AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 30 no 40
Lapa 30 no 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3381. Nu ja ka ir Odrija!!!! Re taadas pashas bildes Sassaa ielikusi forumaa - https://c-rtt.latvianforum.net/persongie-fotoalbumi-f38/sniegs-un-sui-t369.htm
Atkal nozagtas bildes???
Atkal nozagtas bildes???
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3382. ooo Ruby laimiigaa!!!! Tu tiksi uz tik lielu izstaadi.... haha par tiem veikaliem un stendiem- man liekas tavam macinjam bus lieli zaudeejumi
Es varu ieteikt tikai viena veida siksniņas- Manas mīļākās ir neilona (laikam?) tadas ne parak tievas ka strikjiishi. Jo taas vistievaakaas gludaas ir ljoti tievas un griežās pirkstos, neertas, pinkjerejaas un gruti satvert, sliid...
Lilijas siksina:
Sherijas:
Mums ir arii tada pavisam tievaa ar to speciaalo kaklinju bet nu pec savas pieredzes varu pateikt, ka tajaa izstaazhu uztraukumaa vinja ir ljoti neerta, nevar sakjert tadu tievu :D
Es varu ieteikt tikai viena veida siksniņas- Manas mīļākās ir neilona (laikam?) tadas ne parak tievas ka strikjiishi. Jo taas vistievaakaas gludaas ir ljoti tievas un griežās pirkstos, neertas, pinkjerejaas un gruti satvert, sliid...
Lilijas siksina:
Sherijas:
Mums ir arii tada pavisam tievaa ar to speciaalo kaklinju bet nu pec savas pieredzes varu pateikt, ka tajaa izstaazhu uztraukumaa vinja ir ljoti neerta, nevar sakjert tadu tievu :D
3386. Liels paldies Lily un Eliin par bildiiteem un siksninju ieteikumiem, noteikti iegaadaashu :) Cik vinjas apmeeram maksaa?? Varbuut var vairaakas paskatiities :)
Bet kaut kaadas shausmas, turpat draugos nozagtas bildes LOL Odrija paartaisiita par Arguci Varu iedomaaties cik dusmiiga buus Sassaa Bet kaa lai vinjai pazinjo, vinja te reti iegriezhaas, ne??
Bet kaut kaadas shausmas, turpat draugos nozagtas bildes LOL Odrija paartaisiita par Arguci Varu iedomaaties cik dusmiiga buus Sassaa Bet kaa lai vinjai pazinjo, vinja te reti iegriezhaas, ne??
Ruby- Estimable
3387. Ruby tad jau tu redzeesi izstade tur buss LOOOTI liela izveele ar tam siksninam cena ir nu no kadi 3ls lidz pat 25ls
3388. aha esmu redzeejusi tos stendus kur taas siksninjas paardod, tik daudz ka galva reibst, tapeec nekad neesmu piegaajusi LOL Pladies :)
Ruby- Estimable
3389. Tadas ka mums ar Eliinu maksaa ap 2-4ls, izstādēs ir atlaides vienmēr ;) Ir jau arī ar swarovski dimantiņiem pa 30ls :D Nezinu vai jums radiis bet te piemeram ir Džollijas skaistā siksniņa :) -> http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=24000829&r
3390. Eliin, varbut man trauma no shiim siksninjaam Taa bija musu pirmaa un abas reizes kad es ar vinju gaaju ringaa mums neveicaas Lilijas laimigaa siksnina ir brunaa, kura arii izradijas Loras laimigaa :DD bet Sherijas siksninu nebiju vinai uzvilkusi lidz pat pirmajai izstadei, lai butu pirmais izgajiens ar sho siksinu
3391. Ljoti skaista Dzolijai siksninja :) Es nemaz nezinaaju ka vinja ar pa izstaadeem staigaa!
Ruby- Estimable
3393. Ruby- staiga Dzollija pa izstadem tikai vinas saimniece slinko
3394. Ak jaa tas slinkums ir baigais nedraugs :( Nu malachi malachi :)
Ruby- Estimable
3395. Arlabunakti meitenes, es lienu veel ko pamaaciities un tad uz savu migu
Ruby- Estimable
3396. Kaads pazinjoja Sassaa un pateica ka vinjas Odrijas bildes ir sveshaa albuumaa?? Lily vai tad juus neesat draudzenes??
Ruby- Estimable
3398. Un tu neesi skolaa Lily??
Es tuuliit dodos atkal uz savu moku kambari - koledzhu
Es tuuliit dodos atkal uz savu moku kambari - koledzhu
Ruby- Estimable
3401. Nee man patiik, pat ljoti, bet mums tie pasniedzeeji bishku sagaajushy crazy, un sadevushi shausmiigi lielu projektu tikai par 3 nedeeljaam!! Mees laikam protesteesim, jo to nav iespeejams izdariit!! Jaataisa projekts, plaanojums, izmaksas, modelji, visi ziimeejumi, atteli, perspektiivie raseejumi u.c. veseliem triis staaviem, maaja kurai pirmajaa staavaa ir bizness (vienlaha kas saistiits ar dizainu), otrajaa staavaa office, un treshajaa staavaa dziivoklis. Veel fasaade jaaizplaano un daarzs jaaiekaarto!! To nav iespeejams izdariit 3 nedeelju laikaa
Ruby- Estimable
3402. Njāaa.. traki.. man jau arī skola #$%^.. Prakses atskaite, studiju darbs, prezentācijas... Pilnīgi rokas nolaižas, kad apskatos kas jāsadara..
3403. Mums arii tagad it kaa taa prakse skaitaas LOL bet vinji shogad izdomaaja ka nekur muus nesuutiis, bet nodarbinaas tur pat skolaa!!! Nu kursh tad boss muus pirmaa gada studentiem liks shitaadu projektu taisiit??? Reaalajaa dziivee taa nenotiek!!! Ok protams nav probleemu visu sataisiit, bet laika tad maz, taa kaa mees jau izdomaajaam, ka kopeesim, neko no jauna neziimeesim, atradiisim to vienkaarshaako variantu!! Zagsim ja vajadzees LOL
Ruby- Estimable
3404. Sassaa Tu paņēmi pie dziesmas to meiteni draugiem.lv, kas Odrijas bildi bija savākusi?
3405. ĀRPRĀTS. Tiiko man pastāstija pa rnozagto bildi.
BIJU VNK ŠOKĀ.
Cilvēki ir vienkārši nožēlojami
Jau tik sīka un jau bildes zog
Nu jā. kaukā jāmējģina ar dr.lv tautas policiju lai izdzēš.
Vnk ĀRPRĀTS.!!!
Kāsreiz zaga manas bildes - tagad jau manu suni izmanto savām vajadžibām
vnk traki.
BIJU VNK ŠOKĀ.
Cilvēki ir vienkārši nožēlojami
Jau tik sīka un jau bildes zog
Nu jā. kaukā jāmējģina ar dr.lv tautas policiju lai izdzēš.
Vnk ĀRPRĀTS.!!!
Kāsreiz zaga manas bildes - tagad jau manu suni izmanto savām vajadžibām
vnk traki.
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lapa 30 no 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Lapa 30 no 40