AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 31 no 40
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3406. Tu domaa ka tas bija fake profils??
Galvenais ka visi kas bija iekomenteejushi zem bildes, tieshaam ticeeja ka tas ir puika, nu tas Argucis LOL bet tak uzreiz var redzeet ka "starp kaajaam" nekaa nav nu kam puisim vajag buut!!! Argucis jau izaudzis!!! Nesaprotu ja vinjai pashai ir tojs bet veel kuceens , kaada jeega likt cita bildes un teikt ka tas ir tavs
Galvenais ka visi kas bija iekomenteejushi zem bildes, tieshaam ticeeja ka tas ir puika, nu tas Argucis LOL bet tak uzreiz var redzeet ka "starp kaajaam" nekaa nav nu kam puisim vajag buut!!! Argucis jau izaudzis!!! Nesaprotu ja vinjai pashai ir tojs bet veel kuceens , kaada jeega likt cita bildes un teikt ka tas ir tavs
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3407. VAINE es parunāju ar viņa smammu un viņas mamma ļoti atvainojās un teica, ka turpmāk pasekos līdzi ko meita dara internetā un tā. Nu katrā ziņā mamma bija ļoti sakarīga
Viņa teica, ka nezin kapēc meitai bija tāda rīcība. Rakstija ka viņiem pašiem tojs, bet ka nezin kapēc meita manu par savu uzdeva. Teica, ka varbūt tapēc, ka viņiem esot baigi niknais un tā.
Bet jā par to kājstarpīti es arī nobrinijos
tur tak nekā nav.
Viņa teica, ka nezin kapēc meitai bija tāda rīcība. Rakstija ka viņiem pašiem tojs, bet ka nezin kapēc meita manu par savu uzdeva. Teica, ka varbūt tapēc, ka viņiem esot baigi niknais un tā.
Bet jā par to kājstarpīti es arī nobrinijos
tur tak nekā nav.
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
3409. haha laikam gan
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
3410. labi ka mums tik aciiga ir Ruby nezinu kàda jéga ir njemt citu bildes????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3411. Es vakar vienkaarshi skatiijos taas domugrupas galerijas un pati nesenaakaa galerija bija taa kur tas Odrija, beigaas ieskatiijos ka apakshaa sarakstiits Argucis
Ruby- Estimable
3412. Jūtos vīlusies- Favorītā it kā bija jābūt dermatalogam no Ungārijas, bet tā vietā bija sausās barības reklāma... :(
ajame rakstīja:3412. ..... sausās barības reklāma... :(
3413. kā tas ir sausās barības reklāma ? Tad jau ieguvi info kura ir vislabākā barība sunim?
3414. Un ko... nestāstija par dermatoloģiju??
Pēdējo reizi labojis Lily Trešdiena Marts 10, 2010 10:31 pm; labots 1 reizi
Lily rakstīja:2414. Un ko... nestāstija par dermatoloģiju??
3416. Lily, tev jūk cipariņi :)
Par dermataloģiju stāstīja tikai to, ka lai iegūtu labu spalvu, jāēd eucanuba! :)
3417. haha nu gan.... Nejau visiem Eukanuba der Vinja ir otra treknaakaa bariba, musu kuceniem bija skidri vederi...
3418. Ja? A seminārā teica, ka tā ir visām barībām barība.. Nu tjip pati labākā ...
Bet nu labi, vismaz pavizinājos līdz Rīgai un atpakaļ :D
Bet nu labi, vismaz pavizinājos līdz Rīgai un atpakaļ :D
3419. Nu nevar but viena barība, kas der visiem suņiem Cik ilgi tad jums tur tā reklāma ''gāja'' ?
3421. Vairāk nekā stundu, bet es jau nepaliku līdz beigām- aizbraucu prom.
Es jau neko, bet tad vismaz varēja Favoritā tā arī pateikt, ka būs vienas barības reklāma, nevis teikt, ka būs dermatalogs, stāstīs par saslimšanām, utt. utt......
Bija angļu ar tulku krievu valodā, cilvēku bija diezgan daudz.. uz aci.. man likās kādi 30?
Es jau neko, bet tad vismaz varēja Favoritā tā arī pateikt, ka būs vienas barības reklāma, nevis teikt, ka būs dermatalogs, stāstīs par saslimšanām, utt. utt......
Bija angļu ar tulku krievu valodā, cilvēku bija diezgan daudz.. uz aci.. man likās kādi 30?
3423. Škrobe par to, ka nācāc Loti mocīt.. :( Jo domāju, ka tiešām būs kas vērtīgs un varēs ar viņu aprunāties un tā..
3424. Sviests kaut kaads!! Eukanuba ne tuvu nav taa labaakaa bariiba, tik daudz atsauktas ir vinju bariibas deelj kaut kaadiem nepareiziem integrentiem :(
Noraksti sho stundu Lotinjas socializaacijas labaa :) Es taa vienmeer domaaju, ja nu pasaakums galiigi nav izdevies!
Noraksti sho stundu Lotinjas socializaacijas labaa :) Es taa vienmeer domaaju, ja nu pasaakums galiigi nav izdevies!
Ruby- Estimable
3426. man ari Favorita visu laiku saka ka jadod EUKANUBA!!! Kad devu Hills, tad uz mani paskatijas ka uz kadu stulbeni.. Dendijam garshoja Eukanuba(tagad ed DIAMOND, ko ieteica Eliina ), krustmates bokseri ari ed Eukanuba... Isteniba Dendijam garsho pilnigi viss!!! Shodien man baranku nozaga un aizskreja zem divana
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
3427. Pareizi ir - nav ko vinju kaardinaat
Ruby- Estimable
3428. Nebij tik traki, tieshi kad Ajame aizgaaja, tad jau saakaas staastiishana no veterinaaraas puses. Un kad beidza staastiit, saakaas jautaajumu dalja, nabaga tas vets :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
3429. nu ko, reklaama arii shad tad firmu paarstaavjiem ir vajadziiga!!!! tagad pirksim Eukanuba ja jau taa iesaka speciaalistiajame rakstīja:Par dermataloģiju stāstīja tikai to, ka lai iegūtu labu spalvu, jāēd eucanuba! :)
3430. 10. sekunžu eclipses treileris! Kaut kāds izsmiekls! Tik sasodīti īss, ka pat izbaudīt nebija ko!
Starpcitu, es šodien nopirku ''Klejotāja'' , izvedīšu suņus ārā, tā pa fikso, un sākšu lasīt!!!
Starpcitu, es šodien nopirku ''Klejotāja'' , izvedīšu suņus ārā, tā pa fikso, un sākšu lasīt!!!
Pēdējo reizi labojis kristucis1 Ceturtdiena Marts 11, 2010 6:47 pm; labots 1 reizi
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Lapa 31 no 40