Kā iemācīt komandas...
+10
ajame
Kitija
Mazais
Buciitis
Māriņa
Lily
Ruby
Silkite
Dream
Eliina
14 posters
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Kā iemācīt komandas...
Es arī labprāt piesakos bariņā.
SUPER! MALACES!
Tev vajag pieteikties uz sabiedrisko kinologu kursiem. Aicina gan tikai LKBA kluba biedrus. Izziņas tālrunis 29579348.
Man arī piedāvāja. Tiek vākta grupa. Principā,ja negribēsies nākt uz semināriem un maksāt par tiem, tad arī šāda iespēja pastāvēs, jo tiks izdalītas biļetes kuras būs jaapgūst patstāvīgi un augustā janoliek eksāmens.
Var būt pamēģini, noderēs, jo dotības šķiet Tev ir!
SUPER! MALACES!
Tev vajag pieteikties uz sabiedrisko kinologu kursiem. Aicina gan tikai LKBA kluba biedrus. Izziņas tālrunis 29579348.
Man arī piedāvāja. Tiek vākta grupa. Principā,ja negribēsies nākt uz semināriem un maksāt par tiem, tad arī šāda iespēja pastāvēs, jo tiks izdalītas biļetes kuras būs jaapgūst patstāvīgi un augustā janoliek eksāmens.
Var būt pamēģini, noderēs, jo dotības šķiet Tev ir!
mils paldies Mazais
bet es jau eju LKF kinologu kursos, no septebra un man junija eksamens. jau bijusas 2 ieskaites, tulitas bus 3. ieskaite, tad vel 2 un jau eksameens
pastaasti ko jums tur maciies??? vai beigas bus kaut kads pappirs? kas maciis un vai tu pieteicies?
bet es jau eju LKF kinologu kursos, no septebra un man junija eksamens. jau bijusas 2 ieskaites, tulitas bus 3. ieskaite, tad vel 2 un jau eksameens
pastaasti ko jums tur maciies??? vai beigas bus kaut kads pappirs? kas maciis un vai tu pieteicies?
Mazais, tur jau taa lieta, ka aicina tikai LKBA kluba biedrus bet Eliina ir LKF ;)
Musu aziats ari ir apmacits tikai ar balsi vai tikai ar žestiem :) Man patiik kaa izskataas, ka parada citam cilvekam nesaprotamu žestu un suns uzreiz apguļas, apsēžas vai dara ko citu :)
Musu aziats ari ir apmacits tikai ar balsi vai tikai ar žestiem :) Man patiik kaa izskataas, ka parada citam cilvekam nesaprotamu žestu un suns uzreiz apguļas, apsēžas vai dara ko citu :)
Es uz šiem kursiem nepieteicos, jo šķiet ka darāmā man dažiem gadiem pietiks atliektiem galiem ar meitiņas audzināšanu.
Elīna malace ka mācās un arī forši pielieto praksē iemācīto!
Elīna malace ka mācās un arī forši pielieto praksē iemācīto!
Mazais man kuros nemaca ka apmaciit suni vismaz vel nemaciija to es samacijos Juglas sunu patversmee bet paldies !
Kad Shanele reeja man Hugo uzreiz uzmeta villu un saaka riet pretiim es taa smeejos
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
super video,chi arii skaits(a)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
tik forši
zandale- Newbie
- Number of posts : 19
Dzīvesvieta : Rīga
woooowww tiesam vienreizeji.. es ta smejos :D pilnigi savai ari gribetu ta iemacit, bet nesaprotu ka tas ir iespejams un cik daaaaudz darba ir jaaiegulda!
man pazinja uztaisijusi majas lapu http://gudraissuns.lv/
loti noderiga inforamcija tiem kas tikai tagad sak un nezina ka pareiz apmacit savu miluli
loti noderiga inforamcija tiem kas tikai tagad sak un nezina ka pareiz apmacit savu miluli
Oi, es ir sajūsmā! Eliin, tu esi vienkārši fantastisks skolotājs! Es ar savai mazulei gribētu iemācīt ļoti daudz. Laika gan pašai ir maz, bet tomēr. Drusku sākam darboties ar klikeri :) Bet es tiešām labprāt pievienotos kādam mazam suņu tusiņam, lai smeltos pieredzi, kā un ko pareizi iemācīt :)
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
varu piedavat jau iepreiks piedavato Azuru 5dienas.
vai ari gaidi kaut kad es nobriedisu tusinam imanta, tad jus ari paaicinashu jacer ka driz paliks siltaks
vai ari gaidi kaut kad es nobriedisu tusinam imanta, tad jus ari paaicinashu jacer ka driz paliks siltaks
ehh, man ar Azuru piektdienās tagad ir tas, ka netieku, jo man autoskola vienlaikus :( Biju jau ieplānojusi tur patusēties. Gan jau aizbrauksim tur ar, bet tusu vajag noteikti arī ārpus Azura ;)
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
es savai nekādīgi nevaru iemācīt sēdēt,jo viņa baidās un neklausās ko es saku. viņai arī neder atalgojumu sistēma ar našķiem,tikai spēlēties. bet spēlējoties,viņa uz šitokomandu vispār nekoncentrējas. es nezinu,ar savu suni nekad nav sanācis viņu nosēdināt,ne mehāniski,ne ar labumiem,nekoo
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Lily rakstīja:Eliina, kaa jau teicu-vienkarshi super! Mans teetis pie datora pielipis ar mani skatijaas uz shaneli un es redzeeju dziivee arii dazhus trikus malaciite ir shanele!!!!! man liels prieks par jums!
Jautājums - kādus gardumus ieteicams suņukam dot, dresūras laikā?
Chesanga- Rookie
- Number of posts : 47
Lapa 2 no 2 • 1, 2