Kā iemācīt komandas...
+10
ajame
Kitija
Mazais
Buciitis
Māriņa
Lily
Ruby
Silkite
Dream
Eliina
14 posters
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Kā iemācīt komandas...
Neatradu šādu tēmu, kaut arī runāts noteikti ir daudz.
kad bija iedvesma savai meitnenei samācīju pāris komandras (sēdi,guli un tā tālāk)
izdomāju jums parādīt,jo visi kas ir redzējuši baigi priecājas nu tad tiem kam vēl nav bijusi iespēja redzēt :
kad bija iedvesma savai meitnenei samācīju pāris komandras (sēdi,guli un tā tālāk)
izdomāju jums parādīt,jo visi kas ir redzējuši baigi priecājas nu tad tiem kam vēl nav bijusi iespēja redzēt :
Re: Kā iemācīt komandas...
Ak Shanele, kaada laba skolniece vinja te ir!! Super!!! Ljoti labi samaaciijushaas juus esat!!! Esmu sajuusmaa par Shaneles temperamentu un paklausiibu
paldies no Sahneles ir ir vinai ideaals temperaments, loti viegli stradat atri iemacit kaut ko jaunu
ak ,cik super video... beidzot redzu shaneli,kaut vai virtuàli.vinja gan tev sprigana un cik skaisti lékà un super balss paatrinumàjumà,desa sàka meklét no kurienes shis skanja nàk. esat skaisti samàcijushies,cik ilgà laikà????
Pēdējo reizi labojis Silkite Otrdiena Februāris 16, 2010 10:02 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paaaaaaldies Silkiit prieks ka patika
oj to cik ilga laika nepateikshu. nu katru komandu jamaca kadas nu 2-3 dienas kamer vina saprot ko es girbu un vairkaas reizes diena. visu var iemaciities pa meeensi,bet es jau katru dienu nemacu neko jaunu ik pa laikam atkartoju jau iemaciito. tagad viens no pedejiem ko es maciju jo mums skolina vajag stavet un sastingt tas vinai ta nevisai ja par ilgu lieku stavet,jo ka jau redzi vinai patik loti lekat un visu laiku but kustibaa
oj to cik ilga laika nepateikshu. nu katru komandu jamaca kadas nu 2-3 dienas kamer vina saprot ko es girbu un vairkaas reizes diena. visu var iemaciities pa meeensi,bet es jau katru dienu nemacu neko jaunu ik pa laikam atkartoju jau iemaciito. tagad viens no pedejiem ko es maciju jo mums skolina vajag stavet un sastingt tas vinai ta nevisai ja par ilgu lieku stavet,jo ka jau redzi vinai patik loti lekat un visu laiku but kustibaa
prieks par jùsu abu sasniegumu,tà tik turét
Silkite- Estimable
jaaaa, nu tur ir jaabuut uznjeemiibai un galvenais neatlaidiibai :)!!! saveejos arii esmu apmaaciijusi STAAVEET un SASTINGT, bet ... maajaas klausa perfekti ... kaa izstaadee taa veejsh galva un cita dariishana galvaa, es varu kaut uz galvas staigaat - nekaa
Eliina, buus tevi jaasauc paliigos
Eliina, buus tevi jaasauc paliigos
noteikti Silkiit, apmnemsos kaut kad un iemaciit vel kaut ko jaunu shausmiigi girbu iemaciit vinai velties, bet tas mazais velnins ne pa kam nevelas
Dream tu jau zini ka man patik nu tad jau mes sarunasim ja tev vajadzes paliigus
Dream tu jau zini ka man patik nu tad jau mes sarunasim ja tev vajadzes paliigus
mmmm super! vasaraa laidiisim zaljumos skoloties neatteiktos no taada joka kaa iemaaciit siikuchus velties un leekt caur rinjkji
WOW super Eliin, shitaadus trikus samaaciities!!! Malaciites, shausmiigi patiik!!! Shaneiite ir SUPER meitene!
Klau jums piemeeram Latvijaa ir taadas paklausiibas sacensiibas?? Mums parasti ir kopaa ar lielaakajaam sunju izstaadeem!
Klau jums piemeeram Latvijaa ir taadas paklausiibas sacensiibas?? Mums parasti ir kopaa ar lielaakajaam sunju izstaadeem!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
paldies,paldies liels prieks ka patiik
nu es neesmu dzirdejusi,ka pie mums kaut kas tads notiktu izstades. bet pie mums ir dazi trenneri kas trenne sunus un tad saimniekam ar suni jakarto eksamens un ja tas ir nolikts iedod laikam sertefikatu. neesmu intereseejusies,bet esmu dzirdejusi ka kaut kas tads ir
nu es neesmu dzirdejusi,ka pie mums kaut kas tads notiktu izstades. bet pie mums ir dazi trenneri kas trenne sunus un tad saimniekam ar suni jakarto eksamens un ja tas ir nolikts iedod laikam sertefikatu. neesmu intereseejusies,bet esmu dzirdejusi ka kaut kas tads ir
pie mums arii notiek paklausiibas sacensiibas sunju izstàdé,ka notika pagàjusho vasaras vidu.bija interesanti apskatiities
Silkite- Estimable
pie mums notiek manuprat nejedzigas masku balles kaut kadas sunus sagerbj ka kaut kadus pus klaunus pasai saimnieki pieskanojas un iziet uz 5min un viss. ne nu ir jau kas gaumigi sagerbajs,bet parsvara ir patiesam breismigi
varetu gan paklausibas kaut kadas sacencibas uzrikot,bet es jau saku es nez varbuut ir, jo es jau izstadem tikai nesen saku vazaties. zinu ka ir paraug demosntrejumi,kad rada katrs ko mak,bet tas nav ka sacensiibas
varetu gan paklausibas kaut kadas sacencibas uzrikot,bet es jau saku es nez varbuut ir, jo es jau izstadem tikai nesen saku vazaties. zinu ka ir paraug demosntrejumi,kad rada katrs ko mak,bet tas nav ka sacensiibas
Eliina, kaa jau teicu-vienkarshi super! Mans teetis pie datora pielipis ar mani skatijaas uz shaneli un es redzeeju dziivee arii dazhus trikus malaciite ir shanele!!!!! man liels prieks par jums!
Uuu Eliin cik superīgi:) man tā patika Vive pat riet sāka
Es ar piesakos jau tavā skoliņā:) Pieraksti.....
Es ar piesakos jau tavā skoliņā:) Pieraksti.....
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Re kaa, Eliinai saak rinda veidoties Super!!! Veersim apmaaciibas klasi valjaa!!!
man tiesaam liels,liels prieks meitnes ka jums tik loti patik
Marin - bet laba ideja bus kaut jas japadoma ja ir velesanas,tad noteikti kaut ko izdomasim,man jau tikai jums un sunim bus japarada ka tas darams un pareijas bus jo jums pasam atkarigs
sunu apmaciiba man tiesam loti daudz palidzeja patversmes suniisi ko pa vasaru maciju.. eh gaidu siltaku laiku,sen tur nav buts
Marin - bet laba ideja bus kaut jas japadoma ja ir velesanas,tad noteikti kaut ko izdomasim,man jau tikai jums un sunim bus japarada ka tas darams un pareijas bus jo jums pasam atkarigs
sunu apmaciiba man tiesam loti daudz palidzeja patversmes suniisi ko pa vasaru maciju.. eh gaidu siltaku laiku,sen tur nav buts
OK Elīn sarunāsim gan , man dikti vajag zināt:))))
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Vajag vajag Eliinai pashai savu triku skolinju veert valjaa, tev ir talants!!!
Pie mums ir gan paklausiibas sacensiibas, gan arii tas paklausiibas eksaamens, kuru nokaartojot ieguust diplomu/sertifikaatu. Bet sacensiibas un eksaamens ir divas dazhaadas lietas. Man ljoooti patiik skatiities shiis sacensiibas :)
Pie mums ir gan paklausiibas sacensiibas, gan arii tas paklausiibas eksaamens, kuru nokaartojot ieguust diplomu/sertifikaatu. Bet sacensiibas un eksaamens ir divas dazhaadas lietas. Man ljoooti patiik skatiities shiis sacensiibas :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
aahhah nu nejau triku skolu bet nu jamacas par trenneri... man jau ir divi klienti ir verts pacenties.
Marinj, notiekti paradiishu
Marinj, notiekti paradiishu
Favorītā mūsu draugs Tojiņš Cēzars arī nokārtoja paklausības eksāmenu.
Cik zinu, tad Ķīpenē izstāžu laikā vienmēr notiek paklausības demonstrējumi un daži arī kārto to eksāmenu. Bet tas nav pareizi, jo ir daudzi traucēkļi. Favorītā visus izdzen ārā un iekšā iet vienīgi vērtētājs, suns un suņam līdzi tas kurš dresē (var arī saimnieks, ja pats dresē). Ar vārdu sakot TAS notiek trijatā un nekā savādāk, jo suni nekas nedrīkst traucēt un novērs viņa uzmanību, lai būtu pareizs vērtējums. Tā mums paskaidroja.
Cik zinu, tad Ķīpenē izstāžu laikā vienmēr notiek paklausības demonstrējumi un daži arī kārto to eksāmenu. Bet tas nav pareizi, jo ir daudzi traucēkļi. Favorītā visus izdzen ārā un iekšā iet vienīgi vērtētājs, suns un suņam līdzi tas kurš dresē (var arī saimnieks, ja pats dresē). Ar vārdu sakot TAS notiek trijatā un nekā savādāk, jo suni nekas nedrīkst traucēt un novērs viņa uzmanību, lai būtu pareizs vērtējums. Tā mums paskaidroja.
Es kad rudenī gāju Valmierā pie LKF kinoloģītes uz trenerītes uz apmācību, tad LKF lielie suņi liek eksāmenu paklausība. Dzirdēju kā viens saimnieks vienreiz dīca, ka ir taču laiks, bet kinoloģe teica, ka nē suns vēl nav gatavs eksāmenam, jo domā, ka viņš ir galvenais nevis saimnieks. Tā LKF grupa pat brauc uz visādiem paraugdemonstrējumiem tepat Vidzemes apkārtnē. Un tieši paklausību rāda. Mums pat vienā treniņā vienam stafa saimniekam lika nodemonstrēt divu veidu komandu došanu - žesti un balss. Izskatījas super, kā tas stafs gāja viņam bez teikšanas blakus.
apldies Buciite.
Mazais paldies par informaciju.
Buciit es savai iemaciju ar zestiem,tad gribu pariet tikai uz balsi tas izskatas iespaodiigak.
Mazais paldies par informaciju.
Buciit es savai iemaciju ar zestiem,tad gribu pariet tikai uz balsi tas izskatas iespaodiigak.
Lapa 1 no 2 • 1, 2