Pasaules lielākā izstāde CRUFTS
4 posters
Lapa 1 no 3
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Pasaules lielākā izstāde CRUFTS
Mums būs iespēja skatīties tiešraidē - http://www.dfscrufts.tv/
Ruby,tad kad tu tur būsi pagozējies kameras priekšā
Ruby,tad kad tu tur būsi pagozējies kameras priekšā
Re: Pasaules lielākā izstāde CRUFTS
wooow! Es drošvien sēdēšu visu dienu pie datora :D eu, a izstade notiek 6dien un 7dien?
tur jau tagad kaut kas notiek, tiem kas interesee paskatieties, tiesam interesanti
Izstaade saakaas jau shodien, Toy diena (grupa) ir sestdien (tieshaashana saakas 9.00) , un lielais Best in Show is sveetdien 7.00 laikam (nu viss ir peec vinju laika taatad 2 stundas uz atpakalju no LV :)
Es meegjinaashu beegt no kameraam LOL!!!
Es meegjinaashu beegt no kameraam LOL!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nee nee Ruby es seedeesu ar lupu un mekleeshu tevi pamaaj mums, nee vel labak uztaisi plakaatu ''SVEICIENS FORUMA MEITENĒM'' un pieej pie kameras
Uz atpakalju... tad sanak ka man jau no 7 ritaa ir jasak skatities???
Uz atpakalju... tad sanak ka man jau no 7 ritaa ir jasak skatities???
Ak dievs Ruby tu esi laimiigaa... es tagad skatos un kaaaaaa es gribeetu buut tur
Tur ir tieshraide?? Nee pagaidi - uz priekshu tak, tad sanaak mums ir 9.00 no riita un jums jau ir 11.00 !!!
Piedoshanu, galiigi sajaucu!
Jaa jaa uztaisiishu plakaatu un tureeshi sev visu laiku priekshaa LOL lai juus tik redzat plakaatu, ne mani LOL
Ehhh man veel tas sasodiitais iepirkshanaas saraksts jaauztaisa, veel jaatceraas riitaa naudas izmainiit, tik nezinu cik mainiit!
Piedoshanu, galiigi sajaucu!
Jaa jaa uztaisiishu plakaatu un tureeshi sev visu laiku priekshaa LOL lai juus tik redzat plakaatu, ne mani LOL
Ehhh man veel tas sasodiitais iepirkshanaas saraksts jaauztaisa, veel jaatceraas riitaa naudas izmainiit, tik nezinu cik mainiit!
Ruby- Estimable
Arprats es tagad skatos un kaifoju 6dien man oficiāla crufts diena, nezinu kā izvilkšu pie datora visu dienu jo iepriekšējā naktī visu nakti tusēšu
AAA es tieshi domaaju ka Rotveilers vinees un vineeja ar
Ruby- Estimable
Jaa es ari skatijos un tie komenteetaaji saka ''shis tiesham ir labs, paskatieties kada muguras linija, kadas kustibas'' utt :DDD kas tur isti tagad notiek, tadi kaa Best In Group??
Jaa tie ir Best in Group :) Peec tam tie visi uzvareetaaji piedaliisies Best in Show (sveetdien):)
Ruby- Estimable
man ari dikti patik saktos, zel ka 6dien neredzeeshu
man jausodien kursos visi par to runaa, ka ari sedess visu dienu un skatiisies
man jausodien kursos visi par to runaa, ka ari sedess visu dienu un skatiisies
Skatiijaaties vakar best in Group??? Ehhh zheel ka garspalvainais chihs netika taalaak, es taa iiikshkjus tureeju
Ruby- Estimable
Es vakar pec 5dienas tusina ar dazam foruma meitenem nebiju spejiga sagaidit BIGu :D Kas tur uzvareja un vai kadu toju vispar vakar radija? :D Es tikai sacensibas pa dienu paskatijos.
Nu raadija visu toju grupu (visus BOB no katras shkjirnes)- Best in group ap 7.15 (peec muusu laika) Uzvinneja - maltas sunjuks! Garspalvainais chihs tika pirmajos septinjos :)
Ruby- Estimable
OOO tusinsh ar foruma meiteneem?? Izklausaas interesanti :) Kas tad juus satikaaties?? Ar sunjiem?? Liidz 5 riitaa LOL ??
Es ar esmu sssshhhhhausmiiiiiiigi paargurusi, nemaz nespeeju izstaatiit cik shausmiigi paargurusi peec Crufta, bet vienalga laimiiga Ja vareetu veel shodien aiziet - es bez domaashanas ietu, bet man laikam vajadzeetu krukjus
Es ar esmu sssshhhhhausmiiiiiiigi paargurusi, nemaz nespeeju izstaatiit cik shausmiigi paargurusi peec Crufta, bet vienalga laimiiga Ja vareetu veel shodien aiziet - es bez domaashanas ietu, bet man laikam vajadzeetu krukjus
Ruby- Estimable
Mes te atseviskjaa toju forumā izdomājām iet patusēt, mes bijaam Es, sassaa, Twixy, Dimantins un vel divas meitenes kas nav no foruma Majas biju ap 9 ritaa takaa tusins mums bija izdevies, bijam protams bez suniem bet runajam par viniem :D Nakamreiz mums obligati piebiedrosies Dream un Eliina
oo forsi, tu kautko sabildeeji? Liec bildes ieksaa! Tur drosvien bija chihu paradiize, ne?
oo forsi, tu kautko sabildeeji? Liec bildes ieksaa! Tur drosvien bija chihu paradiize, ne?
OOO forshi ka satuseejaat :)
Ehhh ar taam bildeem ir taa ka pirmaamkaartaam ar gaismu bija dranjkjiigi, nu kaa jau visaas izstaadees - lielaas dienas gaismas spuldzes (no kuraam man acis mezhgjaas) un mans fochiks ljoti slikti fochee taadaa apgaismojumaa. Un otraam kaartaam, tieshi pirms Limit Dog aizliedz focheet :( jo ljoti trauceeja sunjiem taas lielaas zibspuldzes!!! Draudzene gaaja tieshi Limit Dog un es pat vinju ar suni nevareeju pafocheet :( Nu es jau saprotu ka traucee, bet zheel ka nevareeja vairaak!!
Benitu arii redzeeju, bet kad gribeeju pietiet apsveicinaaties tad vairs nevareeju atrast! diemzheel tur nevienu nevareeja atrast, jo nenormaalas masas :(
Paskatiishos veelaak kas man sanaacis no bildeem, un tad ielikshu ja kas buus!
Ehhh ar taam bildeem ir taa ka pirmaamkaartaam ar gaismu bija dranjkjiigi, nu kaa jau visaas izstaadees - lielaas dienas gaismas spuldzes (no kuraam man acis mezhgjaas) un mans fochiks ljoti slikti fochee taadaa apgaismojumaa. Un otraam kaartaam, tieshi pirms Limit Dog aizliedz focheet :( jo ljoti trauceeja sunjiem taas lielaas zibspuldzes!!! Draudzene gaaja tieshi Limit Dog un es pat vinju ar suni nevareeju pafocheet :( Nu es jau saprotu ka traucee, bet zheel ka nevareeja vairaak!!
Benitu arii redzeeju, bet kad gribeeju pietiet apsveicinaaties tad vairs nevareeju atrast! diemzheel tur nevienu nevareeja atrast, jo nenormaalas masas :(
Paskatiishos veelaak kas man sanaacis no bildeem, un tad ielikshu ja kas buus!
Ruby- Estimable
Nu ieliec kadas ir sanakusas! :) ganjau kautko sapratisim :D
ooo, Benita arī bija? Super, ka vinjai gaja??
ooo, Benita arī bija? Super, ka vinjai gaja??
Japamekle kada forumaa kur vinja seezh, ganjau bus kautkur uzrakstiti rezultati
Rezultaati :
http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2010&GroupID=TOY&ScheduleID=120
Kameer skatiijos vinja neko nedabuuja, bet es nezinu varbuut vinjai iispalvainie arii ir, tos neskatiijos jo ringi notika vienaa laikaa :(
http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2010&GroupID=TOY&ScheduleID=120
Kameer skatiijos vinja neko nedabuuja, bet es nezinu varbuut vinjai iispalvainie arii ir, tos neskatiijos jo ringi notika vienaa laikaa :(
Ruby- Estimable
A ar kaadu tad vinja piedalijaas? Vinai tagad ir isspalvainais ar ko visas izstades apmeklee :)
Tas ko vinjai izstaadija hendlers bija - Feel Benitas Touch!
Ruby- Estimable
A vispaar es tagad skatos ka katalogaa rakstiits ka vinja ir breeders, ne iipashnieks !?! IIpashniece no Krievijas, reg Latvijas!
Ruby- Estimable
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 25.10.2009. izstade Favorita
» Izstāde 8.11
» 28.11.2010. kk "Sirius" izstāde
» Ķīpsalas izstāde 18./19.09.2010
» LKA 10.10.09 specializētā ''krievu toi'' izstāde
» Izstāde 8.11
» 28.11.2010. kk "Sirius" izstāde