21.02.2010. izstāde, kuru rīko klubs Siriuss
+8
sassaa
KristīneBite
Dream
Eliina
Ronija
Kitija
Lily
Mazais
12 posters
Lapa 4 no 4
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 21.02.2010. izstāde, kuru rīko klubs Siriuss
beidzot apskatiiju bildes,Elfinsh labais bildés un pie reizes arii apsveicam
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies par sveicieniem!
Es arī apskatīju visas līdz 210. un tad ik pa desmil uz priekšu, kamēr ieraudzīju arī citus suņus.
Jā Elfiņš patiesi izskatās izbijies. Viņam nepatīk sveši, jo visu ziemu tik pa mājām un cilvēkus neredz. Arī suņi viņam vairs ne tik ļoti interesē kā vēl rudenī, jo patiesi ziemā maz tikām uz parku un suņu tuss viņu vairs neinteresē, aposta un skrien pie manis blakus. Būs krietni jāpiestrādā pie svešu cilvēku tuvuma līdz Ķīpsalas izstādei.
Es arī apskatīju visas līdz 210. un tad ik pa desmil uz priekšu, kamēr ieraudzīju arī citus suņus.
Jā Elfiņš patiesi izskatās izbijies. Viņam nepatīk sveši, jo visu ziemu tik pa mājām un cilvēkus neredz. Arī suņi viņam vairs ne tik ļoti interesē kā vēl rudenī, jo patiesi ziemā maz tikām uz parku un suņu tuss viņu vairs neinteresē, aposta un skrien pie manis blakus. Būs krietni jāpiestrādā pie svešu cilvēku tuvuma līdz Ķīpsalas izstādei.
Mazais, varbut vari atklāt kad plānojat pirmo izstādi ārzemēs un uz kurieni vispirms?
Lily rakstīja:Mazais, varbut vari atklāt kad plānojat pirmo izstādi ārzemēs un uz kurieni vispirms?
Maijā būšot laikam Igaunijā, tad arī brauksim.
Un tad jau ar klubu uz citurienēm, teica ka ziņošot.
Lily rakstīja:a jūs taisaties braukt paši vai ar kompāniju?
Vislabāk ar autobusu, bet tad tikai vīrs ar Elfiņu.
Uz Baltijas valstīm dosimies droši ka ar savu auto. Vieta priekšā būs brīva, jo mēs trijatā (ar Elfiņu četratā) sēžam aizmugurē.
Bet uz Kijevu un Bulgāriju labprāt brauktu arī es (protams kopā ar zīdaini... ). Ja brauksim ar bēbi, tad noteikti ar savu auto, lai netraucētu citiem ar mazā brēkšanu un citi netraucētu mazajai. Gribētos apvienot patīkamo ar lietderīgo, jo tur esot ļoti skaisti, būšot forša viesnīca, kur dzīvosimies ar visiem suņiem, būs jautri! Galu beigās ar daudziem jau esam satusējuši un būsim kā vienā lielā jautrā ģimenē! Sauļosimies, peldējimies, skatīsimies apkārtni!
Ceļojums uz Bulgāriju saulainajā laikā būšot veselas 10 dienas!
Pēdējo reizi labojis Mazais Otrdiena Februāris 23, 2010 1:43 pm; labots 1 reizi
eeee ka es ari gribeetu tadu celjojumu :))) Vai ir zinaams cik aptuveni tas celjojums izmaksaas ar autobusu?
Mazais, mees arii domaajam uz Igauniju braukt tikai Hugo mazliet vajaga atcereeties kaa izstaadees jaauzvedas
Zeel, ka darbaa neredzu bildes
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Lily rakstīja:eeee ka es ari gribeetu tadu celjojumu :))) Vai ir zinaams cik aptuveni tas celjojums izmaksaas ar autobusu?
Ja dabūs pietiekami daudz brauktgribētājus, tad dalīs uz cilvēku galviņām summu. Pirms laika nevar cenu zināt. Es jau teicu, ka labprāt brauktu ar busu, jo tā ir jautrāk un grūtāk apmaldīties.
Vēl viņiem bija doma lidot uz Maskavu, bet tas bija decembris.janvāris. Gribējuši rezervēt čārterreisu, bet tad uzreiz vajadzēja iemaksāt 4000 Ls un pēc tam pašiem iztirgot biļetes brauktgribētājiem. Tad suņi varētu braukt ar mums kopā (it kā), es gan neticu, jo lielie suņi ar saviem trakajiem nagiem un svaru mierīgi sabojātu sēdekļus lidmašīnai. Mans mazais jau diezgan asi skrāpējas, bet kad Stafs novelk ar ķepu, tad paliek tādas švīkas ka dzīst nedēļu vismaz. Nav jau kaķi, kas spēj ievilkt nagus kad spēlējas.
Kitija rakstīja:Mazais, mees arii domaajam uz Igauniju braukt tikai Hugo mazliet vajaga atcereeties kaa izstaadees jaauzvedas
Mums arī jāiemācas neraustīties no svešām personām. Problēma tāda, ka visi mēģina sīksunīšus paglaudīt un pačubināt uz ielas un tā jau ir tikai izdzīvošana, ka viņš no visiem bēg pie mums. Tā jau viņš nebaidās, bet mēģina uzturēties un priecāties ar visiem metra attālumā (rokasstiepiena), a kad Tu viņu turi, tad izliecas līkumā klāt pie saimnieka, lai neļauj svešajam viņu paņemt. Ja viņš saprastu, ka izstādē viņu tikai pačamdīs un atlaidīs, tad jau viss būtu OK!
Ja mēs lielo meitu neņemtu līdzi, tad būtu 2 vietas mašīnā, bet tad jau redzēsim, kā būs, vai varēsim 10gadīgu bērnu atstāt. Jāskatās pēc tābrīža uzvedības un buciņa radziņu izmēra...
Mazais - es piemeeram savas meitenes taadaa veidaa socializeeju un pieradinu pie sveshajiem, pati citreiz uzbaazhos un saku lai naak klaat un glauda sunjuku, iedodu arii vinjiem rokaas patureet ja veelaas! Peec tam sunjuku uzslaveeju mutiski vai ar kaarumu :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Mazais - es piemeeram savas meitenes taadaa veidaa socializeeju un pieradinu pie sveshajiem, pati citreiz uzbaazhos un saku lai naak klaat un glauda sunjuku, iedodu arii vinjiem rokaas patureet ja veelaas! Peec tam sunjuku uzslaveeju mutiski vai ar kaarumu :)
Man sanāk, ka visi grib viņu ņemt rokās un mīļoties. Es jau ļāvu visu laiku, bet šķiet ka tas paliek pārlieku par daudz un suncim vienkārši sāk riebties svešie. Tādēļ arī tāda reakcija. Viņš jau ļaujas, bet šķiet ka ir pieriebies, jo šobrīd patiesi palicis ļoti uzticīgs mums un bez pavadas iet 30 sm pie kājas parkā (kad pufīgā kurtka mugurā, tad nevar redzēt kur suns, jo iet kā pielipis pie kājām, paskrien nost tikai pačurāt).
Pa ziemu pat ciemiņi mājās nav nākuši, un pēc pēdējās ciemošanās, kur Elfiņam pārkoda galvu medību suns, mums vairs nav vēlēšanās daudz braukāt ciemos. Arī Elfiņš sācis nelabprāt spēlēties ar suņiem. Viņš tikai apostās un skrien atkal mums blakus.
Aiiiii trakums, varbuut arii tapeec ka lielais suns uzbruka tagad Elfinsh palicis dikti uzmaniigs, ta kaa zaudeejis uzticiibu!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Tā arī izskatās, bet mēs centīsimies pamazām veicināt uzticības rašanos pret cilvēkiem pie galda.
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 28.02.2010. FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.10.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.oktobrī SIRIUSS rīko izstādi
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.10.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 10.oktobrī SIRIUSS rīko izstādi
Lapa 4 no 4