AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 29 no 40
Lapa 29 no 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3356.
Ajame - Cik stundas peec operaacijas jums atdeva Lotinju??
Sanit - atklaasi kas bija taa nr.1 un nr.2 bariibas?? Kam tu tieshi meklee bariibu? Spalvai??
Ajame - Cik stundas peec operaacijas jums atdeva Lotinju??
Sanit - atklaasi kas bija taa nr.1 un nr.2 bariibas?? Kam tu tieshi meklee bariibu? Spalvai??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3357. Operācija beidzās ap 11.00, bijām pakaļ ap 14.00 laikam. Ruby, kāpēc tā jautā?
3358. ajame nu gan skumji. man pat raudat gribas..
apkart tik daudzi toji lauz kajas. br...
tam PIKUSHAM jaatnem ir vaislinieka stastus un jalaiz pencijas, pietiks vinam tik daudz neveveselu kucenu sarazot. DUSMAS uz tik bezadbildiigu audzetaju fujj vnk ka taa var.. vai tad nevar savadaka veida naudu pelniit...
Turies ajame!
maza Sarina gan burviiga
apkart tik daudzi toji lauz kajas. br...
tam PIKUSHAM jaatnem ir vaislinieka stastus un jalaiz pencijas, pietiks vinam tik daudz neveveselu kucenu sarazot. DUSMAS uz tik bezadbildiigu audzetaju fujj vnk ka taa var.. vai tad nevar savadaka veida naudu pelniit...
Turies ajame!
maza Sarina gan burviiga
3359. Es vienkaarshi ievaacu informaaciju :) Nu cik esmu dzirdeejusi tad Latvijaa veti dzivniekus atdod saimniekiem paaris stundu peec operaacijaam, un man personiigi tas neliekas pareizi. It kaa tachu labi speciaalisti ar ljoti nopietnaam attieksmeem, bet dziivnieks tachu peec operaacijas ir jaanoveero! Un peec tam tak mocaas gan tas dziivniecinsh gan saimnieks kam jaanoskataas kaa tie miiljumi bljauj un kliedz kad mostaas un atiet no narkozes. Visaadas lietas var notikt peec op, cukurs kriitaas it iipashi jau mazajiem, tas ir viens! Pepijai bija zobu raushana pati operaacija ilga labi ja paaris minuushu, bet suni peec tam kliinikaa notureeja veel vismaz 8 stundas, ar katetru kaajinjaa, lai buutu momentaala piekljuve veenai ja nu kas. Katetru iznjem tikai pirms atdoshanas uz maajaam. Sunjuki gulj tur kliinikaa apsildaamajaas gultaas, jo ir ljoti svariigi peec narkozes saglabaat siltumu. Taapat bija peec sterelizaacijas, Pepiju klniikikaa tureeja veel 8 stundas peec tam, sterelizaacija ilgst labi ja 20 minuutes, maza narkozes deva. Taapat arii peec rengeniem, arii neliela deva, bet tureeja peec tam uz noveeroshanu. Parasti tak kliinikas straadaa liidz tiem 6.00-7.00 vakaraa un starpiiba jau nekaada ja tie paaris dziivnieki tur paliek uz noveeroshanu, nau jau taa ka vinji aarpus laika paliek, kliinikas darba laikaa tak vets un assistenti visi ir uz vietas.
Es nez, varbuut tikai es taa domaaju, bet man tieshaam buutu paniskas bailes!!
Kaa Lotinja juutaas??
Es nez, varbuut tikai es taa domaaju, bet man tieshaam buutu paniskas bailes!!
Kaa Lotinja juutaas??
Ruby- Estimable
3360. Šodien jau labi. Man bija bail, ka atkal nebūs apetīte, bet apetīte ir ļoti laba. Paēda konservu un sauso nedaudz. Laidām jau pa grīdu pastaigāt. Diezgan traki īstenībā mums iet, jo Sāra bāžas virsū. Viņai tik spēlēties gribas, bet mēs neļaujam. :(
Ruby rakstīja:3356.
3361. Ruby, barības ir Acana un AvoDerm. Un jā, meklēju barību vairāk spalvas uzlabošanai, cik nu tas iespējams..
Pēdējo reizi labojis Sanita Pirmdiena Marts 08, 2010 12:25 am; labots 2 reizes
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
3362. īstenībā Sāra ir mazs velnēns.. Kož, rūc, skrien un kūleņo. Paspēja jau lielajam sunim kājā iekost un no kaķa pļauku dabūt. Labi, ka kaķene mums uz Loti bija ietrenējusies- bez nagiem sit. Peļķes gan atstāj kur pagādās, bet mēs mācāmies to darīt uz paladziņa. Un čurājot viņa ceļ vienu kāju gaisā
Sanita rakstīja:
Ruby, barības ir Acana un AvoDerm. Un jā, meklēju barību vairāk spalvas uzlabošanai, cik nu tas iespējams..
3363. Trešdien 18.00 Favorītā būs dermatalogs no Ungārijas. Stāstīs par visu kaut ko (kr.val.). Ieeja brīva. Mēs ar Loti būsim. Iesaku arī tev, Sanit, atnākt paklausīties. Varēs viņam uzdot jautājumus par barību un vēl viskaut ko.
3364. Sanit - nezini kura Acana taa ir? Nu vinjas ir visaadas, tagad ir arii bezgraudu :)
Ruby- Estimable
ajame rakstīja:Sanita rakstīja:
Ruby, barības ir Acana un AvoDerm. Un jā, meklēju barību vairāk spalvas uzlabošanai, cik nu tas iespējams..
3363. Trešdien 18.00 Favorītā būs dermatalogs no Ungārijas. Stāstīs par visu kaut ko (kr.val.). Ieeja brīva. Mēs ar Loti būsim. Iesaku arī tev, Sanit, atnākt paklausīties. Varēs viņam uzdot jautājumus par barību un vēl viskaut ko.
3365. Izklausās labi. Labprāt būtu, bet nesanāk ar laikiem...
Sanita- Hero
Ruby rakstīja:3364. Sanit - nezini kura Acana taa ir? Nu vinjas ir visaadas, tagad ir arii bezgraudu :)
3366. Tā ir Acana - Lamb&Apple.
Sanita- Hero
3367. Varbūt mēģini atlikt citus darbus? Jo viņš bija 3 gadus atpakaļ un nav zināma kad bus nākamā reize, ja vispār būs. Man jau arī sanāks Loti nedaudz pamocīt un dzīties speciāli no Tukuma uz Rīgu, bet tas būs to vērts. Jo Lotei tā spalva kā neaug, tā neaug. Kaut esam jau sen tikušas pāri tam murgainajam ērcīšu laikam. Lotei uz muguras spalva kā nākas, bet puncis un krūtiņas, un arī galva gandrīz pilnīgi plika.
3368. ak nu skaidrs, es jau domaaju - kapeec taads sastaavs Acanai! Labaakas ir taas kas bez graudiem ir - Acana Harvest, Acana Pacifica un Acana Grasslands. Pepijai bija plikums uz kakla, kopsh nomainiijaam bariibu uz bezgraudu taa uzauga skaista spalva virsuu, vairaak man pieredzes nav ar allergijaam un spalvas probleemaam.
Ajame- izklausaas ka mazaa jau iejutusies jaunajaas maajaas :)
Ajame- izklausaas ka mazaa jau iejutusies jaunajaas maajaas :)
Ruby- Estimable
3369. Vēl pavisam nesen, šis suņuks bija tojs http://www.ss.lv/lv/animals/dogs/irish-soft-coated-wheaten-terrier/sell/
3370. bāc jau tracina... jau atkal nozagta bilde http://www.draugiem.lv/zip/show/?i=1056295&search=e098647a10ebca4358bdba262387b6e9&place=1
3373. Kopsh taas reizes kad nozaga Pepijas bildi, es tagad visas bildes "apziimogoju" LOL ar lieliem uzrakstiem!! Un no www.uniteddogs.com arii izdzeesos :(
Ruby- Estimable
3374. Ajame, jā tas ir manējais un labi atceros vēl kā uzņēmu šo bildi, pagaišā gada martā
Ruby, es tagad arī laikam vienmēr apziimogoshu bildes (kaut dazhreiz traucee tie uzraksti :( ) jo taa jau nav pirmaa reize kad mani sunji paraadaas sludinaajumos! Pagaishreiz oma pazvanija un riktigi nolamaja, tad iznjeema to sludinajumu
Ruby, es tagad arī laikam vienmēr apziimogoshu bildes (kaut dazhreiz traucee tie uzraksti :( ) jo taa jau nav pirmaa reize kad mani sunji paraadaas sludinaajumos! Pagaishreiz oma pazvanija un riktigi nolamaja, tad iznjeema to sludinajumu
3376. Man tagad buutu suuri un gruuti jaamaacaas, bet es to tik vien daru kaa sapnjoju par izstaadi sestdien (mmmm 300 chihi) un sastaadu savu iepirkshanaas sarakstu, kursh laikam nekad nebeigsies...... LOL tur buus tuukstoshiem stendu un visi mani miiljaakie UK internetveikali buus uz vietas! Kaartiigi jaaizlemj cik naudas varu teereet un vairaak gan nenjemshu LOL nu ok varbuut bishku vairaak!!
Kaadu izstaazhu siksninju juus ieteiktu iesaaceejam??
Kaadu izstaazhu siksninju juus ieteiktu iesaaceejam??
Ruby- Estimable
3378. Jaa es riit buushu Saharova ielaa, bet nedaudz pirms 18:00
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
3379. Vai shii nav muusu foruma Odrija?? Zem bildeem rakstiits ka puika???
http://www.draugiem.lv/group/15816/?ac=gallery&group_id=15816&m=all&pid=77821644 (lai apskatiitos jaaielogojaas draugiem.lv)
http://www.draugiem.lv/group/15816/?ac=gallery&group_id=15816&m=all&pid=77821644 (lai apskatiitos jaaielogojaas draugiem.lv)
Ruby- Estimable
3380. Jeei!!!! Es būšu ar Lotiņu! Varbūt pienāc klāt, lai var iepazītis? Gan jau Loti spēsi atpazīt- mēs, cerams, būsim vienīgās ar gaiši zilu ģipsi :)
Lapa 29 no 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Lapa 29 no 40