AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 13 no 40
Lapa 13 no 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3008. Lilucis, kraamee bildi no jauna, forumam dikti patiik panerroties un shad tad pasleept bildeslilucis rakstīja:3004. Vot pēkšņi man iebakstīja acīs ka man profila bilde nerādās vairs...nez tas atkal kārtējais foruma gļuks??? Es toč neko neesmu darījusi, lai viņa pazustu
3009. A nav man laikam neviens sakarīgs bilžuks uz doto brīdi manā kastē
3010. liluci - laipni luugta atpakalj :) Kur tad bijaat pazudushi?? Kaa sunuchiem klaajas? Ceru ka jums daudz bidiishu sakraajies par sho laiku un mees visi driiz vareesim apskatiit :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3011. Ruby, par taam kaartaam pilniigi piekriitu ... nu shad tad mees shaujam paars striipu satuntuleejot savu beernus, kaa arii to pashu varetu saciiit arii par muusu mazo sunuku satuntuleeshanu!!! Jaaruudaas jau ir, piekriitu, bet ar meeru! Un jo vairaak tuntuleesimies, jo aukstaak mums buus un mazaak izturiigi pret slimiibaam!!!
njaaa... nu varbuut pie 40 graadu temperatuuras es nebuutu tik drosmiiga TAAA riikoties, bet ... savus miiljos siichus taa arii aarsteeju - kad ir kakla saapes vai iesnas nu vai dajebkaada apauksteejiena paziime - uzreiz velku no saldeetavas sasalushaas upenes un lieku grauzt LEDu Paliidzeejis ir izcili!
njaaa... nu varbuut pie 40 graadu temperatuuras es nebuutu tik drosmiiga TAAA riikoties, bet ... savus miiljos siichus taa arii aarsteeju - kad ir kakla saapes vai iesnas nu vai dajebkaada apauksteejiena paziime - uzreiz velku no saldeetavas sasalushaas upenes un lieku grauzt LEDu Paliidzeejis ir izcili!
3012. parocies foruma arhiivoslilucis rakstīja:3009. A nav man laikam neviens sakarīgs bilžuks uz doto brīdi manā kastē
3013. Ruby, ta nekur nebiju pazudusi...tepat vien apkārt mētājos. Dzīvē mazliet citas prioritātes brīžiem parādās un tad nu visam laika neatliek. A tā pa retam jau te ieskatos Sunčiem klājas...nu ka jau sunčiem kas tiek mīlēti un lutināti...vienīgi tie sniegi un sasālītās ielas nepatīk A bildīšu jaunu nav...es ir slinks palicies...nu galīgi slinks...bet varbūt kādu dienu labošos...nu pēc kāda laicņa toč
3016. Urrrrraaaa viirs tikko pazinjoja ka Roksijas audzetaaja zvaniijusi vinjam un uzaicinaajusi muus shodien ciemos, beidzot satikshu ruksiisha mammu un teeti dzivajaa :) Nevaru vien sagaidiit!!!
Ruby- Estimable
3018. Jaa noteikti ka njemsim, vinja grib mazo redzeet :) Un beidzot sanjemsim papiirus visus, citaadi vinji bija klubaa iazkaveejushies :(
Ruby- Estimable
3019. Super, Ruby!!!! Gaidiisim jaunas skaistas bildiites ar mazo ruksiishu gjimeniiti!Ruby rakstīja:3018. Jaa noteikti ka njemsim, vinja grib mazo redzeet :) Un beidzot sanjemsim papiirus visus, citaadi vinji bija klubaa iazkaveejushies :(
3021. jaa jauzliek fochikam baterijas laadeeties, gribeesies ko pafocheet :) ceru ka vinjai nebuus iebildumu, viiram tik dazhas bildiites ir telefonaa no mammas. Veel jaapanjem USB liidz, gribu uzjautaat ruksiisha beerniibas bildiites :) AAA es jau vairs nevaru sagaidiit :)
Vispaar jau teetis nav vinjas, bet dziivo turpat netaalu ta kaa 100% nezinu vai vinsh buus, bet ceru ka buus, viirs tikai vinju redzeeja, bet nenoblideeja :( teetis ir riktiigs siikulis LOL kaadi 1.4 kg ja ne mazaaks, Roksija tak driiz vinju paaraugs LOL
Vispaar jau teetis nav vinjas, bet dziivo turpat netaalu ta kaa 100% nezinu vai vinsh buus, bet ceru ka buus, viirs tikai vinju redzeeja, bet nenoblideeja :( teetis ir riktiigs siikulis LOL kaadi 1.4 kg ja ne mazaaks, Roksija tak driiz vinju paaraugs LOL
Ruby- Estimable
3023. Mamma 5.5 lbs (tas ir apm 2.4 - 2.5 kg) melna ar laasumiem :)
Ruby- Estimable
3024. super,gadiisim bildes tik nenomushii mamuci ar buchàm
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3025. Pladies, es centiishos pafoceeht bet 100% neapsolu jo zinu kaa vienmeer ir, aizpljaapaajaas un aizmirstaas :)
Shii ir Roksijas vecmaaminja :) bet diemzheel notika nelaime un vinju nozaga pagaashgad kopaa ar veel vienu shiis audzeetaajas chihu! Beediigi bet fakts!!! Cilveeks dariija visu iespeejamo lai atrastu savus miiluljus bet nekaa!! Dazhiem cilveekiem vienkaarshi nav sirds!!!!
Shii ir Roksijas vecmaaminja :) bet diemzheel notika nelaime un vinju nozaga pagaashgad kopaa ar veel vienu shiis audzeetaajas chihu! Beediigi bet fakts!!! Cilveeks dariija visu iespeejamo lai atrastu savus miiluljus bet nekaa!! Dazhiem cilveekiem vienkaarshi nav sirds!!!!
Ruby- Estimable
3026. aarprats cik shausmigi :( Vecmaaminja ir ljoti skaista... :) A kā saucās audzētava? Vai tad Roxijai jau nebija vards un uzvards? Sanaak, ka mammiite jusu arii ir dzimusi tur pat ja?
3027. Pladies Lily :) Man ljoti patiik vinjas kraasa :)
Jaa Roksijai bija jau vaardinsh - regjistreetais - Julasia's Little Jane - bet es nelieku vaardinjus peec regjistreetaa vaarda :) Pepijai taapat, ieliku Peppi, kaut bija (ir) Kilnagornan Beauty :) Sheit nav pat pienjemts ka liek vaardus peec tiem auzdeetavas burtiem, maajaas tak sauc kaa grib :)
Hmmm par to audzeetavas Affixu es uzjautaashu, bet es shaubos ka vinjai ir nodibinaata taada, vinja kaa hobby breeders vairaak buutu. Atceries ka Roxy ir mana dz.d. daavana taa kaa es vinjas mekleeshanaa pirkstu pat nepieliku, labi ka viiram pietikaa sapraata atrast regjistreetu kuceenu, bet lai vai kaa kaut vai vinja neizveidosies peec standarta vai kaa - taapat buus tik pat miilja un jauka mums :)
Jaa Roksijai bija jau vaardinsh - regjistreetais - Julasia's Little Jane - bet es nelieku vaardinjus peec regjistreetaa vaarda :) Pepijai taapat, ieliku Peppi, kaut bija (ir) Kilnagornan Beauty :) Sheit nav pat pienjemts ka liek vaardus peec tiem auzdeetavas burtiem, maajaas tak sauc kaa grib :)
Hmmm par to audzeetavas Affixu es uzjautaashu, bet es shaubos ka vinjai ir nodibinaata taada, vinja kaa hobby breeders vairaak buutu. Atceries ka Roxy ir mana dz.d. daavana taa kaa es vinjas mekleeshanaa pirkstu pat nepieliku, labi ka viiram pietikaa sapraata atrast regjistreetu kuceenu, bet lai vai kaa kaut vai vinja neizveidosies peec standarta vai kaa - taapat buus tik pat miilja un jauka mums :)
Ruby- Estimable
3028. aaa nu skaidrs ;) smuks vaardinsh vinjai dokumentos :) Nu jaa man liidziigi ir ar Loru- Roxy dokumentos bet mājās Lorinja :D Un tapat ar Sheriju- Vanessa :) Man pat patiik kad dokumentos iedod kaadu gruutu un garu, smuku vardinu bet sauc maajas kaa miilji :) Piemeram Sherijai tetis ir Ace Of Hearts (latviski tulkotos kā ''Sirsniņu dūzis'' ) bet maajas vienkarshi Hariks :)):D
3029. aaa pareizi Lorinjai arii ir Roxy LOL
WOW Sherijai teetis ir Ace of Hearts?? To gan nezinaju!!! Tad jau jums rados ir Misty Meadows un Dachida's un Ashaka (kas ir savens iiru affix) - Ashaka iipashniece ir muusu Chihuahua Kluba galvenaa :)
WOW Sherijai teetis ir Ace of Hearts?? To gan nezinaju!!! Tad jau jums rados ir Misty Meadows un Dachida's un Ashaka (kas ir savens iiru affix) - Ashaka iipashniece ir muusu Chihuahua Kluba galvenaa :)
Ruby- Estimable
3029. Nee nee Sherijai teetis ir Bugivugis Ace Of Hearts (http://www.bugivugis.lt/en/news/news.154) ir citi slaveni ar taadu vardu piemeram Chipau Ace Of Hearts u.c... Ja kas, Sherijas c/r vari apskatiit te ;) - http://jurdo.files.wordpress.com/2009/07/vanessacr.jpg
3030. ah nu skaidrs, es iisteniibaa biju iedomaajusies to Chipau Ace o Hearts LOL Paldies!
Latvijaa neraksta klaat pedigree un citos papiiros vai garspalvainais vai iisspalvainais??
Latvijaa neraksta klaat pedigree un citos papiiros vai garspalvainais vai iisspalvainais??
Ruby- Estimable
3031. raksta protams, bet shito bildiiti es aatri saskriceleeju lai ir vaardi un vis vajadziigais. Sherijai ir 3 īsspalvainie rados.
Lapa 13 no 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Lapa 13 no 40