21.02.2010. izstāde, kuru rīko klubs Siriuss
+8
sassaa
KristīneBite
Dream
Eliina
Ronija
Kitija
Lily
Mazais
12 posters
Lapa 3 no 4
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 21.02.2010. izstāde, kuru rīko klubs Siriuss
Kitija rakstīja: not my type?????
ko taadu es veel nebiju dzirdeejusi!!! Super raksturojums!
TAs noziimee ka juus ekspeertam nepatikaat bet tik slikti lai izmestu no ringa juus nebijaat, taadeelj nekas cits neatlika kaa jums CACu dot
bet vai tad eksperts vispar var kaut ko taadu rakstiit???
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
jaa, taa var rakstiit, vienkaarshi Hugo nav ekspertes chivavu tips! Katram ekspertam tachu savas domas ;)
Nē, ko tādu eksperte nevar rakstīt gan, jo galu galā viņa tur sēd nevis lai baudītu savu vai cita tipu, bet gan VĒRTĒTU suņa šķirnes atbilstību ŠĶIRNES STANDARTAM!!!!Kitija rakstīja:bet vai tad eksperts vispar var kaut ko taadu rakstiit???
Lily rakstīja:Jaunās karstās ziņas Mana mazaa meitene Edem Elizabeth Jurdo atkal uzvareeja savu klasi un saliidzinaashanaa.- LJU, JBOB un kļūst par LV J CH!!! tagad gaida bestu :)
Un mans mīļumiņš Elfiņš arī atkal uzvarēja savā klasē savā sugā CAC / BEST un sanāk ka divu mēnešu laikā ieguvis titulu Gada čempions!
Elfiņš pat uzvarēja 6 valstu čempionu, Interčempionu un World Cup 2008 ieguvēju Orlando Molron De Flor!!!
Nju tad es tiesnesi nesaprotu. Vinja man un otram sunim iedeva CAC kaut gan driikst dot tikai vienam. Man uzrakstiija aprakstaa: not my type, bet beigas pierakstiits: excellent CAC kur ir logika?
Elfin, kaa jums gaaja bestaa???
Elfin, kaa jums gaaja bestaa???
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Kitija rakstīja: Elfin, kaa jums gaaja bestaa???
Bestā līdzīgi kā Edem Elizabeth Jurdo, tojus (gludspalvainos) parasti liek beigās, jo tiesnešiem (vismaz tiem, kas trāpās mums) parasti patīk ļoti spalvainie un vismaz vidēji lielie. Šoreiz pat treneru Stafi netika pirmie kā pa brīnumu, bet toties tika ļoti spalvains mazais Špiciņš! Bet es par BESTU vairs neapvainojos, jo tā patiesi ir gaumes lieta. Varētu jau nepalikt, bet ja jau Elfiņš tik tālu ticis, tad nedrīkstam braukt mājās pat neizgājuši BESTa ringā. Bet vienalga, šoreiz tiesāja godīgi (cik nu es spēju pa pļāpāšanas starpu saskatīt tos, kas man iekrita acī). Daudzas lielas uzzināju par tālāko tituli nozīmību, kārtību kādā jāiegūst un kur jāiegūst utt. Parunājām par vasaras izstādēm Bulgārijā, Kijevā, Leišos un Igauņos un citām vietiņām. Bija jauki! Tusiņš savdabīgs sanāca pie reizes, arī vairākus draugus ieguvu, lai citu reizi būtu jautrāk.
ooo baigais malcis Elfins
eh baigi zel, gan ka es piemirsu par so pasaakumu vareju braukt kopa ar savu kaimnieniem kurus Eflins uzvareeja
eh baigi zel, gan ka es piemirsu par so pasaakumu vareju braukt kopa ar savu kaimnieniem kurus Eflins uzvareeja
Paldies par labiem vārdiem!
Pajautāju šodien klubā par to Hugo vērtējumu un man teica, ka tiesnesim esot tiesības dot labu vērtējumu un ierakstīt, ka nav viņa mīļākais šīs sugas suņa veidojuma tips. Tas esot tiesneša subjektīvs vērtējums un likumīgs. Man skaidroja tā kā piemēram par manu Elfiņu vai Roniju - vienam patīk sugā pieļaujamais mazākais sunītis, bet otram tāds, kas spēj ķert žurkas (kā sugai esot paredzēts). Es gan apšaubu, ka mūsu mazie sunči varētu nograuzt kādu riktīgu žurku, bet priekš tā šī suga esot izveidota.
Pajautāju šodien klubā par to Hugo vērtējumu un man teica, ka tiesnesim esot tiesības dot labu vērtējumu un ierakstīt, ka nav viņa mīļākais šīs sugas suņa veidojuma tips. Tas esot tiesneša subjektīvs vērtējums un likumīgs. Man skaidroja tā kā piemēram par manu Elfiņu vai Roniju - vienam patīk sugā pieļaujamais mazākais sunītis, bet otram tāds, kas spēj ķert žurkas (kā sugai esot paredzēts). Es gan apšaubu, ka mūsu mazie sunči varētu nograuzt kādu riktīgu žurku, bet priekš tā šī suga esot izveidota.
Vai tad toji ir domàti zhurku kjershanai???es zinu ka "Chien ratier de prague- Ratier pragois" tie ir bijushi zhurku kjéràji
Pēdējo reizi labojis Silkite Pirmdiena Februāris 22, 2010 7:34 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Nu ja toji ir ceelushies no shiem praagas žurku suņiem un vel visadiem žurksuņiem tad ganjau krievu toji arii zhurkas ir kjeerushi es vispar ta ari nesapotu no kurienes toji ir celushies, ir tik daudz versijas... manchesteras terjeri, praagas žurku suņi, pinčeri, čivavas utt....
Ir, ir žurku ķērāji žēl, ka dogs.lv aiztaisija šķirņu sadaļu, tur viena bij ielikusi bildi kādu žurku viņai tojs nokodis! :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Mazais rakstīja:Paldies par labiem vārdiem!
Es zinu ka Dendija bralitits (no viena metiena) dzivo Madona privatmaja pie mezha un ker peles
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
Twixy rakstīja: Es zinu ka Dendija bralitits (no viena metiena) dzivo Madona privatmaja pie mezha un ker peles
Tad jau forši, vasarā, kad dzīvosim laukos pie manas mammas, vajadzēs Elfu pieskatīt tikai no augšas bandītiem (vanagi, stārķi, kraukļi), jo žurkas tiks izķertas, ja parādīsies!
Man gan neticās, ka Elfam būtu tik stipri žokļi.
Elīna rakstīja:Ir, ir žurku ķērāji žēl, ka dogs.lv aiztaisija šķirņu sadaļu, tur viena bij ielikusi bildi kādu žurku viņai tojs nokodis! :)
ā jā tā bija Žanna, viņa audzē arī visādas žurkas, peles un jūrascūciņas. tojiem ir uz ko trenneties joks
Miilji sveicam Elfinju, Lily meitinju un Hugo ar panaakumiem izstaadee Malaciishi un taa tik turpinaat!
Jaa tas tiesnesha veerteejums - Not my Type - ir diezgan jociigs, nekad neko taadu neesmu dzirdeejusi, diezgan muljkjiigi arii sanaak ja eksperts iedod CACu bet vinjam suns iisti neiepatikaas!?!?!
Jaa tas tiesnesha veerteejums - Not my Type - ir diezgan jociigs, nekad neko taadu neesmu dzirdeejusi, diezgan muljkjiigi arii sanaak ja eksperts iedod CACu bet vinjam suns iisti neiepatikaas!?!?!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Dream rakstīja:Nē, ko tādu eksperte nevar rakstīt gan, jo galu galā viņa tur sēd nevis lai baudītu savu vai cita tipu, bet gan VĒRTĒTU suņa šķirnes atbilstību ŠĶIRNES STANDARTAM!!!!Kitija rakstīja:bet vai tad eksperts vispar var kaut ko taadu rakstiit???
Es domāju, ka katram tiesnesim ir savs, subjektīvs viedoklis par to kādam jāizskatās labam šķirnes pārstāvim, un katram ir savs ''ideālais'' tips. Tiesnesis var rakstīt, ka tas nav pec vinja domaam ideālais chihu tips. Bet nu te jau vinja iedeva Hugo CAC, to gan es nesaprotu
Lily rakstīja:
Katram tiesnesim ir savs, subjektīvs viedoklis par to kādam jāizskatās labam šķirnes pārstāvim, un katram ir savs ''ideālais'' tips. Tiesnesis var rakstīt, ka tas nav pec vinja domaam ideālais chihu tips.
Tieši tādiem skaistiem vārdiem man klubā arī paskaidroja.
Mazais rakstīja: Es gan apšaubu, ka mūsu mazie sunči varētu nograuzt kādu riktīgu žurku, bet priekš tā šī suga esot izveidota.
es arii apsaubiiju,bet var, var nokost, sakert un ne tikai pat apeest var
Eliina rakstīja:fotografijas no izstades -> shiet
Nu jā, maza piebilde - 300 bildes ar Stafiem un pēc tam var sākt skatīties arī pārējie.
Bet vispār smukas bildes, tikai Elfiņš tāds galīgi bailīgs izskatās. Labi mirkļi noķerti!
aha, bet smukas ari ta pirmas 300 visas noskatijos
njaa Elfinas tads parbijies izskataas.
njaa Elfinas tads parbijies izskataas.
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 28.02.2010. FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.10.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.oktobrī SIRIUSS rīko izstādi
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.10.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.oktobrī SIRIUSS rīko izstādi
Lapa 3 no 4