapa 23 no 40