27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
+10
Kitija
lilucis
Silkite
Dimantins
sirsninja
Twixy
Māriņa
Eliina
Lily
Dream
14 posters
Lapa 2 no 3
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: 27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
Jaa man arii bija liels prieks tevi satikt,bet zel ka tik atri aizbrauci es biju parnervozejusies un laga neparunajos nemaz ar tevi vajadzeta ilgaka palikt a man un Duksiitm buchas nebus tikai Dream un Sahnelei ?Dimantins rakstīja:Bucas gan Dram, gan Shaneliitei ... Prieks bija jus satikt.
Nu ja sanaca ta... Jo Sunflower girl mani aizveda, bet velak vina nevareja vairs, tapec braucam atrak prom
Nu ja bija domatas bucas jums visiem cetriem.. malaci jus esat
Man patika ka tiesnesis pateica, ka var redzet, ka Dream ir centiga saimniece
Nu ja bija domatas bucas jums visiem cetriem.. malaci jus esat
Man patika ka tiesnesis pateica, ka var redzet, ka Dream ir centiga saimniece
Dimantins- Newbie
- Number of posts : 20
Dzīvesvieta : Riga
Inara un Hugo
Fantastiskaa Fiestinjaaa ar forso tiesnesi
kausiinjiii
Duksitis sacensas ar parejiem kuceniem
Fiestinja junioru besta
nu tas ir bildiites kas man sanakusas, Dream noteikti ari bus kaut kas.
rita vel viena izstades brauksu bez suna un focheshu visus to kurus ari nepaziisim,jo sodien ta uz atro kaut ko sabildeju.Rita baudiisu izstadi ka skatitajs,bet uztraukuma
P.S. Arkaardtiigi liels paldies meitenem kas mani atblastija, iedrosinaja un ticeja ka viss bus labi. BUCHAS DREAM UN TWIXY parjiem kas ari atlabasltija paldies Eljusik paldies ka izpalidzeji ar Shaneli
Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Marts 02, 2010 4:01 pm; labots 4 reizes
Vai kādi jaukumi pirmajā bildē, vai tik te melnie nav mani draudziņi no tās reizes Molā, kad bija tas princešu šovs? Skaistulīši un mazā Fjestiņa ir Ivetas?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Vai kādi jaukumi pirmajā bildē, vai tik te melnie nav mani draudziņi no tās reizes Molā, kad bija tas princešu šovs? Skaistulīši un mazā Fjestiņa ir Ivetas?
aaha tie ir tavu draudzini, tas mazais OTO kurs ir dikti dikti mazins kaut ari 7menesi
aha Ivetas meiteniite
hehe re kā atpazinu savus draudziņus man jau tā OTTO mammīte bija lielā draudzene . Skaistullīši
Vai Mausīts nebija???
Vai Mausīts nebija???
Māriņa- Estimable
aha vina man ari draudzniite
Mausite bija, dabuja kaut ko,bet zini es ar savu superigo atminu neatceros. es gribeju ar vinu iet riga,bet man atnema ar mani noteikti var but ari Fjestu apietu
Mausite bija, dabuja kaut ko,bet zini es ar savu superigo atminu neatceros. es gribeju ar vinu iet riga,bet man atnema ar mani noteikti var but ari Fjestu apietu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Aaaaaaaaa...es tak zināju, ka bija jāpaliekuz bestu lai redzētu Duksīša panākumus...Super, malacīc mazais mīlulītis
pirmajaa bildee tik smuki suniishi
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
SUPER MILZIIGI SVEICIENI VISIEM DALIIBNIEKIEM!! Eliin jus ar Shaneli ari esat malaces! Galvenais, ka tev pashai prieks par veerteejumu un viss bija godigi Duksis arii malacis, laikam mani veiksmes veeleejumi nemaz nebija vajadziigi, vinsh tapat ir malaciitis
Klau, vai nezini kam pieder shis chihs?...
Klau, vai nezini kam pieder shis chihs?...
Lily - paldies, nodevu tavus veiksmes velejumus redzi 4 vietu dabuuja
zinu,bet es esmu nu tu jau zini kada paskatiisos kataloga uzvardu.
zinu,bet es esmu nu tu jau zini kada paskatiisos kataloga uzvardu.
Tad nu beeeeeidzot arī mēs esam mājās
Paldies Jums mīļās meitenes kas bija ar mums un atbalstīja mūs gan no tālienes gan klātienē
Žēl ka uztraukumā un steigā nesanāca kā vienmēr ar jums pačalot ilgāk
Izstāde bija burvīga un pie visa tā vainīgs laikam bija FANTASTISKAIS eksperts Dmitrijs Prozorovs, kurš ir ļoti zinoš tojos un domāju arī citu šķirņu pārstāvjus pārzināja lieliski!!!
Un lai ar šī nebūt nebija pirmā mana izstāde, mans "lampu drudzis" bija kā pie pirmā izgājiena ringā Laikam zemapziņā baidījos no TĀDA spečuka un no tā ka ka tik nepasaka kaut ko šausmīgu ...... Bet par laimi saņēmām vislielākos komplimentus gan kucēna gan manā, kā audzētāja virzienā! Nenoliegšu, jutos fascinējoši!!!
Eliiniit, liels prieks par Jums!!! Jūs abas ar Shaneliiti bijāt lieliskas!!!
Paldies Jums mīļās meitenes kas bija ar mums un atbalstīja mūs gan no tālienes gan klātienē
Žēl ka uztraukumā un steigā nesanāca kā vienmēr ar jums pačalot ilgāk
Izstāde bija burvīga un pie visa tā vainīgs laikam bija FANTASTISKAIS eksperts Dmitrijs Prozorovs, kurš ir ļoti zinoš tojos un domāju arī citu šķirņu pārstāvjus pārzināja lieliski!!!
Un lai ar šī nebūt nebija pirmā mana izstāde, mans "lampu drudzis" bija kā pie pirmā izgājiena ringā Laikam zemapziņā baidījos no TĀDA spečuka un no tā ka ka tik nepasaka kaut ko šausmīgu ...... Bet par laimi saņēmām vislielākos komplimentus gan kucēna gan manā, kā audzētāja virzienā! Nenoliegšu, jutos fascinējoši!!!
Eliiniit, liels prieks par Jums!!! Jūs abas ar Shaneliiti bijāt lieliskas!!!
Lily rakstīja:..... mani veiksmes veeleejumi nemaz nebija vajadziigi, vinsh tapat ir malaciitis
Lily, paldies tev !!! Varbuut tieshi tavi veiksmes veeleejumi bij tie izshkjiroshie kas ekspertam lika muus pamaniit BESTAAA
lilucis rakstīja:Aaaaaaaaa...es tak zināju, ka bija jāpaliekuz bestu lai redzētu Duksīša panākumus...Super, malacīc mazais mīlulītis
Lilucis, super super super!!!! Biju bezgala prieciiga tevi satikt!!!
Milzīgi sveicieni izstādes dalībniekiem Malači! godam sapelnījāt apbalvojumus
Māriņa- Estimable
Oho kas par jaukaam billdiiteem!!! Pirmajaa bildee abi melniishi (chihi) ljoti patiik Un cik vecs ir tas kas otrajaa bildiitee?? Mazinsh jaukuminsh un Duksis skaisti tipina ringaa :)
Un wow - jums arii daavaninjas pasniedz uzvareetaajiem?? Skatos tur visaadi virtuves labumi staav kastees!?!
Apsveicu Eliinu un Dream atkal ar panaakumiem izstaadee Iiisteniibaa ir taa ka tos iikskjus jau vairs nav jeegas tureet par jums visiem, juus taapat vienmeer nesat taas rozetes un kausus maajaas LOL
Un wow - jums arii daavaninjas pasniedz uzvareetaajiem?? Skatos tur visaadi virtuves labumi staav kastees!?!
Apsveicu Eliinu un Dream atkal ar panaakumiem izstaadee Iiisteniibaa ir taa ka tos iikskjus jau vairs nav jeegas tureet par jums visiem, juus taapat vienmeer nesat taas rozetes un kausus maajaas LOL
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Paldies Māriņa un Ruby
Ruby, ir ir vērts īkšķus turēt... jo nevienmēr tomēr esam tik paklausīgi ringā
Izstāde tiešām bija ar fantastisku dāvanu klāstu! Reti kad kas tik bagātīgi sagatavots balvās ir redzēts!
Pats labākais bez kausiem un rozetēm manam DUKSIM bija TOSTERIS par ko mans bērns nespēja beigt priecāties /jo savu veco kā reiz pirms pāris nedēļām bijām izmetuši ārā/ Uz ko tādu tojs tiešām izstādēs maz var cerēt, ka nopelnīs ko vairāk par barības maisiņu un kausu un rozeti un protams arī tas jau ir daudz!!!!
Pārbraucām mājās un Duksis tika pie savas pirmās tostermaizes no savas nopelnītās dāvanas
Ruby, ir ir vērts īkšķus turēt... jo nevienmēr tomēr esam tik paklausīgi ringā
Izstāde tiešām bija ar fantastisku dāvanu klāstu! Reti kad kas tik bagātīgi sagatavots balvās ir redzēts!
Pats labākais bez kausiem un rozetēm manam DUKSIM bija TOSTERIS par ko mans bērns nespēja beigt priecāties /jo savu veco kā reiz pirms pāris nedēļām bijām izmetuši ārā/ Uz ko tādu tojs tiešām izstādēs maz var cerēt, ka nopelnīs ko vairāk par barības maisiņu un kausu un rozeti un protams arī tas jau ir daudz!!!!
Pārbraucām mājās un Duksis tika pie savas pirmās tostermaizes no savas nopelnītās dāvanas
Paldies Man ir ļoti žēl ka nav sanākušas nevienas bildītes ar tevi un Shaneli ringā ...Eliina rakstīja:super bildiites Dream
oo pedeejaas divas bildes vispar super!
Pa skaisto bēbis sācis karjeru:)
Māriņa- Estimable
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 10.10.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 19.12.2009 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» LKF - 05.02.2011. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 19.12.2009 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» LKF - 05.02.2011. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» FCI 9.grupas izstāde Rīgā (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs) - 22.11.2008
» 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
Lapa 2 no 3