Kucēnu piebarošana
3 posters
Chihuahua & Russian Toy :: IEGĀDE, UZTURĒŠANA UN AUDZINĀŠANA :: Kucēni un ar tiem saistīti jautājumi
Lapa 1 no 1
Kucēnu piebarošana
Man ir 3,5 nedēļas veci kucēni. Līdz šim viņus baroja kucīte ar pienu, bet šodien sāka smilkstēt, laikam sāk pietrūkt piens. Ar ko labāk viņus sākt barot? Cik bieži?
sinchons- Newbie
- Number of posts : 7
Re: Kucēnu piebarošana
Sveiki, sinchons!sinchons rakstīja:Man ir 3,5 nedēļas veci kucēni. Līdz šim viņus baroja kucīte ar pienu, bet šodien sāka smilkstēt, laikam sāk pietrūkt piens. Ar ko labāk viņus sākt barot? Cik bieži?
Savus maziņos vienmēr sāku piebarot ar ūdenī izmērcētu Royal Canin (RC) Starter bariibu un RC pienu! TTT nekad nēesmu pievilta un mazajiem nav bijušas nekādas vēdera problēmas! Pieradināt jāsāk pakāpeniski, iedodot 1- 3- 5 izmirkušas granulas vienā ēdienreizītē, piem. pusdienās, tad pēcpusdienā var mēģināt iedot vēl kādu! Un pavēro kā mazais kucēns jūtas un vai nav puncim problēmas! otrā dienā jau vari dot vairāk un vismaz kādas 3 - 4 reizes dienā, atkarībā no tā cik mazie paši vēlas ņammaat!
Kaa ir ar to kazas pienu? Ir kaads meegjinaajis? Tajaa internacionaalajaa chihu forumaa ljoti slavee kazas pienu, saka ka vislabaakais piena aizstaajeejs. Un siikos kuceenus kas zem svara varot piebarot viens divi!!! Cik tur taisniibas??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
kazas piens ir ljoti labs! Personiigi neesmu meegjinaajusi sunju beerniem dot, bet mana sunja audzeetaaja ir ljoti gari un plashi staastijusi par sho piebaroshanu un kazas piena labumiem Parasti bridii kad ir shaada nepiecieshamiiba radusies kazas piens nav pie rokas un naakas kjerties pie saruupeetaa plauktaa staavoshaa RC pieninja :)Ruby rakstīja:Kaa ir ar to kazas pienu? Ir kaads meegjinaajis? Tajaa internacionaalajaa chihu forumaa ljoti slavee kazas pienu, saka ka vislabaakais piena aizstaajeejs. Un siikos kuceenus kas zem svara varot piebarot viens divi!!! Cik tur taisniibas??
No pieredzes ... esmu savus beernus izaudzinaajusi ar kazas pienu piebarojot kad vinji bij mazinji maziitinji veel
Nu skaidrs, paldies, taatad taisniiba :)
OO jaa beerneljiem arii ljoti noderiigi :)
OO jaa beerneljiem arii ljoti noderiigi :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Similar topics
» Kucenu sētiņas
» kucenu austinjas
» Kur iegadaties Chihuahua kucenu?
» KUCĒNU socializācijas tusiņš Tukumā
» Vēlos nopirkt Chihuahua kucenu
» kucenu austinjas
» Kur iegadaties Chihuahua kucenu?
» KUCĒNU socializācijas tusiņš Tukumā
» Vēlos nopirkt Chihuahua kucenu
Chihuahua & Russian Toy :: IEGĀDE, UZTURĒŠANA UN AUDZINĀŠANA :: Kucēni un ar tiem saistīti jautājumi
Lapa 1 no 1