AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 10 no 40
Lapa 10 no 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2934. Ja gribi par briivu tad jaabrauc ciemos LOL pie lapsaam hahahaaa!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2936. Eh Buciit es sito tauppiiiju Valentina dienai tu pasteidzies
man baigi patik
man baigi patik
2937. Piedod, Eliin Ik pa laikam šitādi parādās un man ļoti patīk Šāda "kartiņa" uzlabo garīgo pa 180 grādiem
2938. nekas tu tachu nevareeji zinat aha man ari loti patik
un gariigias ariii uzlabojas
un gariigias ariii uzlabojas
2939. Buciiti paldies LOL - VIŅA MANI MĪL hahaahha!!!!
Ruby- Estimable
2940. Hmmmm "Daudz laimes" sadaljaa bija Lily vaardadienas sveikshanas posts, ierakstiiju savu apsveikumu, laikam nosuutiju vai uzspeidu "apskatiit" (jo veeleejos pielabot) bet shis pazuda!?!?! Mans posts un vispaar visa Lily vaardadienas sveikshanas sadalja???? Peec tam mani izmeta no foruma un nevareeju ielogoties kaadas 5 min.
Kaut kas noticis forumam??? Kur tas posts palika???
Kaut kas noticis forumam??? Kur tas posts palika???
Ruby- Estimable
2945. Nu man draugiem.lv radija ka ir v/d es apsveicu velak Dream teica ka sodien ir KARLINAS nevis KAROLINAS
tapec vina izdzesa, lai nav nesaprasanas. velak kad Lily bus onlaina tad pajautasim ka tur ir ar vinas vardinu
tapec vina izdzesa, lai nav nesaprasanas. velak kad Lily bus onlaina tad pajautasim ka tur ir ar vinas vardinu
2942. Nu vispaar velti izdzeesa Dream sadalju, jo shodien ir Karoliinaam vaarda diena. Arii es pirmais apskatiijos tvnetaa, bet peec tam iegaaju vaarda dienu kalendaaraa un ir ierakstiita arii Karoliina.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
2943. Nee nee shodien ir Karolīnas arii :)
Lieta taada ka Karlīna ir parastajaa kalendaaraa, kur taada vaarda Karolīna nemaz nav :( Taapeec tiem vaardinjiem kuri nav parastajaa kalendaaraa ir cits - neierasto vaardu kalendaars, un tajaa kalendaaraa shodien ir ierakstiits Karolīna :)
Man tas kalendaars ir maajaas jo deelam vaards nav parastajaa kalendaara ar :) Un plus draugiem.lv arii var paskatiities neierastos vaardus un tur ir rakstiits shodien Karolīna :)
Lieta taada ka Karlīna ir parastajaa kalendaaraa, kur taada vaarda Karolīna nemaz nav :( Taapeec tiem vaardinjiem kuri nav parastajaa kalendaaraa ir cits - neierasto vaardu kalendaars, un tajaa kalendaaraa shodien ir ierakstiits Karolīna :)
Man tas kalendaars ir maajaas jo deelam vaards nav parastajaa kalendaara ar :) Un plus draugiem.lv arii var paskatiities neierastos vaardus un tur ir rakstiits shodien Karolīna :)
Ruby- Estimable
2945. Nu nekas - sveicam veelreiz :)
Tik es saakumaa apstulbusi seedeeju un nevareeju saprast - kur palika taa sadalja kuraa tikko rakstiju?? Zini taada sajuuta ka man gjuuks galvaa hahahhhha!!!
Tik es saakumaa apstulbusi seedeeju un nevareeju saprast - kur palika taa sadalja kuraa tikko rakstiju?? Zini taada sajuuta ka man gjuuks galvaa hahahhhha!!!
Ruby- Estimable
2946. Meitenes piedodiet ... laikam sajaucu Eliinai galvu ar to ka nav shodien lily varda diena JO ne mani kalendaari ne arii RADIO nezinjoja ka shodien ir vaardinja sveetki arii KAROLIINAAM ... tad vienojaamies ka jaaizdzeesh kameer daudzi veel nav sarakstiijushi apsveikumusRuby rakstīja:2945. Nu nekas - sveicam veelreiz :)
PIEDODIET PIEDODIET PIEDODIET!!!!
TAA KAA VARDINJU KALENDAARI MAN NAV PAGAIDAAM AKTUAALI .... UN NECHEKOJU PASHUS JAUNAAKOS INFO CAURI ... tad tieshaam nezinaaju ka shodien ir veel arii KAROLIINAAM vaardinjsveetki!!!
Buchas Karoliinaam!!!!
2947. Bet nu taa jau ir, tiem kuriem vaardinji nav parastajaa kalendaaraa, sanaak ka vaarda dienas ir 22. maijaa, kad ir visiem neierastajiem vaardinjiem, bet tad ir tas atsevishkjais kalendaars kuraa ir visi neierastie vaardinji un tad jaapazinjo visiem radinjiem par to :) Bet vinji ir tikai ieguveeji, kaa mans puika arii, jo sanaak divas vaardadienas gadaa, un plus ja ir veel viens vaardinjs pasee, tad sanaak 3 vaardadienas hahahaha, nu mans puika tikai par to priecaajaas, domaaju gan - jo vairaak sveetki jo vairaak daavanas LOL
Pēdējo reizi labojis Ruby Piektdiena Februāris 12, 2010 3:31 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
2948. Ronija, paldies par labojumuRonija rakstīja:2942. Nu vispaar velti izdzeesa Dream sadalju, jo shodien ir Karoliinaam vaarda diena. Arii es pirmais apskatiijos tvnetaa, bet peec tam iegaaju vaarda dienu kalendaaraa un ir ierakstiita arii Karoliina.
malacis, iecelsim tevi par ORGANIZATORU kas organizee muusu forumieshu sveikshanu vardinja sveetkos
2949. Nu, Ruby, es taapat domaaju, bet .... taadi pienjeemumi laikam bij agraak kad visi pie sienas karinaamajos kalendaaros neierakstiitie vaardinji svineejaas 22.05.
Oficiaali it kaa shodien neskaitaas shis vaardinjsh, bet ... par ko gan lai neapsveiktu vairaakas reizes!!! tas tachu ir tik miilji sanjemt apsveikumus vairaakas reizes!!
Oficiaali it kaa shodien neskaitaas shis vaardinjsh, bet ... par ko gan lai neapsveiktu vairaakas reizes!!! tas tachu ir tik miilji sanjemt apsveikumus vairaakas reizes!!
2950. kas tad te pa klusumu kur visi? domaju ka atbruksu no trennina bus ko palasiiit bet neviens nepacentas neko neierakstiija..
Ruby rakstīja:2943. Nee nee shodien ir Karolīnas arii :)
2951. ir ir shodien Karoliinas, karliinas un Liinas ir nevis ''parastajaa'' bet Latvieshu kalendaaraa, takaa mans vards nav latvieshu, bet Polju tad vinju kalendaaraa shodien ir Karoliinas :) un lielajaa visu vardu kalendaraa shodien oficiaali ari ir karolinas:) Tapat ka manam tetim ir polju vards- Karols, vinjam oficiali ir varda dienas viena dienaa ar latvieshu Kaarljiem bet nav LV kalendaraa :)
Dream rakstīja:
PIEDODIET PIEDODIET PIEDODIET!!!!
tieshaam nezinaaju ka shodien ir veel arii KAROLIINAAM vaardinjsveetki!!!
Buchas Karoliinaam!!!!
2952. jus man shovakar ar mana vaarda apsprieshanu tiesham uzlabojaat gariigo PALDIES, PALDIES LIELS VISIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! jums visaam virtuaalie, neredzamie suveniirinji no Tenerifes
2953. ta ari domaju ka tev bus visai interesanti palasiit
zel ka tikai virtuaals suveniirins bet paldies!!
zel ka tikai virtuaals suveniirins bet paldies!!
2954. Ew.. bet loti laba ideja Dream es ari ta pat domajuDream rakstīja:2948. Ronija, paldies par labojumuRonija rakstīja:2942. Nu vispaar velti izdzeesa Dream sadalju, jo shodien ir Karoliinaam vaarda diena. Arii es pirmais apskatiijos tvnetaa, bet peec tam iegaaju vaarda dienu kalendaaraa un ir ierakstiita arii Karoliina.
malacis, iecelsim tevi par ORGANIZATORU kas organizee muusu forumieshu sveikshanu vardinja sveetkos
2955. Paldies nee. Mums tak tagad ir otrs moderatrs, tad nu, lai Dream izbauda shaadu pienaakumu.
Ronija- Moderator
2956. Ui mīļā, paldies! Nu tu tak jau piedzīvoji kā man ar tiem cilvēku vārdiņiem iznāca ... !!! Tas prieksh manis par sarezhgjiitu!!!Ronija rakstīja:2955. Paldies nee. Mums tak tagad ir otrs moderatrs, tad nu, lai Dream izbauda shaadu pienaakumu.
Es paarzinu to kaa audzinaat sunjus ... kaa vinjus izlutināt un kādus viņiem vārdiņus salikt ... un veel no shii un taa, bet vārda dienu kalendārs gan man taals Shaadiem darbiem man jaameklee asistents
2956. Nesatraucies - es tev aizsuutiishu droshu maajas lapu, kur ir iekljauti visi vaardi, taa, ka nenojuksi.
Ronija- Moderator
2957. Mmmmm paldies Ronija , ko es bez tevis darītu!!!
Sūti šurp saimniecībā noteikti noderēs
Sūti šurp saimniecībā noteikti noderēs
Lapa 10 no 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Lapa 10 no 40