Par konkursiem - ieteikumi un diskusijas
+13
ajame
Buciitis
Eliina
Elīna
Sanita
Ronija
Laurinja
Ruby
Dream
Silkite
Lindita
lilucis
Admin
17 posters
Lapa 3 no 5
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Par konkursiem - ieteikumi un diskusijas
man šodien lielais romantiskais noskaņojums... tā sakārojās sarkanās tulpes !!!
Kā būtu mūsu mīluļi 8.marta noskaņās???
Kā būtu mūsu mīluļi 8.marta noskaņās???
buutu super
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Vai būs Lieldienu tēmas konkurss? Svētdien jau Pūpolsvētdiena un tad jau varētu līdz kādai otrdienai bildes, lai iesūta? Dream? Ronij? Ko sakāt?
Varbūt kādu konkursiņu? Kaut ko pavasarīgu, saulainu, zaļu, siltu...
Hmm shodien taa padomaaju ka mums te ne iipashi labi iet ar tiem konkursiem! Tad nu izleemu ka vareetu uznjemties vinjus riikot, tuliit man skola beigsies un tad jau laika buus vairaak. Tad nu taa domaaju ka jaunu konkursu buutu jaariiko katru meenesi, piem divas nedeeljas lai ievietotu bildes (par teemu) un peec tam piem 1-2 ned balsoshana. Man personiigi ieprieksheejaa balsoshanas siteema ne iipashi patika, mazliet sarezhgjiita un taadiem aiznjemtaakiem cilveekiem ne iipashi izdeviiga - logoties iekshaa katru dienu. Taa kaa muusu nu jau ir vairaak, varbuut tad var iztikt ar to vienreizeejo tabulu, vai veel interesantaak ir kad nezin balsojumu un ir paarsteigums?? Ko juus sakiet? Nez kaa tur buus ar to bildes likshanu augshaa, jo to es nevaru izdariit un (peedeejaa laikaa) moderaatori muus vairs neapciemo tad varam iztikt bez taa un piemeeram katru reizi uztaisiit mazu bildiiti kur buutu uzvareetaaja bilde un piem uzraksts - maija uzvareetaajs un to tad var pievienot pie parakstinja ja ir veeleeshanaas?? Ceru ka saprataat manu domu un gaidiishu idejas un atsauksmes!!
Veel nekas nav nokaaveets un varam taisiit augshaa maija konkursu :)
Veel nekas nav nokaaveets un varam taisiit augshaa maija konkursu :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Bildiite piem ko uzvareetaajs pievienotu savam parakstam buutu kas taads:
Ok es uz aatro kaut ko saliku, ideaali jau buutu ja vareetu ko ar flashu un spiiguljiem mirguljiem, bet pagaidaam ar photo shopu riikoties nemaaku :( Bet nu lai jums priekshstats rastos vismaz par ko es runaaju, protams taa sunja vietaa vareetu buut taa pati uzvareetaaja bildiite :)
Ok es uz aatro kaut ko saliku, ideaali jau buutu ja vareetu ko ar flashu un spiiguljiem mirguljiem, bet pagaidaam ar photo shopu riikoties nemaaku :( Bet nu lai jums priekshstats rastos vismaz par ko es runaaju, protams taa sunja vietaa vareetu buut taa pati uzvareetaaja bildiite :)
Ruby- Estimable
ooo super Ruby malacis ka uzmemies no organizeet
es labak par slepto balsojumu. par bildes ievietoshanu sauksim skali Roniju, jau laicigi, gan jau atsauksies dziemzel,bet Dream si iespeja nav pieejama ievietot bildi.
esmu par ikmenesa konkursiem bus viss maz kaut kada aktivitate
es labak par slepto balsojumu. par bildes ievietoshanu sauksim skali Roniju, jau laicigi, gan jau atsauksies dziemzel,bet Dream si iespeja nav pieejama ievietot bildi.
esmu par ikmenesa konkursiem bus viss maz kaut kada aktivitate
Veeljoprojaam gaidu juusu domas un ieteikumus arii ja juus fotokonkursus neveelaties, vienkaarshi buutu jauki uzzinaat ciki buutu gatavi piedaliities un ciki nebuutu gatavi u.t.t.
Ruby- Estimable
Mēs protams, par piedalīšanos un lielāku aktivitāti forumā
Silkite- Estimable
Nu tad beidzot iekustinaaju kaadu ....
Paldies
Paldies
Ruby- Estimable
Mēs ar piedalītos, viss gan protams atkarīgs no tēmām :)
Vēl joprojām arī gaidu kādu kopistisko pastaigu
Vēl joprojām arī gaidu kādu kopistisko pastaigu
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Ok pladies par atbildeem :)
Man shodien/riit jaauzraksta skolai peedeejaa eseja un tad mums stundu vairs nav, tikai shad tad jaaierodaas skolaa, taatad ceturdien esmu briiva un saakshu ko domaat par konkursinjiem :) Veel mans miiljotais laptops "nospraaga" (tagad seezhu pie PC kas man ne iipashi), ceru ka lidz ceturdienai dabuushu vinju pie dziiviibas LOL
Man shodien/riit jaauzraksta skolai peedeejaa eseja un tad mums stundu vairs nav, tikai shad tad jaaierodaas skolaa, taatad ceturdien esmu briiva un saakshu ko domaat par konkursinjiem :) Veel mans miiljotais laptops "nospraaga" (tagad seezhu pie PC kas man ne iipashi), ceru ka lidz ceturdienai dabuushu vinju pie dziiviibas LOL
Ruby- Estimable
Kāda būs jūlija konkursa tēma? Jūlijs jau vidū, jāsāk fotogrāfēt :)
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Ar juulija un augusta konkursiem buus taa ka vinji mazliet nokaveesies, es to daru speciaali, jo juulija beigaas manis nebuus (atvaljinaajums) un taatad nebuus kas apkopo vai pazinjo reziltaatus u.t.t. un ar augusta beigaam ir tas pats, tad es ar braucu atvaljinaajumaa. Tad peec tam uz septembri sabiidiishu visu pamazam savaas vietaas lai ir taa ka konkursa izinjoshana vairaak meenesha saakumaa un rezultaatu pazinjoshana vairaak meenesha begaas :)
Ok riit es visu salikshu kopaa un izzinjoshu :) Teema kaa jau mineeju buus uudenji - kaa jums labaak patiktu lai vai tie buus tikai vannas/dushas uudenji vai arii piemeeram par cik ir vasara tad kaut kas ari ar juuru/ezeru saistiits?? Gaidu idejas :)
Ok riit es visu salikshu kopaa un izzinjoshu :) Teema kaa jau mineeju buus uudenji - kaa jums labaak patiktu lai vai tie buus tikai vannas/dushas uudenji vai arii piemeeram par cik ir vasara tad kaut kas ari ar juuru/ezeru saistiits?? Gaidu idejas :)
Ruby- Estimable
Ruby, bet vai kāds cits uz Tavu atvaļinājumu nevar uztaisīt konkursiņu? Vismaz tad Tu ar varēsi iesūtīt bildi un pati piedalītis
Njaa bet man tie atvaljinaajumi sanaak divi un otrkaart - kad saaksies skola, domaaju ka tad man vairaak vajadzees briivu :)
Ruby- Estimable
Veeleejos uzzinaat juusu domas shaadaa jautaajumaa - vai tas juusupraat ir godiigi un vai tas ir vajadziigs ka tiem kas nepiedalaas konkursaa ir tikai 5 balsoshanas punkti, bet tiem kas piedalaas ir 10 balsoshanas punkti? Peec statistikas skatoties vairaak balso tie kas pashi piedalaas. Veeleejos uzzinaat no tiem kas nepiedalaas - vai tas ka jums ir mazaak punkti iespaido vai juus balsosiet vai nee? Varbuut tie 5 punkti liekas nieciigi maz lai balsotu? Kaa ir?
Protams gaidiishu atbildes no visiem :)
Protams gaidiishu atbildes no visiem :)
Ruby- Estimable
man vienalga,galvenais ka ir par ko balsot
Silkite- Estimable
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 3 no 5