Par konkursiem - ieteikumi un diskusijas
+13
ajame
Buciitis
Eliina
Elīna
Sanita
Ronija
Laurinja
Ruby
Dream
Silkite
Lindita
lilucis
Admin
17 posters
Lapa 1 no 5
Lapa 1 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Par konkursiem - ieteikumi un diskusijas
Mēs ar visām ķepām par... Būtu interesanti ;)Admin rakstīja:Ko juus teiktu par kaadu bilzu konkursu? :)
Taatad; par kaadu teemu? Smiekliigos, makslinieciskos? Varbut kadam kaada cita ideja?
Admin rakstīja:Taatad; par kaadu teemu? Smiekliigos, makslinieciskos? Varbut kadam kaada cita ideja?
varbū tādas konkrētākas: sportotājs, lēciens, saldākais miedziņš, mode, kārumnieks, ziemassveetki...utt :rendeer:
Es ieteiktu taisīt katru mēnesi par citu tēmu. Tagad piemēram smieklīgos, uz Z-svētkiem un Jaungadu varētu taisīt Z-svētku noskaņās, vai paštaisītās īpašās apsveikumu kartiņas, kur redzami suņuki... Nu kaut kā tā...Admin rakstīja:Taatad; par kaadu teemu? Smiekliigos, makslinieciskos? Varbut kadam kaada cita ideja?
lilucis rakstīja:Es ieteiktu taisīt katru mēnesi par citu tēmu. Tagad piemēram smieklīgos, uz Z-svētkiem un Jaungadu varētu taisīt Z-svētku noskaņās, vai paštaisītās īpašās apsveikumu kartiņas, kur redzami suņuki... Nu kaut kā tā...Admin rakstīja:Taatad; par kaadu teemu? Smiekliigos, makslinieciskos? Varbut kadam kaada cita ideja?
uz 100% piekritu Lilucim :D iipashi jauki ka tuvojaas Ziemassveetki :rendeer:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies. A kaa daram sakam somenes kadu konkursu vai tikai ar Z-sveetkiem? Par cik naak Latvijas sveekti varbut varetu uztaisit Patriotiskais toys&chihs? :D
Nu tā kā z-svētki vēl tālu, tad noteikti ēl vienu var paspēt uzraut līdz tam... Jo tāpat ātrāk par kādu 15.12-20.12 nav vērts atklāt z-svētku konkursu laikamAdmin rakstīja:Paldies. A kaa daram sakam somenes kadu konkursu vai tikai ar Z-sveetkiem? Par cik naak Latvijas sveekti varbut varetu uztaisit Patriotiskais toys&chihs? :D
lilucis rakstīja:Nu tā kā z-svētki vēl tālu, tad noteikti ēl vienu var paspēt uzraut līdz tam... Jo tāpat ātrāk par kādu 15.12-20.12 nav vērts atklāt z-svētku konkursu laikamAdmin rakstīja:Paldies. A kaa daram sakam somenes kadu konkursu vai tikai ar Z-sveetkiem? Par cik naak Latvijas sveekti varbut varetu uztaisit Patriotiskais toys&chihs? :D
Nu ko tad raujam valjaa to patriotisko?
Var jau, vienīgi man nekā sevišķi patriotiska nav pagaidām
Laiks ir. Gan jau paspeesi uzcept. ;)
P.S kursh vel piekriit?
P.S kursh vel piekriit?
mums ar nikaa nav un ... arii nebuus :)lilucis rakstīja:Var jau, vienīgi man nekā sevišķi patriotiska nav pagaidām
mums ir ziemassveetku teerpa bildes tikai no shodienas teerpu paraades :D cerams ka kas labs sanaacis :)
lilucis rakstīja:Var jau, vienīgi man nekā sevišķi patriotiska nav pagaidām
nu man arii nav idejas- ar sunjuku varetu ko patriotisku uztaisiit varbuut karogaa ietiit?
Silkite- Estimable
Fantaazija tak ir daudzko var izdomaat. Viens piemeers jau no Silkiites :D
Nevajag jau obligaati ar karogu. Bij jau ari Lacplesa diena taka sakara ar to ari var ko izdomaat. Piemeram ko ar sveceem u.c :)
Nevajag jau obligaati ar karogu. Bij jau ari Lacplesa diena taka sakara ar to ari var ko izdomaat. Piemeram ko ar sveceem u.c :)
Un kā notiks vērtēšana? Jo ja jau konkurss, tad arī vērtēšanu vajag...
aga, un balvas ariililucis rakstīja:Un kā notiks vērtēšana? Jo ja jau konkurss, tad arī vērtēšanu vajag...
Kad bus konkurss uztaisism atsevisku topiku. piem - Konkurss #1- patriotiskais toys& cihs (vai ka taa)
bus noteikts datums- kuri piedalaas saliek ieksaa bildes (max.2). Kad tas ir noticis celjam atkal atsevisku topiku- Konkursa #1 balsosana.
Piem, es salieku ciparus (1.Silkites bildes,2.Liluca bildes utt..) un tad balsojam kuram vairak balsis. Protams katrs par savu nedrikstes balsot.
Apmeeram taa. Varbut kadam ir labakas idejas... :D
bus noteikts datums- kuri piedalaas saliek ieksaa bildes (max.2). Kad tas ir noticis celjam atkal atsevisku topiku- Konkursa #1 balsosana.
Piem, es salieku ciparus (1.Silkites bildes,2.Liluca bildes utt..) un tad balsojam kuram vairak balsis. Protams katrs par savu nedrikstes balsot.
Apmeeram taa. Varbut kadam ir labakas idejas... :D
Dream rakstīja:aga, un balvas ariililucis rakstīja:Un kā notiks vērtēšana? Jo ja jau konkurss, tad arī vērtēšanu vajag...
Nu jaa, bet kaa ar tam balvaam vareetu? :scratch:
Admin rakstīja:Dream rakstīja:aga, un balvas ariililucis rakstīja:Un kā notiks vērtēšana? Jo ja jau konkurss, tad arī vērtēšanu vajag...
Admin,vai nevareetu ko sataisiit ar virtuaalam balvaam??? :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Admin rakstīja:Dream rakstīja:aga, un balvas ariililucis rakstīja:Un kā notiks vērtēšana? Jo ja jau konkurss, tad arī vērtēšanu vajag...
Admin,vai nevareetu ko sataisiit ar virtuaalam balvaam??? :D
Vareetu, kapec ne tikai man tagad neviena ideja nav... :;;p: :sad:
Balsoshana vareetu notikt privaati piem. nosuutot privaatu veestuli ADMIN...........bet nu jaa tad pats admin nevar piedaliities,tas jaaizdomaa kaartiigi. Balvas vietaa vareetu buut EXTRA smiekliigie smaidinji uzvareetaajiem.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Balsoshana vareetu notikt privaati piem. nosuutot privaatu veestuli ADMIN...........bet nu jaa tad pats admin nevar piedaliities,tas jaaizdomaa kaartiigi. Balvas vietaa vareetu buut EXTRA smiekliigie smaidinji uzvareetaajiem.
Laba doma. Nu ja itka jau es ari ta planoju ka nepiedalisos.. ;)
Un paskaidro man- blondiinei ,kas ir EXTRA smiekliigie smaidinji??
Admin rakstīja:Ruby rakstīja:Balsoshana vareetu notikt privaati piem. nosuutot privaatu veestuli ADMIN...........bet nu jaa tad pats admin nevar piedaliities,tas jaaizdomaa kaartiigi. Balvas vietaa vareetu buut EXTRA smiekliigie smaidinji uzvareetaajiem.
Ha ..........es gan esmu rudmate ..............bet par tiem smaidinjiem bij domaats piemeeram uzvareetaajam buus pieejami taadi kjeeminji-smaidinji emociju,kaa nevienam citam!!! Nu es nezinu vai vispaar taa var uztaisiit. es atkal shajaas lietaas esmu blondiine- galiigi neko nesaprotu,kaa taads forums vispaar darbojas..... :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Admin rakstīja:Ruby rakstīja:Balsoshana vareetu notikt privaati piem. nosuutot privaatu veestuli ADMIN...........bet nu jaa tad pats admin nevar piedaliities,tas jaaizdomaa kaartiigi. Balvas vietaa vareetu buut EXTRA smiekliigie smaidinji uzvareetaajiem.
Ha ..........es gan esmu rudmate ..............bet par tiem smaidinjiem bij domaats piemeeram uzvareetaajam buus pieejami taadi kjeeminji-smaidinji emociju,kaa nevienam citam!!! Nu es nezinu vai vispaar taa var uztaisiit. es atkal shajaas lietaas esmu blondiine- galiigi neko nesaprotu,kaa taads forums vispaar darbojas..... :D
Doma jau ir loti laba ,bet pec manaam domaam manliekas ka nevar ,bet es paskatisos.. ;)
Lapa 1 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 1 no 5