AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 22 no 40
Lapa 22 no 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3303. Mums saulaina dieniņa šodien. Pilnīgi rodas tāds pavasara fīlings
3304. Nu gan karsta dieniņa un darbu kalni un jūra ... kā lai ar visu tiek galā
3305 pie mums apmàcies un lietainslaiks ,bet joprijàm silti
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3307. lasiiju sho jaunumus zinjàs driiz jau arii piepùshamàs laivas nebus,sàciet tàs sapirkt
Silkite- Estimable
3308. Man vispirms pašai vajag gumijniekus Gribas tādus smukus ar rozā puķēm
3309. es arii tàdus gribu,bet tiku pie melniem ar uzrakstiem joprojàm esmu mekléjumos,lai tiktu pie skaitiem gumijniekiem
Silkite- Estimable
3310. Tev, Silkit, ir vismaz lielākas iespējas tādus atrast nekā man Pie mums saka, ka vispār vairs nav. Sen jau teicu, ka jātaisa gumijnieku bizness augšā
3314. pie mums ari snieg un puteno, mans melnais suns ir palicis balts un izskatas pec lacha :D
3316. Pie mums kaadus 2-3 gadus atpakalj bija taa trakaa eera ar tiem kraasainajiem gumiijniekiem, tad bij visvisaadi kaadus gribaas un kaadus negribaas!!! Tagad jau mazaak paliek, un mazaak arii uz ielaam redzu kaadu valkaajot, tagad tikai UGG's zaabaki visur redzami, laikam nomainiija gumijniekus LOL
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3318. UGG's ir ljooooti silti un ljooooti eerti aitas vilnas zaabaki, gan iekshpusee gan aarpusee!! Razhoti Austraalijaa. Vislabaakais efekts ir valkaajot tos ar pliku peedu, bez nekaadaam zekjeem! mmmmmm visu dienu taada sajuuta kaa ar chiibaam staigaa LOL
Re te visaadi modelji - gan lielajiem gan mazajiem, arii viirieshiem --> http://www.uggaustralia.com/index.aspx
Re te visaadi modelji - gan lielajiem gan mazajiem, arii viirieshiem --> http://www.uggaustralia.com/index.aspx
Ruby- Estimable
3319. tie ir tie kas tagad pie mums ari bija modee :) Es pashlaik ar taadiem staigaaju. Bet tie iistie ar ko staigaa austraalijaa maksaa daargi
3320. Nju jā, bet nāks tie traki plūdi, kad tas sniegs kusīs, tad ar šitādiem nekāda staigāšana, tāpēc gumijniekus vajag
3321. Jaa padaargi vinji maksaa bet ir to veerts :) Jo ja kaartiigi ruupeesies tad kalpos ilgi :) Es iegaadaajos "istos" UGG's jau pagaashgad un veeljoprojaam shljuukaaju LOL Bet es parasti censhos izvairiities lietus laikaa vinjus valkaat, man zheel :( sabojaat!
Lily - Latvijaa ir iistie UGG's paardoshanaa??
Lily - Latvijaa ir iistie UGG's paardoshanaa??
Ruby- Estimable
3322. Ruby, es neesmu redzejusi bet man liekas, ka ir. Radinieks esot redzeejis, ka austraalijaa visi ar tadiem staigaja jau pirms vairakiem gadiem un teica ka daargi tur maksaaja, a mes LV atpalikushi, tikko bums tikai bija un visiem rigaa tagad ir taadi spilgtaas kraasaas
3322. Austraalijaa vinji stabili ir leetaaki kaa Eiropaa :( Zheel, gribeetos veel kaadu paariiti pagaadaat!
Uz atlaideem nebija nekaadas izveeles, visi tik tie adiitie ar kuriem nav iespeejams pastaigaat :( Te arii staigaa ar vinjiem nu jau kaadus 4-5 gadus stabili!!!
Uz atlaideem nebija nekaadas izveeles, visi tik tie adiitie ar kuriem nav iespeejams pastaigaat :( Te arii staigaa ar vinjiem nu jau kaadus 4-5 gadus stabili!!!
Ruby- Estimable
3323. Mees nopirkaam suniiti!!!!!! Naakam piektdien vediisim maajaas :)) bijaam divaas vietaas, pirmie bija smuki, bet negaaja pie sirds. Kad ieraudziijaam otros, tad viirs uzreiz teica, ka njemsim!!! Aaaa.. Esmu laimiiga!! Cik maz cilveekam vakag prieksh pilnas laimes!!!
3324. super,apsveicam kà tad sauksiet un kàdà kràsà???, gaidiisim nàkotné bildes
Silkite- Estimable
3325.[b] Ajame, no kurienes tad paņēmāt? :) kadaa kraasaa?? pastaasti ko vairaak!!!! apsveicam!
3326. Njeemaam no Imantas. Melna ar spilgtiem laasumiem. Riktiiga smukuliite :)) bildes buus naakam sestdien ( varbuut pat piektdien). Maate kuceeniem no Lv, teevs no Krievijas.
Lapa 22 no 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Lapa 22 no 40